• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duaya çok ihtiyacı var

Amin inş.
Aslında onlar bi ay sonra başlayacaklardı ablası o zamanlar iyi idi, kocası- parayı biriktirdik ne bekleyelim bi an önce deneyelim demiş.
Bende arkadaşıma Allahın bi bildiği vardır belki erken başlamanızında hayırı vardır diyorum.
ınş Allah onun ablasının acısını bebek sevinciyle alır :(
Çok teşekkürler

Amin inş.
Aslında onlar bi ay sonra başlayacaklardı ablası o zamanlar iyi idi, kocası- parayı biriktirdik ne bekleyelim bi an önce deneyelim demiş.
Bende arkadaşıma Allahın bi bildiği vardır belki erken başlamanızında hayırı vardır diyorum.
İnş Allah onun ablasının acısını bebek sevinciyle alır :(
Çok teşekkürler

cnm slm nasıl gıdıyor neler yaptın anlatırsan cok sevınırım

Allah yardımcısı olsun Allah rahmet eylesin . benim tedavim sırasında da halam komaya girdi tam transferimin yapıldığı gün haberini aldım çok geçmedi ve öldü. çok üzücü bir şey en yakınlarının cenazesinde olamamak ve hıçkıra hıçkıra ağlayamamak . o kadar zor zamanlar geçirmeme rağmen hamile kaldım bebeğim şimdi benimle. ben hep şuna inanmıştım bir ölü giderse bir diri gelir inşallah o arkadaşında bebeği onunla kalır ve tüm ailesinin acısını biraz olsun hafifletir.

Allah yardımcısı olsun Allah rahmet eylesin . benim tedavim sırasında da halam komaya girdi tam transferimin yapıldığı gün haberini aldım çok geçmedi ve öldü. çok üzücü bir şey en yakınlarının cenazesinde olamamak ve hıçkıra hıçkıra ağlayamamak . o kadar zor zamanlar geçirmeme rağmen hamile kaldım bebeğim şimdi benimle. ben hep şuna inanmıştım bir ölü giderse bir diri gelir inşallah o arkadaşında bebeği onunla kalır ve tüm ailesinin acısını biraz olsun hafifletir.

Sizinde başınız sağ olsun çok üzüldüm başınıza gelene. Allah yüzünüzü güldürmüş hemde en acılı zamanda en güzel hediye ile çok şanslısınız.
Oda ağlayamayıp siniri atamadığı için çok geriliyor. Ablası tedavi görüyorken kanserden hep ona o baktı herkesin işi çocuğu var , onun çocuğu yok diye onun yanında refakatçı o kalıyordu ama cenazesinde yanında olamayınca çok üzüldü.
Şimdi 11 ekimde sonucu belli olacak, bende dua ediyorum inş bu pazar hayatının en güzel haberini alır diye.
Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim.

Kızlarrrrrrrrr hepinizden Allah razı olsun dün arkadaşımın test günüydü ve HAMıLE ÇIKMIŞŞŞŞŞ
ınanamadım o kadar çok sevindimki sanki kendim kalmışım gibi sevindim.
Değeri düşük çıkmış dr u ilaçlara devam etmesini söylemiş düşük riskinden korkuyorlar.
Hepinize teşekkür ederim dualarınızı eksik etmediğiniz için, bir duada bebecik annesine sımsıkı tutunsun diye ederseniz çok sevinirim.
ıyiki varsınız, bakşkasının derdine üzülüp dua ettiğiniz için çok teşekkürler, belki sizin yüzü suyu hürmetinize oldu.

Kızlarrrrrrrrr hepinizden Allah razı olsun dün arkadaşımın test günüydü ve HAMİLE ÇIKMIŞŞŞŞŞ
İnanamadım o kadar çok sevindimki sanki kendim kalmışım gibi sevindim.
Değeri düşük çıkmış dr u ilaçlara devam etmesini söylemiş düşük riskinden korkuyorlar.
Hepinize teşekkür ederim dualarınızı eksik etmediğiniz için, bir duada bebecik annesine sımsıkı tutunsun diye ederseniz çok sevinirim.
İyiki varsınız, bakşkasının derdine üzülüp dua ettiğiniz için çok teşekkürler, belki sizin yüzü suyu hürmetinize oldu.
İnşalllahhh sağlıkla alır kucağına,hiç ayrılmazlar inşallah

cok üzücü bir durum basınız sağolsun arkadasım ....
insallah güzel sonuclar alırsınız ..ne denir böyle durumda bilemiyorum ama allah sabırlar versin....

Back
X