• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Ah o elit kaynanaların altından ne cazgırlar çıkıyor bebeğim ya..
Bu gözler bu forumda neleri gördü.
Başına bela alırsın, sakıın.
aynen benimki de cok elit ama ağzından oyle kelimeler duydumm ki kulaklarıma inanamadim..Disardan bakinca elit mi elit kendini kültürlü elit görüyor ama gel de bana sor..

Ben 5yildir kv ile oturuyorum. Bizde ikimizde calisiyoruz. Cok da iyi anlasiyoruz. Ayni sekilde gorumcemlede cok iyi anlasiyoruz. Kv kp bakiyor cocuklarima. Allah yokluklarini gostermesin. Cok severim ikisinide. Onlarda bana her daim sevgilerini gostermislerdir. Bir kez bile tartismamiz kavgamiz zitlasmamiz olmadi. Ama yinede kendi evim kendi duzenim olsun isterim. Hele ki siz yeni evli olacaksiniz. Ilk zamanlar ciddi zorluklar yasayabilirsiniz. Ozel diye pek bisey olmuyor malesef. Onlarin derdi sizinde derdiniz oluyor. Esinizle ne yasarsaniz yasayin bir anda onlarida buluyorsuniz isin icinde. Sadece anlasma kismina bakmayin. Yasayabileceginiz olumsuzluklarida dusunun derim.

Ben nisanliyken iki evli arkadasim kaynanasindan yakiniyodu birlikte otururken. Hep onlar benim gozumde kotu gelindi:) gecimsiz bunlar yaa diyodum icimden:))
Bigun senin kaynanan nasil hic anlatmiyosun dediler(anlatacak derdim yoktu).
Benim kayinvalidem cok iyidir, sen sakraktir, zaten sevdigim adami dogurmus tiri viri, aramiz cok iyi demistim.
Benim sira sira cumlelerimin arkasindan kadin bi kelime konustu ve sustu.
Bozulursunuuuz..:KK14:
O zaman anlayamamistim da kayinvalideden dayak yiyince anladim..
Yani sen gec olmadan anla..

Ablamdan biliyorum o da dublexte kaynana yanina gitti neler cekti perisan oldu. Dunyanin en iyi insanida olsa kaynana kaynana yani sen annenle bile kavga ediyorsun ama onun kizisin kaynananda sana batan bisey illaki olacak soyleyemeyeceksin ama o sana soyler sen karsilik veremezsin cok sıkıntıli cok. Tabi karar yinede senin.. hayirlisi

Ben 2 sene oturdum evliligimin en guzel gunleri heba oldu.Ne kadar iyi olursa olsun kaynana o sende gelinsin.Esinle hic ozelin olmayacak.Esin evliligi sorumlulugu anlayamayacak çünkü ailesiyle aynı evde olacak.
İnan bana eşinle aranda hep bi mesafe olacak.
Kendine ait olmasa kirada olsa kendi kapini kendin ac sadece kendi camasirini yika istedigin diziyi izle istedigin yere git birsuru sayabilirim.O zaman esinle aranda daha yakin olur.

Parasız kalınca o evde her türlü huzur olmuyor en azından 1-2 yıl dişini sıkar sonra kendi evine çıkar. Belki de bizim sandığımız gibi olmicak :)
Ama her türlü yıpranır o evlilik.. ilk yıllar birbirine alışana kadar tartışmalı geçebiliyo.. bi sesleri yükselse zırt işin içine gircekler.. kızcağızın canı sıkılcak.. öyle uzun bi liste yapabilirim ki say say bitmez yani.. zaten ilk heyecan geçtikten sonra geçmişler ola.. o ilk yıllar içimde uhde kaldı.. ki bizim evimiz ayrıydı fakat çok yakındık.. birlikte yaşıyo gibiydik bi yatmaya evlerine giderlerdi o da gece yarısı ancak.. biz adamla çiftleşemiyoduk bile :KK70::KK70: vakit olsa bile sinirden stresten istek kalmıyodu ana kuzusu kocama.. he şimdi toparladık ama nerrrdeeeee o ilk ben nerdeeee şimdiki ben??? Peh:işsiz::KK51::KK14:

Hee bide seni kiraya cikarayamayacak biriyle evlenmek istediğine emin misin..aynı evde para falan da birikmez, içeri girersiniz daha..aynı evde oturup ta beş kuruş para harcamayacaginizi mi sanıyorsun.. o kv kp gorumcene para kazanacaksin kim bilir kaç sene.. valla askimdan gebersem, surunsem, Leyla olsam oturmam arkadaş..

Kayınvalidemle gezerim tozarım sinema avm hatta tatil yaparım. Dubleks evim var üstte iki oda bi mutfak banyo tuvalet altta ikimizde salon banyo mutfak yani arayı kapasam iki ayrı ev. Ama ne ben onlarla yaşarım be onlar benimle. Çünkü böyle çok çok mutluyuz belki haftada bazen üç dört akşam gidiyorum sohbete ama ayrı ev her zaman en iyisi

Bende 4+1 dairede k.annemlerle oturdum dublex soğuk oluyo diye 4+1 olsun demiştik annem babam çok iyilerdir ama melekde olsalar anlaşmazlık çıkıyo kesinlikle ben 7 ay oldu evimi ayıralı hergün beraber yer içeriz karşılıkli oturuyoruz ama evime gelip rahatça uzanabiliyorumm :kahve:

Bende 4+1 dairede k.annemlerle oturdum dublex soğuk oluyo diye 4+1 olsun demiştik annem babam çok iyilerdir ama melekde olsalar anlaşmazlık çıkıyo kesinlikle ben 7 ay oldu evimi ayıralı hergün beraber yer içeriz karşılıkli oturuyoruz ama evime gelip rahatça uzanabiliyorumm :kahve:

Bu arada o para asla birikmez onu bil :rapci:

Onun dışında bana göre evlilik ayrı bir aile olmak bence. E siz gene anne baba çocuk olacaksınız. Kendi eviniz olmicak ki.
Senin düzenin olmicak. Misafir olacaksın o evde. Bla bla bla.. Her bu tarz konular açıldığı zaman kk'da ki yorumlar işte :işsiz:

Bende basta süper anlasiyordum evlenmeden önce buna guvenerek beraber oturmayi kabul ettim ve suan cok pismanim hepsinden cok sogudum bence hic girme o islere evet herkes bir olmaz belki ama denemeye deger deyip girme böyle bir hayata pisman olup hadi cikalim ayri eve diyince cikilmiyor maddi imkanlar yetmiyorsa

Cogumuzun kaynanasi cok iyi, yada iyidi evlenmeden once! Fakat ayni sınılar icinde degil! Yeni evliyken rahat gelir parada birikmez bizde bi sure annemle yasamak zorunda kaldik dusun ki kendi ailem ama yinede olmadi. Ikiniz baslayin kucuk bir yerden baslayin ama ev ev ustune olmuyor. Gorumce kaynana vs cok fazla kalabalik sen yeni evli kadin olacaksin sana garanti ediyorum hepsi bi sure sonra sana batmaya baslayacak kaynanada zaten degisecek :) bunlarin huyu boyle

Back
X