Duaya ihtiyacım var :(

tansel34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2011
369
3
46
İstanbul
kızlar açtığım konuları okuyanlar bilir işsizim ve tek başına ev geçindiren biriyim. bıçak kemiğe dayandı deyimi az kalıyor inanın bıçak kemiği bile aştı artık. borç içindeyim, bi türlü iş bulamıyorum yarın hafta başı ne olur dua edin bu hafta HAYIRLI bir iş bulayım inşallah çalışan insanlar haftasonunu iple çeker benim gibi işsizler de hafta başını sanırım sadece dua etmeye değil, dua almanın tesirine de çok inanıyorum. Böyle bir konu açmam uygun mu onu da bilmiyorum. umarım uygundur. lütfen benim için dua edin. buna çok ihtiyacım var

bu arada tv de bir programda toplu duanın gücüne dair bilgiler veriliyordu, çok sayıda insanın ettiği dua kabul edilir demişlerdi, oradan aklıma geldi, ben de kk desteğinde yapabilir miyim acaba diye, umarım foruma uygundur

Allah yardımcınız olsun tansel, inşaallah en kısa sürede huzurlu zamanlar yaşarsınız.

bende işten ayrılalı 2 hafta oldu.kendimi işe yaramaz mahluk gibi hissediyorum.birilerine yardım ediyim diye uğraşıyorum deamlı ama mutsuzum.üzgünüm(((.ne yaparsam yapıyım moralim düzelmiyo.işten çıkmam en çok oğluma yaradı.2 haftadır çok mutlu :).....inş bende yakın zamanda hayırlı bi iş bulurum.banada dua edin lütfen.bende ediyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş

Allah yardımcın olsun dualarım seninle umarım en kısa zamanda iş bulur bütün sıkıntılarını aşarsın

hepinize çok çok teşekkür ederim kızlar, allah sizlere ve cümlesine gönlünüzdeki muradınızı versin, iş isteyene iş, şifa isteyene şifa... hayırlı olan herşeyi kısaca.

aynı sorun bendede var üniv. bitireli 2 sene oldu atanamadım iş bulamadım..ne yapacağımı şaşırdım..seni en iyi anlayanlardan biride benim..dualarım seninle.inşalah hayırlı bol kazançlı kalbine göre bi iş bulursun Allah yardımcın olsun..bütün işsizlerinde yar ve yardımcısı olsun...

bende iş istiyorum hep ama Allah'ım inşaAllah sanada banada hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla verir

oyy canim benim. rabbm yar ve yardimcin olsun.
sana dua ettim. insallah hayirli bi is bulursun. Skma canini buda bir imtihan olsa gerek. rabbim sabrini deniyor.
ve muhakkakki O sabredenlerle beraber. seni mükafatlandiracak.

tabiki dua cok önemlidir, baskalarindan aldigin dua dahada önemlidir. duada dilenci gibi olmak lazim..
evet dogru okudun, dilenmek lazim dua icin. benide duanda unutma lütfen.
müslümanin müslümana ettigi dua makbuldur insallah

Bir müslümanın başka bir kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş... Allah hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre bir iş versin inş. Sana ve tüm iş bekleyenlere..İşsizlik zordur,en iyi bilenlerden biri de benim.. Allah yardımcın olsun canım

allahım sana gönlune göre guzel bı ıs versın ınsallah butun sıkıntıların çözulsun saglıklı ve huzurlu yasa tatlım

Canim ALLAH yar ve yardimcin olsun insaALLAH, umudunu kaybetme hic ummadigin bir zamanda Rabbim sana kapi acar.

Unutma bizim hayir bildigimizde ser, ser bildigimizde hayir vardir... Seninde yaptigin gibi bol bol dua etmek lazim...

Ondan baska siginacagimiz kapimiz yok

bende iş istiyorum hep ama Allah'ım inşaAllah sanada banada hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla verir

sevimli_cirkin, aysenur.gee, aysima64 allah inşallah tez zamanda İŞ BULDUM diye yazan yazılarınızı görmeyi nasip etsin bana. Cümlesine hayırlı kapılarını açsın tez vakitte. evler ayrı dertler ayrı derler ya hani, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar hepinizin ismiyle hitap etmiyorum kusura bakmayın lütfen ama hepinize ayrı ayrı, tek tek teşekkür ederim !

Allah razı olsun, iyi ki varsınız !

bu arada bana tavsiye olarak verebileceğiniz dualar varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

evet duada dilenci gibi olmak lazımmış gerçekten, ne güzel özetlemişsin asksinsenciğim. unutmam, edilebilecek en güzel dua allahütealanın rızasını istemektir bana göre onun için, Allah senden razı olsun ! Dualarını esirgemeyenlerden, cümlesinden razı olsun inşallah

AMİN, Allah razı olsun nikoncuğum, sana da bir daha ömür boyu o günleri göstermesin cnm.

ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN...GÖNLÜNE GÖRE VERSIN INSALLAH...ALLAH KIMSEYI DARDA BIRAKMASIN...AMIN

Rabbim hayırlı bir iş nasip etsin hem sana hem isteyen herkese..kul sıkışmayınca hızır yetişmez derler Allah ım umarım hızır misali bir iş yetiştirir sen ve senin gibi ihtiyacı olan herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…