dubleks ev tavsiye

şömine düşünüyoz terası keyif için zorunlu yani genel öğünleri aşağıda yemeyi düşündüm ama bilemiyomki

Bizim oturduğumuz yerde problem olmuyordu mangal

Çok yorucu olduğu doğru

Benim evde 4 tane tuvalet banyo var
En alt kattakini kullanıma kapattık
Ama 3 katın tuvalet kağıdını bile kontrol etmek dert

Temizlik işine girmiyorum bile
3 tane balkon var biri çok geniş teras gibi
Masraflı oluyor tabi her yönden
Ama geniş ferah çok güzel geliyor

Bende duplex evde oturdum
Geçtiğimiz iki sene 4+1 evde daire zorlandım (4 çocuğum var )tekrar duplex eve geçtim üst kat ve çatı katında yatak odalarımız ve ortak banyo tuvalet var
Mutfağım ,salon ve bir oda alt katta var hiç bir misafirim üst kata çıkmaz bahçe olduğu için mangal vb dışarıda yapıyoruz
Mutfağı ve salonu alt katta olan bir ev rahat olurda biri üst biri alt katta zor gelirdi sanırım

Misafir filan gelince de çok rahat oluyor
Diğer türlü evin her odasını toplamak zorunda kalıyordum

Şimdi sadece oturacakları yeri
Gerçi kaynanam üşenmez yürümeyen bacakları ile tutuna tutuna 4 kat iner çıkar ama olsun

Ben dubleks evde otursam mutlaka kadin tutardim daginikliga pislige tahammulum yok 3 arti bir evle basa cikamiyorum dubleks evi dusunemiyorum ev daginik pis olduktan sonra da guzel de olsa goze hitap etmez mis gibi olacak ki belli olsun

Ben dubleks evde otursam mutlaka kadin tutardim daginikliga pislige tahammulum yok 3 arti bir evle basa cikamiyorum dubleks evi dusunemiyorum ev daginik pis olduktan sonra da guzel de olsa goze hitap etmez mis gibi olacak ki belli olsun
normal zamanda yetişirim diye düşünüyorum, ayda 1 çağırırım derin temizlik için.

şuan sadece eşimle ikimiziz, yetişmek hangi açıdan zorlar bizi? misafir gelmedikçe alt banyoyu kullanmayız, üst kata yaşam alanımızı kurarız, yine zorlanırmıyızki acaba? ayy kızlar ya, kafamda deli sorular, bizimkide oturup maç izliyo gamsız gamsız, maç sonu sırnaşır görürüm onu, direk uyuycam, bu iç sesimdi niye yazdım hiç bi fikrim yok, çokmu kafaya taktım ne

Tek katlı bahçeli ev nasıl olur eşinizin hayali mangal yakmak üzerine heralde bahceyi istediğiniz gibi düzenlerseniz .

Müstakil ev güzel ama dubleks zor. Düz ayak geniş bir ev hepsine bedel aslında. Bizim evimiz de dubleks. Üst katta yatak odaları teras ve banyolar var. Alt katta salon oturma odası wc banyo ve mutfak oluşu işimi kolaylaştırıyor. Temizliği zor ben hem çalışıyorum hem 3 çocuk. Çoğunlukla kebdim yaptım, ev biraz merkeze uzak kimse gelmek istemiyor vs vs. Düzenli bir yardımcı iyi olur.Ama gerçekten bir süre sonra inip çık ak yorucu oluyor.

Dubleks evde ilk senem. Bebeğim de var. Aşağı yukarı bebekle temizliğine asla yetişemiyorum şuan. Bir de kedim var. İmkanım olsa satıp daire alırdım

Ben butik villalarda oturuyorum şuan pek memnun değilim. Komşularla bahçemiz bip dibe. arada ince bi çit var pek görünmüyor ama komşular genelde çok sesliler. Hepimiz aynı bahçede oturuyor gibiyiz. Temizlik zor birde in çık sürekli. Benim için çok sevdiğim bir yer olmadı.

Canım ben 14 yıldır dubleks evde yaşıyorum giris salon açık mutfak gayet rahat burun gun zaman orda geçtiği için üst kattaki 2 oda veya 3 oda temiz kalıyor çoğu evde ebeveyn banyosu ve ustkat holde ortak lavabo bulunuyor Tabi odada banyo yoksa misafir geldiğinde sıkıntı oluyor rahat banyo yapmazd8n gece

Ben İstanbul' da, dubleks evde yaşıyorum yıllardır.
Temizlik açısından zor oluyor ama büyüklük noktasında tam istediğim gibi açıkçası. Çocuklara ayrı ayrı oda, oturma odası, misafir için oda bize de yatıya gelme durumu oluyor, olacak. Kiler gibi gibi kullanacağım alanım da var.
Bunları sağlayacak 4+1 evde güzel olabilir bu arada tabi. Ama bizim yaşadığımız şehir için bu pek mümkün olmuyor. Eşimin memleketinde evler büyük, oda sayıları fazla, orada yaşasam tercihim farklı olabilirdi. Öyle bir yerde yaşıyorsanız dubleks değil büyük bir evde çözer meseleyi.

villa tipi bahçeli evlere erişimimiz zor malesef, 3+1 tarzı büyük evlerde pek yapılmıyor, büyük, geniş rahat ve konfor olur diye istiyoruz bakalım.

duleksden ziyada 3+1 4+1 fln tek kat tercih ederdim.ilerde merdiven cıkmak sorun olabilir.yada küçük cocuklar için düşme tehlikesi yaratabilir merdivenler.bizim dublexlermzde özellikle apt.dublexlerde merdivenler dik ve dar oluyo gnlde

kızlar bulunduğum şehirde geniş düz ayak ev pek yapılmıyor, yeni mütayitler 150 m ev yapacvağına 2 daire yapıyorlar, hatta 1-1 3 tane, dubleksi hem bu yönden hemde eşim istiyor, o yüzden ilgi duydum, bir konu var, çatıyı bazı dubleks sahipleri sacla kapatmış bu çok sıcak olmazmı? üzeri tamamen kapalı olunca teras keyfi nasıl etkilenir, önü pimopenlemi kapamak mantıklı yoksa cam balkon şeklindemi, ön görüleriniz varmı?

Yalıtımlı yaptıracaksanız sıcaklık için, kışında yagmur kar vs için ona göre yapılmalı.

Açılır kapanır tavanlar var onlardan yaptırabilirsiniz yazın açık olur kışın kapalı cam balkon daha şık durur yazın komple açarsanız ama yoksa oda gibi olur yalnız catı yaptırırken izin almanız gerekebilir onu araştırın yönetim varsa yaptırmadan önce konuşun.

açılır kappanır istiyorum bende, hava güzelken açarız, yıldızlar görünür, sac çok antipatik geldi bana, aynen oda gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…