• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duanıza ihtiyacım var, lütfen yardım edin :( Konu:Sağlık

x_girl_y0

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
2.905
2.327
198
Merhaba hanımlar. Daha öncede konu açmıştım, nişanlımla birsürü sıkıntımız vardı. Ama şuanda hiçbirşey önemli değil. Nişanlım ameliyat olmuştu, göz nakli yapıldı. Düne kadar birşeyi yoktu ama dün ayrılma noktasına geldik. Hem ağlamaktan hemde sinirsel olarak vücut gözü reddetmeye başlamış sanırım. Belirtilerini göstermiş. Öğleden sonra doktora gidecek. Lütfen dua edin, nolur. İnsanların tanımadıkları insanlar üzerindeki duaları daha etkili olurmuş. Gözüne birşey olmasın ben hiçbirşey istemiyorum. Herşeyden vazgeçmeye hazırım. O kadar önemli. Buraya yazmasanız bile içinizden dua edin, rica ederim ki:14:

düğününüzede 1 ay kalmış.Rabbim sağlık sıhhat versin neden kavga ediyorsunuz böyle sıkıntılı bir döneminizde neden ağlıyor nişanlınız

ALLAH yardımcınız olsun inş gözünü kaybetmez
canım neden ağlıyorki keşke ağlamasaydı kendini üzmeseydi şu anda dediğin gibi gözü herşeyden önemli

Merhaba hanımlar. Daha öncede konu açmıştım, nişanlımla birsürü sıkıntımız vardı. Ama şuanda hiçbirşey önemli değil. Nişanlım ameliyat olmuştu, göz nakli yapıldı. Düne kadar birşeyi yoktu ama dün ayrılma noktasına geldik. Hem ağlamaktan hemde sinirsel olarak vücut gözü reddetmeye başlamış sanırım. Belirtilerini göstermiş. Öğleden sonra doktora gidecek. Lütfen dua edin, nolur. İnsanların tanımadıkları insanlar üzerindeki duaları daha etkili olurmuş. Gözüne birşey olmasın ben hiçbirşey istemiyorum. Herşeyden vazgeçmeye hazırım. O kadar önemli. Buraya yazmasanız bile içinizden dua edin, rica ederim ki:14:

Allah sifa versin ve yardimciniz olsun ins. Bide ayrilmak mi istediniz yoksa gerginlikten dolayi o raddeyemi geldiniz anlayamadim ama su an kritik bi donem yasiyo nisanliniz bence onemli kararlari biraz erteleyin.Bide su yaziyi buldum bu konu hakkindan sizi biraz ferahlatir umarim:

"Doku reddi çoğu hastada (%90) steroidli damlalarla tedavi edilerek ortadan kaldırılır. Steroidli damlalar, alıcının bağışıklık sistemini baskılar ve yeni dokuyu reddetmesini önler. Damlalar yeterli kalmazsa, damardan yüksek doz steroidli ilaçlar vermek gerekebilir."

Çok ciddi sorunlarımız vardı zaten. Dün de bana söylediği bir yalanını yakaladım, beni bırakacaksın demi diye ağladı krize girdi. Sakinleştirdim, onu bırakmayacağımı söyledim. Ama sorunlar biranda geçmiyor. Sabah mesaj yollamış, bedduaların tutuyor gözümü kaybedeceğim diye, doktoru aramış ameliyattalarmış öğleden sonra gidecekmiş. Damlaları vardı zaten sürekli damlattığı, daha 2 gün önce kontrole gittik, ameliyatın çok güzel dediler. Ama şimdi :14: cevşen, tefriciye okuyorum. İnşallah gözünü kaybetmez, gencecik bir insan. Dahada önemlisi benim can'ım. Ameliyattan sonra öyle özenli baktık ki gözüne birşey olmasın diye. Sağolun kızlar duanızı eksik etmeyin:14:

Çok ciddi sorunlarımız vardı zaten. Dün de bana söylediği bir yalanını yakaladım, beni bırakacaksın demi diye ağladı krize girdi. Sakinleştirdim, onu bırakmayacağımı söyledim. Ama sorunlar biranda geçmiyor. Sabah mesaj yollamış, bedduaların tutuyor gözümü kaybedeceğim diye, doktoru aramış ameliyattalarmış öğleden sonra gidecekmiş. Damlaları vardı zaten sürekli damlattığı, daha 2 gün önce kontrole gittik, ameliyatın çok güzel dediler. Ama şimdi :14: cevşen, tefriciye okuyorum. İnşallah gözünü kaybetmez, gencecik bir insan. Dahada önemlisi benim can'ım. Ameliyattan sonra öyle özenli baktık ki gözüne birşey olmasın diye. Sağolun kızlar duanızı eksik etmeyin:14:

inş ALLAHın izniyle birşey olmaz ama sende nişanlının gönlünü al onu hoş tut
ne kadar suçluda olsa alttan al yazık sonuçta şu an için önemli olan göz
sizin için dua edicem iyi haberleri bizlerle paylaşırsın

