delmek birsey dil gibi de..bi arkdaşımız sey yazmış..deldiğinde acımamış ama piercing takarken vidalı olduğu için etin içinden geçerken gırc gırc die ses çıkmış o içimi bi tuhaf etti...fena karıştım şimdimafoldumben gidip bi yerde deldirim bari
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden
Dudağımı evde kendim delsem kameraya çeker Testere 6 diye piyasaya sürerim -tatlicadiarzu-
Dudağımı evde kendim delsem kameraya çeker Testere 6 diye piyasaya sürerim -tatlicadiarzu-
kızlar düşündüm evde kendim delerim ben yaa..alt dudağımın hemen dibinden dlmek istiyorum...orası kalın ya daha mı fazla acır sizce...evde deldirenler yardımlarınızı bekliyorum..hangi bölgeyi deldiniz??? neyle deldiniz??? sprey vs.kullandınız mı?? hadi bi el atın banadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?