Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bak butun samımıyetımle yazıyorum bu dusuncemı sımdı daha aynı ev ıcınde yasamadan kımsenın ne oldugunu anlayamasın ıyı gorunebılrler su anlık ama ay nı ev ııcnde elbet cıkcak puruzler eger katlanabılrım dıyosan ve esın maddı durumunuz ıyı oldugunda ayrı eve cıkmayı dusunuyosa yaşa maddıyatın duzelene kadar ama ne kadar ıyı olsalarda kv kp aynı ev ıcınde yasamak cok zor canım cokk ozgurlugun olmıcak rahat olamıcaksın herkese acıklama yapmak zorunda kalacaksın ıdare etmek zorunda kalacaksın canım bnde aynı evde yasaıyorum ve su an köpekler gıbı pısmanımben terciih etmezdim ...
Altina imzasini atan kac tane kk kadini cikar? Arkadas cok ama cok hakli.
Bir de ceyizim olmayacak derdine düsmüssün. Amac ne?
Sevdigin adamla mutlu olmak. Amac bu olduktan sonra gerisinin önemi yok. Herseyiniz hemen olmaz, zamanla oturur. Bak örnek olarak esim evi tuttu esya aldi ama koltuk yatak gibi temel seyler. Evim öyle bostu ki halimiz bile yoktu. Sonradan doldurduk. Pahali yemek takimlarim olmadi ilk zamanlar. Yeni gelin evim olmadi. Hatta sorunlari bile vardi evin. Yurt disina geldim ben, ya kayinvalidede kalip evimi kendim düzecektim ya da yari bos evde durup ilk zamanlari ama öyle ama böyle esimle gecirecektim. Ha evim ayri diye kayinvalide rahat durdu mu, a ah durmadi ama o konu da ayri. Biz kendi evimize zamanla alistik zorluklari beraber astik.
Ha özendim yeni gelin evlerine ama pirlanta gibim kocam vardi. Sevgimizle herseyin üstesiden geldik. Ben yemek yapmayi ögrendim. Tutumlu olduk. Iki sene sonra da arabamizi aldik. Sifir borcumuz var.
Sen kendi evinin kralicesi ol.
Bak yardim edenim yok ama bekliyorum cocugumu kendim büyütüyorum. Herseyim tam olmadi ama neye göre tam. Neye ihtiyac duyar insan yasamak icin?
Sunu biliyorum cok zorluk yasadim adim karakterimden bir adim ödün vermedim. Sabrettim ve direndim. Eksilerini göze aldim hayatin. Beni deli gibi seviyor hala esim. Ceyiz önemli degil, eksiklikler giderilir. Sahi neden bosaniyor o kadar insan? Sabirsizliktan, tahammülsüzlükten.. Bir dolu sey. Sevgin senin ceyizin. en degerli varliginda esin olduktan sonra o evlilik uzar gider. Sana birkac tavsiye de benden. Umarim mutlu olursunuz =)
Sonuna kadar haklısınız arkadaş evlenim ama sorumluluk almayayım derdinde
Sorumluluk varsa huzur da var bence![]()
????canım bak butun samımıyetımle yazıyorum bu dusuncemı sımdı daha aynı ev ıcınde yasamadan kımsenın ne oldugunu anlayamasın ıyı gorunebılrler su anlık ama ay nı ev ııcnde elbet cıkcak puruzler eger katlanabılrım dıyosan ve esın maddı durumunuz ıyı oldugunda ayrı eve cıkmayı dusunuyosa yaşa maddıyatın duzelene kadar ama ne kadar ıyı olsalarda kv kp aynı ev ıcınde yasamak cok zor canım cokk ozgurlugun olmıcak rahat olamıcaksın herkese acıklama yapmak zorunda kalacaksın ıdare etmek zorunda kalacaksın canım bnde aynı evde yasaıyorum ve su an köpekler gıbı pısmanım![]()
O zaman evlenmeyin yahu. Erteleyin madem bu kadar sıkıntıyla evlenecekseniz. Nisanlin askerlik yapmamış daha.askere gittiğinde sen ne olacaksın. Kv denin evinde hizmetçi olacağına anne babanın evinde 6 ay daha prenses ol be güzelim.çok sağolun yorumlarınıza. ama benim atladığım yerler olmuş. ben zaten bütün bu olumsuzlukların farkındayım ama bizimde çaresizliklerimiz var işte. benim şu an ayda 3000 borç ödemem var. nişanlım daha askerliğini yapmadı. okulunun bitmesine 2 sene var. ve kenarda hiç paramız yok. kiraya çıkabiliriz istersen dedi ama benim zaten hayrım yok, onun da kazandığı kiraya gidecek. ve ben işim gereği çok şehir dışında oluyorum. ilerde çocuk olursa 1500 de bakıcı ( ki yatılı zaten bulunmaz) bide üstüne kira bide askere giderse al sana 6000/8000 nasıl kalkarım ben altından. üstelik ev esyasınıda takside girip alcaz onlarıda biz ödycez yani. beraber olursak senede 50.000 birikse düğün takılarıyla eve gireriz o zamana kadar askerlikte biter diye düşündüm ama bilemiyorum yaa.
iş olsun işte diyorum ya bu da ynei moda genç kızlarımızı resmen tuzağa düşürmek içinevin dunlex olması mutfagın salonun ortak kullnım alanı olmasını engellemiyor sonucta aynı evin içi
Her ay 3bin ne borcu merak ettim.85 dogumlusun sanirim.insan buyudukce daha da ozgurlesiyo sen bile bile ay ev diyosun.borcunu bitir askerligi halledin.bu kadar insan yaniliyo olamaz
Bekleyin zaten koynunda yatamadiktan sonra hemen evlenmenin ne getirisi var a canimcim
Anne babasına ev almış, onun kredi borcu imiş. borcun bitmesine de 9-10 sene var anladığım kadarıyla, o kadar bekleyemezmiş. Yaşı da 31'miş.[/QUOTE
Ben erkek olsam bunu kabul etmem mesela.ne demek 9 10 sene 3bin ev borcu.
Herkesin kendi tercihi tabi :)