Dualariniza ihtiyacımız var. Oğlum icin ...

bak arkadaşım
öncelikle tabi ki Allah şifa versin, tamamına erdirsin inşallah ama
öncelikle şu kız - erkek ayrımını hemen bir kenara koy
ne demek kızım olacak sanıyordum meğer erkekmiş, bu habere sevinecektim
bu kadar Allah'a inanıyorsan her gelenin ondan olduğunu bileceksin, ona göre davranacaksın
bence sen önce bi tam teslim ol, ondan sonra Allah hayırlısı ne ise onu çıkarır zaten karşına

Kızım olacağı içinde sevinmiştim. O nasıl demek öyle. Erkek olacak diye uzulse miydim yani. Cinsiyeti ne olursa olsun benim meleğim canimmm.

Testlere hiç takilmadim bile ben. O testlere güven duymuyorum. Ama Dr dan her çıktığımızda eve gelip odaya girene kadar güçlü durmaya çalışmak artık zoruma gidiyor. Katıla katıla ağlamak istiyorum ama isyan etmekten korkuyorum. Bu kadarcık zamanda ne kadar yoruldum bi bilseniz :KK43:
Allah yardımcın olsun bi tanem ama şunu düşün sen ne hissedersen mesleğinde hissediyor o yüzden güçlü durup güçlü olman gerek bebisinin sana çok ihtiyacı var cinsiyete yanilan Dr pekala testtede yanilabilr

Dualarim sizinler. InsAllah hersey yolunda gider. yüregini ferrah tut karninla sürekli konus, bebegin bol bol duysun annesini daha ski sarilsin hayata.

benim arkadasima doktorlar bebek kesin sakat aldr dediler, nur topi gibi masAllah ve cok saglikli bi bebek dünyaya geldi.

Oncelikle doktorun dediğini unutmaya çalış Farzet ki öyle birşey demedi. . 20 hafta kalmış dogumuna inşallah sağ saglim alırsın bebeğini kucağına.. güçlü ol ki bebeğin de güçlü olsun hayata tutunsun. Sen ona destek ol annesi.
Konuşuyorum zaten bol bol. Beni duyduğunu da biliyorum artık :) psikolojik midir nedir bazen konuşurken içimde pit ediyor . zaten beni şimdiye kadar bu kadar güçlü kılan melegimin küçücük bedeniyle verdiği savaş. Kurban olurum ben onun zayıf atan kalbineee:KK200:

Ama korkuyorum . her an kanamam mi olacak düşük mu olacak. Kalbimi duracak diye tetikte beklemek çok uzuyor beni.

Rabbim sag saglim dogum nasip etsin, cok uzuldum ya :(
Guclu dur, gucsuz olman, uzulmen bebegini olumsuz etkiler. Guclu kal ki, kese de toparlansin, bebisin de. Guzelce ye, ic sifa olsun evladina. Yarisi bitmis, yarisi kalmis. Haydi az daha disini sık, cok dinlen, biz duani ederiz, hayirlisiyla yeni konun bebegine kiyafet onerisi hakkinda falan olur.

Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sen bebişini karnında sev ,okşa ,sen güçlüsün,biliyorum herşey güzel olucak ve ben seninle çok güzel bir sürü anılar yaşıyacam de o seni duyar hisseder ve emin ol senin sevginle karnında sana sımsıkı tutunur endişe etme başka bir doktora görün mutlaka senin olumlu enerjin şu an çok önemli unutma sağlıkla alırsın bebişini hayırlısıyla inşallah kucağına

Arkadaşlar geceniz güzel olsun..

Yine ben yine ben yine ben...
.........

Cumartesi Dr gittik. Kızım olacak sanıyordum ama meleğim erkekmis. Bu habere sevinemedim bile. .....................

Oglum olacağı icin mutluyum ama sevinemiyorum bile :KK43:

Meğer erkekmis dememiş. Meleğim erkekmis demiş.

