• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Duaya ihtiyacım var 💜

• Konu Sahibi Konu Sahibi H M
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende okurum canım rabbım hayırlıca nasıp etsın ınslalah sağlıklı hayırlı bır evlat versın 🤲🏼

10tane aldim canim

• Muhteşem
Reactions: H M
Benı hatırlamazsın belkı dua gruplarında ve mesajlarda konuşuyorduk benımde bebegım olmuyordu.bır kızım oldu tüp bebek ıle çok şükür. Inslalah senın gibi bu yolda emek harcayan her kadın sağ salım kavuşur cennet kokulu yavrularına 🤲🏼

10tane aldim canim
Yaa Rabbim dua edenlerin ne skntisi varsa gidersin 🥺 okuyan okumayan herkes ne güzelsiniz.. 💞💞💞
Benı hatırlamazsın belkı dua gruplarında ve mesajlarda konuşuyorduk benımde bebegım olmuyordu.bır kızım oldu tüp bebek ıle çok şükür. Inslalah senın gibi bu yolda emek harcayan her kadın sağ salım kavuşur cennet kokulu yavrularına 🤲🏼
Bilmezmiyim yarimm biliyorum. Amin inşallah dualarken tüm arkadaşlarımı niyetime alarak yapacağım hepsinin olmasını isterim yüzleri gülsün herkrsin inşallah aminnn aminnn💞💞

Yaa Rabbim dua edenlerin ne skntisi varsa gidersin 🥺 okuyan okumayan herkes ne güzelsiniz.. 💞💞💞

Bilmezmiyim yarimm biliyorum. Amin inşallah dualarken tüm arkadaşlarımı niyetime alarak yapacağım hepsinin olmasını isterim yüzleri gülsün herkrsin inşallah aminnn aminnn💞💞
Sifa olsun herkese insAllah canim Rabbim yüzünüzü güldürsün enkisa zamanda🤗

Kuzum okudum ben❤️

• Muhteşem
H M H M canıımmm, ben de birazdan 1 tane okuyacağım. Okumuş olarak sayabilirsin. Allah tez zamanda her isteyene Çifter Çifter versin inşallah ❤️❤️❤️

H M H M canıımmm, ben de birazdan 1 tane okuyacağım. Okumuş olarak sayabilirsin. Allah tez zamanda her isteyene Çifter Çifter versin inşallah ❤️❤️❤️
Sağol canım benm hayırla sağlıkla hepimize nasip etsin inşallah 💞🌹🌹

Canım doğum günün kutlu olsun 🌸🥰
Sayısı var mıydı Yasin'in 6 kişi daha okudu:)
Yeni yaşın sağlıkla mutlu haberlerle gelsin inşallah:)

• Muhteşem
Back
X