bende işten ayrılalı 2 hafta oldu.kendimi işe yaramaz mahluk gibi hissediyorum.birilerine yardım ediyim diye uğraşıyorum deamlı ama mutsuzum.üzgünüm(((.ne yaparsam yapıyım moralim düzelmiyo.işten çıkmam en çok oğluma yaradı.2 haftadır çok mutlu :).....inş bende yakın zamanda hayırlı bi iş bulurum.banada dua edin lütfen.bende ediyorum.hakkımızda hayırlısı olsun inş
bende iş istiyorum hep amaAllah'ım inşaAllah sanada banada hepimize gönlümüzdekini hayırlısıyla verir
aynı sorun bendede var üniv. bitireli 2 sene oldu atanamadım iş bulamadım..ne yapacağımı şaşırdım..seni en iyi anlayanlardan biride benim..dualarım seninle.inşalah hayırlı bol kazançlı kalbine göre bi iş bulursun Allah yardımcın olsun..bütün işsizlerinde yar ve yardımcısı olsun...
oyy canim benim. rabbm yar ve yardimcin olsun.
sana dua ettim. insallah hayirli bi is bulursun. Skma canini buda bir imtihan olsa gerek. rabbim sabrini deniyor.
ve muhakkakki O sabredenlerle beraber. seni mükafatlandiracak.
tabiki dua cok önemlidir, baskalarindan aldigin dua dahada önemlidir. duada dilenci gibi olmak lazim..
evet dogru okudun, dilenmek lazim dua icin. benide duanda unutma lütfen.
müslümanin müslümana ettigi dua makbuldur insallah
Bir müslümanın başka bir kardeşine yaptığı dua kabul olurmuş... Allah hayırlısıyla tez zamanda gönlüne göre bir iş versin inş. Sana ve tüm iş bekleyenlere..İşsizlik zordur,en iyi bilenlerden biri de benim.. Allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?