Kızım olacağı içinde sevinmiştim. O nasıl demek öyle. Erkek olacak diye uzulse miydim yani. Cinsiyeti ne olursa olsun benim meleğim canimmm.

ben bu cümlelerden onu anladım
"kızım olacak sanıyordum ama erkekmiş, bu habere sevinemedim bile"
yani "kızım olması yerine oğlum olacaktı, kalp problemi olmasaydı ben de buna sevinecektim" anladım
bunun açılımı bana bunu hissettiriyor, üzgünüm
yanlış anladıysam affola

Allah yardımcın olsun bi tanem ama şunu düşün sen ne hissedersen mesleğinde hissediyor o yüzden güçlü durup güçlü olman gerek bebisinin sana çok ihtiyacı var cinsiyete yanilan Dr pekala testtede yanilabilr
Hayır. Ben teste hiç bakmadım bile. Test sadece rakamlardan ibaret. Ama görünen şey çok belli. Kalbi zayıf. Hafta sonu dinlenmeye çalıştım. Hatta bugün öğlene kadar uyuduk . Meleğim güçleşmiştir Insallah. Zaten yarın hersey normal derse ayda 1 gideceğim Dr.a . Çünkü sadece moralimi bozuyor soyledikleri

yani "kızım olması yerine oğlum olacaktı, kalp problemi olmasaydı ben de buna sevinecektim" anladım
yanlış anladıysam affola
Yo yo. Problem değil. Amacım kelime hatalarına takılıp tartışmak değil zaten.

Dualarim sizinler. InsAllah hersey yolunda gider. yüregini ferrah tut karninla sürekli konus, bebegin bol bol duysun annesini daha ski sarilsin hayata.

benim arkadasima doktorlar bebek kesin sakat aldr dediler, nur topi gibi masAllah ve cok saglikli bi bebek dünyaya geldi.
Bebeğim sakat ta doğabilir. Hatta hersey normal ken dogumda oksijensiz kalıp da hasta olabilir. Ben yinede her ne olursa olsun melegimi gönlüme yerleştirdim bile. Kahrida benim sevgisi de. Insallah bizde nurtopu gibi geliriz dunyaya.

yanlış anladıysam affola

Muzur eski uyelerdensin anlayışlı bi kadın olduğunu da biliyorum. Canı çok yanıyor suan endişeli ve korkuyor. Anne olarak da çok normal. Cinsiyet ayrımı yaptığını düşünmüyorum. Kız olsa daha az uzulmeyecekti bence.. ben çok üzüldüm üyeye gerçekten canı gönülden diliyorum Allah bebeğini esirgesin. Çok duygusalim zaten.. çok etkilendim

ALLAH evladınıza şifa vérsin ve size bagıslasın.Üzülmeyin dua edin .Ins saglıkla kucagınıza alırsınız

Rabbim sag saglim dogum nasip etsin, cok uzuldum ya :KK43:
Guclu dur, gucsuz olman, uzulmen bebegini olumsuz etkiler. Guclu kal ki, kese de toparlansin, bebisin de. Guzelce ye, ic sifa olsun evladina. Yarisi bitmis, yarisi kalmis. Haydi az daha disini sık, cok dinlen, biz duani ederiz, hayirlisiyla yeni konun bebegine kiyafet onerisi hakkinda falan olur.
Ben hayatım boyunca hiç bu kadar aciz hissetmemiştim kendimi. Ne tuhaf dimi. Yolun yarısı bitti. Kaldı yarısı. Görsen karnimda minik bi top var gibi . Sıpa minicik ama nasıl oluyor da belli oluyor anlayamıyorum bile. Daha gecen sizlere hamilelikte aldığınız kiloları sormuştum. 20 haftalık ama sanki sadece hafif göbek var gibi. Neden küçük. Bunlar da çok düşündürüyor beni

Muzur eski uyelerdensin anlayışlı bi kadın olduğunu da biliyorum. Canı çok yanıyor suan endişeli ve korkuyor. Anne olarak da çok normal. Cinsiyet ayrımı yaptığını düşünmüyorum. Kız olsa daha az uzulmeyecekti bence.. ben çok üzüldüm üyeye gerçekten canı gönülden diliyorum Allah bebeğini esirgesin. Çok duygusalim zaten.. çok etkilendim

