• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak dolgusu yaptıranlar bir bakabilir mi?

Mesela kuzenimde yaptırdı 1.2 ml ona çok geldi kuzenime verdilee kalanı dolapta muahfaza etti kontrollerde kendi dolgusu yapıldı. bana yeni açildı ama az az eklendi 1ml değildir yani bitmemiştir sonrasinda kalanı napiyor bilmiyorum enjektör değiştiriyordur heralde atar mı o kadar seyi bilemedim şimdi
Teşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?

İlkinde 1.2 ml yapıldı dudaklarım çok boştu hepsini yapabildi zaten 1.2 satın aldım benim yanimda actı bitti attı gordüm. Sonra kontrollere gittim çok ufak eklemeler yapildı ufak asimetreler oluyor ödemler inince onlara uçret ödemedim tabi :KK66:
Ne kafar süre gıdıyor bebem?
😀

Teşekkürler, bende ücretlendirmenin ml cinsinden olduğunu yeni ogrendim. O yüzden rahatsız ediyorum sizi. Ona göre kendimi hazirlayayim diye. O halde ücret en sonda açılan tüp sayısına göre mi ödeniyor ?
Yo rahatsız olmuyorum istedigini sorabilirsin bir cok şey yaptırıp paylasmayanları hiç anlamiyorum mesela özellikle ücret ay bu bana göre verilen ücret diyorlar ya bide deli oluyorum sen fiyatı söyle kafamızda bir fikir oluşsun dimi ;)
Benim gittigim yer dudağıma baktı 1.2 ml dedi zaten hazır onlar 1 ml ve 1.2 ml var benim bildiğim kutu içinde oluyorlar direk açip sana yapiyor fazla gelirse sana geri veriyor kontrollerde getiriyorsun kontroller hiç bir şekilde ucretli değil ilk yaparken bitse bile kontroller ücretsiz zaten ilk odediğin paradan o çikarmıs oluyor her masrafını 😁

Yo rahatsız olmuyorum istedigini sorabilirsin bir cok şey yaptırıp paylasmayanları hiç anlamiyorum mesela özellikle ücret ay bu bana göre verilen ücret diyorlar ya bide deli oluyorum sen fiyatı söyle kafamızda bir fikir oluşsun dimi :KK66:
Benim gittigim yer dudağıma baktı 1.2 ml dedi zaten hazır onlar 1 ml ve 1.2 ml var benim bildiğim kutu içinde oluyorlar direk açip sana yapiyor fazla gelirse sana geri veriyor kontrollerde getiriyorsun kontroller hiç bir şekilde ucretli değil ilk yaparken bitse bile kontroller ücretsiz zaten ilk odediğin paradan o çikarmıs oluyor her masrafını 😁
🙋🙋 Ay çok teşekkür ederim. Gerçekten çok yardımcı oldun. 3 Eylül e randevu aldım. 1650 dedi fiyata.

Ben teosal 1.2 yi yaptırdım teosal markası iyiymiş zaten bi arkadaşım var biliyor bu işleri oda iyi marka dedi fikir olsun diye attim

Eklentiler

• IMG-20210828-WA0024.webp
    IMG-20210828-WA0024.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 206
4000 e dudak dolgusu yapan doktoru gercekten cok merak ettim 2 yil kalir diyorlar 3 ayda eriyor tabi kisiden kisiye degisiyordur belki bilmiyorjm ama en luks en bilinen istanbulda doktorlar bile en fazla 2000 hadi 2500 e yapiyorlar. Bu dudak mevzusuda cok ilginc gercekten yapildigi gibi durmuyor kisa surede eriyor topak oluyor yamuluyor iyi arastirmak gerek

İlk foto ilk hali şimdi oturdu 2. Fotodaki gibi
Harika olmuş bayildimm..
Benim dudaklarima hacim lazim biraz ya;s
Birazda üst dudak hattın gibi istiyorum aslinda bibi..
Botoks ben de yaptırdım bu arada..oglana kiziyorum gecen gün deli etti beni..kaşlarimi catik bak göremesende çattım suan diyorum aşsjfldf

Back
X