- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
Amiiinnnn... Sesimizi duyduğun icin çok teşekkür ederimRabbim sifa versin insallah saglikla kucağına almayi nasip etsin
Amiiiiinnnnnnnnnnn cookk aminnnnn ..Ah Rabbim evladını bagislasin. Umarım hersey iyi olur.. kendini üzme bebeğin de hissediyor.
Ben zaten doktorun dediği tek bir şeyi duyuyorum. Kalbi zayıf dedi .. Aileme belli etmemek icin çok ugrasiyorum ama iyi değilim. Çıkar yol bulamadım. Buraya yazmak istedim. Uyku bile tutmuyor. Ne gelirse Allah'tan gelir tabi ama elim kolum bağlı kahroluyorum artikkkAllahtan ümit kesilmez. Doktorun sakat olma riski yüksek dediğine bakmayin Rabbim büyük yarın bı bakmışsınız doktor sapasağlam demis. İnşallah sağlıkla kucağınza alırsınız. Dualrm sizinlepozitif olun iyiyi çağırın kotüyü değil kötü ihtimaller hep en uzak olsun .
Birsey degil canim uzme kendiniAmiiinnnn... Sesimizi duyduğun icin çok teşekkür ederim
Testlere hiç takilmadim bile ben. O testlere güven duymuyorum. Ama Dr dan her çıktığımızda eve gelip odaya girene kadar güçlü durmaya çalışmak artık zoruma gidiyor. Katıla katıla ağlamak istiyorum ama isyan etmekten korkuyorum. Bu kadarcık zamanda ne kadar yoruldum bi bilsenizÖncelikle sağlıklı olsun kız yada erkek farketmez canım tam doğmadan bilemezsin o testler bazen doğru çıkmıyor. Rabbim yar ver yardımcın olsun rabbim yavrunu sana bağışlasın inşallah . Stres yapma mümkün olduğu kadar biliyorum çok zor ama sende bol bol dua et
Onuda duyma konuş sen bebeğinle iyi olacaksın de seni hissetsin enerjini hissetsin. Bak ne dedim pozitif ol herşey güzel olacak iyi olacak de benim kuzenimin karısının düşük riski vardı yatması gerekiodu kız düğünde halay başı oldu. Otur en azndn dedik hicbisey olmaz benim kızıma dedi gerçektende bişey olmadı maşallah tosun gibi :) enerjini yüksek tut üzülmeBen zaten doktorun dediği tek bir şeyi duyuyorum. Kalbi zayıf dedi .. Aileme belli etmemek icin çok ugrasiyorum ama iyi değilim. Çıkar yol bulamadım. Buraya yazmak istedim. Uyku bile tutmuyor. Ne gelirse Allah'tan gelir tabi ama elim kolum bağlı kahroluyorum artikkk
Annelik böyle birsey sanırım. Dua etmekten başka hicbirsey gellmiyir elimden. Kalbi duracak diye o kadar korkuyorum kiDualarımda olacaksın ..Derdi veren Allah dermanıda verir.. Pozitif düşünce ve duanın halledemediği problem yok.. Tüm inanışlar tüm biliminsanları olumlu düşünmenin gücüne şifa verişine kanıt sunuyorlar..
Sevinin nefes alıyorsunuz.. Ya bugun bu dünyada olmasaydık..
Allah çekemeyeceğimiz imtihanı vermesin canım. Nefes alıp inandıkça çare bulunur..
Arkadaşlar geceniz güzel olsun..
Yine ben yine ben yine ben...
Ama bu sefer anlatacak birseyimm yok. Sizlerden dua istemek dışında bi amacım da yok.
Cumartesi Dr gittik. Kızım olacak sanıyordum ama meleğim erkekmis. Bu habere sevinemedim bile. Oğlumun kalbi zayıf atiyormuszaten kesede kanamamiz var. Öğrendiğim günden beri kanama var. Gelişimi geriden geliyor demişti Dr ama cumartesi günü gelişimi iyi dedi. Sakat dogma riski yüksek dedi : 2li test iyi çıkmadı. 3lu ye girmedim. Girmek ve kendimi ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim stres yaparak. Yarın 4boyutlu Ultrasyonla bakacak Dr. Ve elimden hicbirsey gellmiyir. Ne yapicam hiçbir fikrim yookkkk daha önce 1defa düşük yasadim ve acısı hala içimde geçmedi. Şimdi ise bebeğim bu kadar büyümüşken kaybetmeye dayanamam kahroluyorum aylardır. Sizlerden tek bir ricam tek bir dileğim var.
beni tanimasanizda sizden bebeğim icin dua istiyorum. İçinizden nasıl gelirse. Güzel dileklerinize çok ihtiyacımız var. Yeri göğü YARADAN ALLAH bizleri duyar elbet.
Oglum olacağı icin mutluyum ama sevinemiyorum bile
Amniyosentez diyorsun biliyorum. Riski hem bebekte hemde annede ölümcül olabiliyormus. Hayır ben zaten testlere güvenmiyorum ki. Ne gelirse Allah'tan dedim. Kalbi ,küçücük kalbi dayanır mi . Verdiği mücadele çok zorrrGecmiş olsun Rabbim şifa versin.
Başka doktora da görünün tek doktorla kalmayın.
O anne karnından sıvı alınna testlerde sonuç çıkıyor ama düşük ihtimalini arttırıyor.
Doktorum bana testler yüzde yüz gerçek çıkmıyor demişti.
Kendi çocugunda bile bazı oranlar yüksek çıkmış.
Eğer sakat dogar bakamam diyorsa anne adayı bu testi yapıyoruz demişti.
:) valla yüzümü güldürdün. Insallah kalan aylarimizi çabucak ve sağlıklı geçirmek nasip olur. Halay bası olamasamda bundan sonra her işin basında olurum .Onuda duyma konuş sen bebeğinle iyi olacaksın de seni hissetsin enerjini hissetsin. Bak ne dedim pozitif ol herşey güzel olacak iyi olacak de benim kuzenimin karısının düşük riski vardı yatması gerekiodu kız düğünde halay başı oldu. Otur en azndn dedik hicbisey olmaz benim kızıma dedi gerçektende bişey olmadı maşallah tosun gibi :) enerjini yüksek tut üzülme
bak arkadaşım
öncelikle tabi ki Allah şifa versin, tamamına erdirsin inşallah ama
öncelikle şu kız - erkek ayrımını hemen bir kenara koy
ne demek kızım olacak sanıyordum meğer erkekmiş, bu habere sevinecektim
bu kadar Allah'a inanıyorsan her gelenin ondan olduğunu bileceksin, ona göre davranacaksın
bence sen önce bi tam teslim ol, ondan sonra Allah hayırlısı ne ise onu çıkarır zaten karşına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?