@Puxhu ben de etkilendim ve çok üzüldüm
iyi niyetlerimi de ilettim
ama ben o yazıyı üyeyi eleştirmek için yazmadım
gerçekten çözümün bu olduğunu düşündüğüm için yazdım, böyle olursa Allah yolunu açar diye düşündüğüm için yazdım
açık açık yazamıyorum, çünkü dini konulara girmek yasak

özel mesajla yazacaktım ama kapalıymış özel mesajların

Rabbim şifa versin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sen bebişini karnında sev ,okşa ,sen güçlüsün,biliyorum herşey güzel olucak ve ben seninle çok güzel bir sürü anılar yaşıyacam de o seni duyar hisseder ve emin ol senin sevginle karnında sana sımsıkı tutunur endişe etme başka bir doktora görün mutlaka senin olumlu enerjin şu an çok önemli unutma sağlıkla alırsın bebişini hayırlısıyla inşallah kucağına
Dünyanın en güzel duygusunu diken üstünde yasamak heyecanımı bile alıyor benden. Yani bebeğim olacağı icin çok mutluyum ama her an kaybetme korkusu da beni resmen diken haline getirdi. Tuhaf saçma bi şey oldum iyice. Ne konuştuğumu biliyorum nede naaptigimi.

@Puxhu ben de etkilendim ve çok üzüldüm
iyi niyetlerimi de ilettim
ama ben o yazıyı üyeyi eleştirmek için yazmadım
gerçekten çözümün bu olduğunu düşündüğüm için yazdım, böyle olursa Allah yolunu açar diye düşündüğüm için yazdım
açık açık yazamıyorum, çünkü dini konulara girmek yasak

özel mesajla yazacaktım ama kapalıymış özel mesajların

Lütfen. Benim icin sorun değil. Sizlerde gerilmeyin. Ben hepinizin iyi niyetli olduğunuzu biliyorum. Hepinize de çok teşekkür ediyorum. Derdime ortak olup iki kelime de olsa beni sakinlestirdiniz. Uykularım kaçıyor. İnanın ki şuan daha daha çok daha iyiyim. Eleştiri elbette olacak. Hepimiz konuya ayni yerden bakacağız diye birsey yok. Hepinize çok teşekkür ederim. Gecenin bu saatinde beni tanimamaniza rağmen güzel dileklerinizi ilettiniz. Aldığım gücü sizlere anlatamam :KK200:

Konuşuyorum zaten bol bol. Beni duyduğunu da biliyorum artık :) psikolojik midir nedir bazen konuşurken içimde pit ediyor . zaten beni şimdiye kadar bu kadar güçlü kılan melegimin küçücük bedeniyle verdiği savaş. Kurban olurum ben onun zayıf atan kalbineee:KK200:

Ama korkuyorum . her an kanamam mi olacak düşük mu olacak. Kalbimi duracak diye tetikte beklemek çok uzuyor beni.

Korkma Allah yardım eder. . Duymamis gibi saymak çok zor ama bunu yapmalısın. Erken doğum riskim vardı. 25. Haftadan itibaren. Erken doğum nedir deseler bana işte 1 2 hafta önce suyum gelecek bebeğim doğacak derdim. . Doktorum sürekli temkinli olmamı söyledi. . Dikkat ettim mi evet ettim. Ama benim tahmin ettiğim erken doğumla yaşadığım erken doğum çok farkliydi. 34 haftalikken acil sezaryen yapıldı. Hastaneye gittiğimde kalp atışları çok yavasti duracak gibiydi neredeyse. Apar topar ameliyathaneye girdim. Bebeğimin boynuna kordon dolanmisti. Kuvezde bile kalmadı. Kilosu herseyi çok normal doğdu. Bunu neden anlattım Allah in dediği olur. Hastaneye 1 gün geç gitsem Bebeğimi kaybedebilirdim. Yaşaması gerekiyormuş ki erken farkedildi. . Allah a bırak.. tedbirini de al cnm

Rabbim sağlikli bir şekilde kucaginiza almanızı nasip etsin.
Diğer arkadaşlarında dediği gibi doktorların sakat dediği ama sağlıklı doğan çok çocuk var. İçinizi ferah tutun.

Back
X