Çok teşekkür ederim, şu mübarek gün Allah razı olsun. Evet mesaj attım, bana kızsanda bağırsanda umrumda değil, ben senin yanında olacağım doktorada geleceğim diye. İnşallah güzel haberlerle gelirim öğleden sonra

geçmiş olsun allahınn izniyle birşey olmayacak inşallah canım moralini yüksek tut nişanlına yansıtma onu motive et . Çok güzel günler sizi bekliyo inş. gececek bu kötü günler

sağlıklı dinamik bi şekille çıkaacak o hastaneden allahın izniyle canınızı sıkmayın siz :34::34:
dualarımız sizinle

Az önce aradı nişanlım. Sabahtan doktoru aradığında günde 3 kere damlatması gereken ilacını yarım saat arayla sık sık damlatmasını söylemiş. Biraz rahatlamış gözü. Ama hala korkuyorum ben, birşey olursa ara dedim. Tamam dedi. Dua eden ve etmeye devam eden herkese çok teşekkür ederim.

Allah yardımcınız olsun canım
şifa versin mübarek günlerde
ama çok seviyorsun madem onunda çabuk iyileşmesi için
sorunlarınızı çözmeye çalışın heleki düğüne az kalmışken

düğüne az kalmış canım benim yaa.rabbim şifasını versin.

canım tam olarak ne oldu gözüne? neden nakil yapıldı? merak ettim. ALLAH ŞİFA versin inşALLAH. ama madem ki sorunlarınız var hem de bi sağlık sorunu var ortada düğünü ertelemeniz gerekir. ayrıca kendine şu soruyu sordun mu hiç. ben bu insanla bir ömür yaşlanabilir miyim diye. bunun cevabı içten bir evetse o zaman evlenin derim

Allah şifa versin, sıkıntılarınızdan kurtarsın inşallah..
Sağlıktan gerisi boş ama insan unutuveriyor işte..:ssz:

Allah sağlık versin, problem çıkmaz inşallah.
Zor bir süreçtesiniz, hayırlısıyla çıkmayı nasip etsin Allah.

En son çoğu şeyi düzeltmiş gibiydiniz.
Büyük problemler mi var?

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.

Güzel haberlerini bekliyoruz.

Hepinizden Allah razı olsun. Nişanlım doktorun tavsiyelerine uydu, ağrısı acısı azaldı çok şükür. Bir gün öncesinde çok ağlamıştı, ameliyatlı göz olunca daha kötü oldu. Damlalarını yoğun şekilde kullanınca şu anlık bir şeyi kalmadı, inşallah bir dahada olmaz.

Düğüne çok az kaldı evet, ben bana yalan söylediğini öğrendim. Bana borcum yok demişti halbuki birsürü kredi borcu varmış. Bizim için çektiğini söylüyor ama birçok yerde kendiyle çelişiyor. Sonrada beni terkedip gideceksin değil mi diye ağladı, krize girdi falan. Bende şart koştum, kredi kartlarına el koydum. Maaşınada dokunmadan getirip bana verecek, ancak o şekilde paranın nereye gittiğini anlarım dedim, kabul etti. Gelip ailemle konuştu onların yanında söz verdi. Ama herşey kendi ailesi yüzünden. Birgün olsun yanımıza olmadılar. Resmen sokağa atmışlar nişanlımı. Ne zaman parayla ilgili birşey olur hemen ararlar. Artık paranın hesabını bana vereceği için birşey isteyemeyecekler. Hepsini geçtim manevi destekleri bile yok. Nişanlım üvey evlat gibi, "senin anne babana yakın olduğum gibi bizimkilere yakın değilim ki, sen yokkende benim yanıma gelmezlerdi hiç" dedi. Bende ona sahip çıkınca, sevince, mutlu bi evimiz olcak şöyle olcak böyle olcak diyince, onu önemseyince kaybetmek istemedi.

Düğüne çok az kaldı, herkes gün sayar ben nelerle uğraşıyorum. Diğer konumu okuyanlar bilirler, vazgeçme aşamasındaydım. Ama herkes eteğindeki taşları döktü, artık gizli saklı birşey kalmadı.

Sonuç: Hala ne yapacağımı bilmiyorum.

Şans ver, ilk mesajında onun gözü dışında hiçbirşeyin önemli olmadığını yazmışsın. Gerçekten de öyle sağlığınız yerinde olsun yeter ki. Senin için ağlamış adam.

Ona kaç şans verdim bilmiyorum, ama her zaman düzeltti kendini. Demek ki görmemiş ailesinden diyorum. Kardeşim bile üzüldü onun durumuna, "ne biçim ailesi var asla onun yerdin de olmak istemezdim" dedi. Gerçektende sağlık herşeyden önemli. Bu yüzden hepsini sineye çektim

Back
X