TeŞekkÜr ederım ultarason normal dedı de ıkılı testı beĞenmedı bakalım ayın 13 de ÜÇlÜ test var herkese Çok teŞekkÜr ederım sonuÇları alır almaz hemen yazıcam
dün üçlü test sonuçlarımı aldım hiçbirşey yok herşey temız çıktı şuanda herşey yolunda dularınız için herkese teşekkür ediyorum herkesten allah razı olsun .inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder .allah herkesin yardımcısı olsun .. Hepinize sevgiler
dün üçlü test sonuçlarımı aldım hiçbirşey yok herşey temız çıktı şuanda herşey yolunda dularınız için herkese teşekkür ediyorum herkesten allah razı olsun .inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder .allah herkesin yardımcısı olsun .. Hepinize sevgiler
cnm benim ya ne kadar çok sevindik. Allahın izniyle herşey yolunda gidicek.sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş. Rabbim bebişini korusun...:Saruboceq:
Cnmmmm çok sevindim senin adına artık hep ii düşün canını hiç sıkma minik kuzun da senin huzursuzluğunu hissetmesin kendine çok dikkat ettt bakk su gibi akıyoo günler bi bakcaz koyniş koyniş olucaksınız miniğinlee :Saruboceq: