Allah yrdımcısı olsun..inşallah 3lüde temiz çıkar..moralini yüksek tutmaya çalışsın lütfen..
Allahım yardım eder inşallahhh.Bu kadar çok bebişini isteyenin yanında olur...İi çıkıcak cnm 3 lüsü bak bizde duyduk hep 2 lisi sorunlu çıkıp 3 lüsü sapağsalam çıkan.İNŞALLLLLAHHHH:Saruboceq:
canım sakın üzülüp stres yapma.. inşallah hiçbişey çıkmayacak ... benim ankaradaki arkadaşımın her testinde down sendromu çıktı ama bebiş çok sağlıklı doğdu hamd olsun şimdi 4,5 yaşında hiç bir sorunu da yok.. arkadaşım boş yere evham etmişim diyor ... çok zor olduğunu biliyorum ama kendini üzme hiç... dualarımızdasın nazlıcım , esmacım sen ve minik meleğinde dualarımdasınız canım inş. herşey çok daha güzel olacak..
Sevgili arkadaşlar.
canımdan çok sevdiğim dostum arkadaşım sırdaşım herşeyim olan arkadaşım nazlıda ekim annesi olucak inş.ama ikili testinde bebeğinin down sedromu doğabileceğini söylemişler. hepimiz çok üzüldük. 1 ay sonra üçlü test ve amino sentez yani karnından sııvı alınıcak. Arkadaşımın şuan dualara çok ihtiyacı var. bu konuda ne kadar duyarlı olduğunuzu biliyorum. Allahın izniyle ve hepimizin dualarıyla inş.çok sağlıklı bi bebek olucak. eminim ona burda biraz morel olucaz. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?