Dualarınızı esirgemeyin

Arkadaşlar babam sağlık çalışanı malesef covid oldu ve hastahanede tedavi görüyor.durumu pek iyi değil.moralim çok bozuk o kadar iyi bir insanki ve hiçbir kronik rahatsızlığı kötü alışkanlığı yok spor yapardı düzenli.çok sevilen biridir çevresinde.herkes çok şaşkın ve üzgün bu duruma gelmesine.neden böyle oldu kabullenemiyorum.keşke Ben hasta olsaydım ölseydim diyorum.ben onun kadar iyi biri değilim.o hep insanların hayatını kurtardı bunları yaşamayı hiç haketmedi.tek istediğim dualarınız elimden başka birşey gelmiyor.Allah hastası olan herkese şifa versin böyle beklemek çok zormuş o kadar pişmanımki keşke daha önce daha iyi bir evlat olsaydım anne babanızın kıymetini bilin.
Sen ne güzel bir evlatsin

İnşallah kısa sürede iyileşir. Atlatan çok insan var umutsuzluğa kapılma. Spor yapıyormuş. Dirençlidir eminim.
Allah şifa versin.

Allah acil şifalar versin inşallah. Ümidinizi kesmiş gibi konuşuyorsunuz lütfen iyi düşünün iyi olsun 💙
Geçen aylarda bir akrabamız entübedeydi doktorları yapacak pek bişey kalmadı dedikten birkaç gün sonra yoğun bakımdan çıktı 2 hafta sonra da işinin başına döndü. Aynı sevinci yaşamanızı diliyorum 🙏
aslında ümitliyim ama hiç beklemiyorduk bu kadar ağır geçirmesini o yüzden biraz şoktayım.inşallah Allah burada güzel haberini paylaşmayı nasip etsin.

Evet sizi çok iyi anlıyorum. Amcami kaybettim aynı şekilde yoğun bakımdan entubeye aldılar ve vefat etti. Dedem yataklı olarak kalırken durumu kötüye gidiyordu oksijeni sürekli düşüyordu. Şimdi yoğun bakıma alınca oksijeni düzelmeye başladı. Sakın ümidinizi kesmeyin, ne olacağı belli olmaz. İnşallah babanız da iyileşir.
Allah rahmet eylesin amcanız için üzüldüm inşallah dedeniz ve babam iyileşir amin.

Back
X