Cilt Bakımı Ürünleri Dudak dolgunlaştırıcı alet

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
sorma kıızzsırnaşık şeyişe yarayacagını b,lsem veririm sipariş ama...bana mantıklı gelmedi sanki yani iyi gelsede geçicidir heralde.e sürekli çek çek dudagı nereye kadar dimi yani.en sonunda kopacak heralde:roflol::roflol:

tabi geçicidir hiç para vermene gerek yok ,
en iyisi biz kocişlerimize gidelim öpsünler sabaha kadarŞeniz:roflol:

parası neyse veririzjeyyarjeyyar

İlahi kızlar çok güldüm:roflol::roflol: iki resim arasındaki fark çok iyide 2.sindee bayaan dudakları biraz öne doğru itmiş gibi aysun kayacının yandan yemişi gibi olmuş.İşe yarıyormu acaba kullanan yokmu yaffff bu labobo açıcağı görünümlü dudak dolgunlaştırıcısınıcoksekeriremsucoksekeriremsu

Allah iyiliğini versin , satmak ıcın tabiki öne itecek dudakları :roflol:

kızlar ben de tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sitesinde yazılanlardan anladığım kadarıyla alettedeki vakum özelliği sayesinde kan dolaşımın artıyormuş ve dolgunlaşıyormuş alet amerikadan geliyormuş tabi kargo ücreti var sanırm 30milyon kadar getittirmeyi düşünüyorum ama işe yaramazsa para çöpü boyluyacak senağlama keşke yutrdışından kullanan birileri olsa CADIARZU

canım hangi site telefonu adresi nedir bende almak istiyorum nasıl nereden temin edebilirim bana yardım eder misin

kızlar aliexpresste falan bulabilirsiniz bu ürünü. 4-5 dolar sanırım. benim bir kaç arkadaşım bu ve bunun gibi ürünler kullanıyorlar memnunlar da. öyle günlerde dolgun kalmıyor tabii en uzun 3 saat falan sürüyor sanırım ama bizde 1 saat civarı sürmüştü. ben deodorant kapağıyla da yapıyorum bazen vicks falan sürüyorum idare ediyor beni biraz :KK48::KK48::KK68:

Back
X