• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Genellikle juvederm kullanılıyor ve ortalama 2000₺

4000₺ bana da çok fazla geldi. Hangi marka dolgu kullanacağını sordunuz mu?
Markalardan anlamadığım için sormadım açıkçası. 1 ml 4000 dedi, şaşırdım ortalama kaç ml kullanılıyor dedi Dr karar veriyor ama 0,5 ile 1 arası genelde dedi.

Benim için yan profil önemli 🤷🏻‍♀️
Ben yaptırınca dudağımın hareketi kısıtlandığı için çok yapmacık durmuştu. Gerçekten ben ben değilim gibiydi.

Botoksu eritmek diye bir şey de yok. Mecburen etkisinin geçmesini beklemek gerekiyor. Ben yapılan bölgeye sürekli sıcak uygulayarak 2,5 ayda ancak toparlayabildim.

7yüzde az geldi heryere yaptırmamak lazım benim gittiğim yerde direk barkodunu çikarip veriyor kontrol edebilelim diye 3 ayda da erimez sanki ben ne zaman geleyim dedim yılbaşindan önce dedi mesela 6 ayı gecicek
Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğim.

Bende boyuna Luminera kalsiyum hidroksipatit Cristalys yaptıracağım. Bu dolgu gibi değil. Radiesse gibi kolajen uyaran bir şey. Etkisi yıllarca sürüyormuş. Dolgu efekti bir kaç haftada geçiyor asıl etki bir kaç ayda oluşuyormuş. Bende gideceğim gün kesinlikle önce kutuyu görmek isteyeceğim. Çoğu yer kutuyu göstermeden direkt iğneyi basıyor. Luminera yı çoğu yer 4000 liradan fazla dedi. İçinde 1.5 ml var. Amerikan malı. Gideceğim yer 2500 dedi. Benzer muadili yerli ürün Novuma kristal var. Onu da çoğu yer 3500 lira ile 4000 arası diyor. Yahu Türkiyede üretilmiş. Kazıklamaya bakar mısınız. Gideceğim yerde de Novuma var 1800 dediler. Yanı fiyat uygun. 2 medikal estetikçi dr kadın yapıyor. İnşallah iyi olur. Sonuçları buradan yazacağım. Bu dolgu hyaloronik asit değil. Kalsiyum hidroksipatit dolgu. Bakalım ne olacak. Novuma yerli olan 2 yıldır piyasada. Luminera işe 10 yıldır dünyada yapılıyor. Bayağı araştırdım. Boynum gergin ameliyat etmiyorlar. Ama deri ince. Boyun hareketiyle büzüşme oluyor. Bunu deneyeceğim.
Baya araştırmışsiniz. Ben o kadar araştırma yapamıyorum, başım ağrıyor, kafam karışınca sinir oluyorum.

Bu fotoda kaç ml dolgu yaptırdınız? Hem dolgun hemde natruel duruyor. Iki seansla mı yoksa ilk seansta mı bu görüntüye ulaştınız?
İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabi ;)

İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabi :KK66:
O eklemeler için yeni tüp mu açıldı peki ? Bende sabah başka bir dr dan randevu aldım.

O eklemeler için yeni tüp mu açıldı peki ? Bende sabah başka bir dr dan randevu aldım.
Mesela kuzenimde yaptırdı 1.2 ml ona çok geldi kuzenime verdilee kalanı dolapta muahfaza etti kontrollerde kendi dolgusu yapıldı. bana yeni açildı ama az az eklendi 1ml değildir yani bitmemiştir sonrasinda kalanı napiyor bilmiyorum enjektör değiştiriyordur heralde atar mı o kadar seyi bilemedim şimdi

Back
X