Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

arzum burnunu ne zaman kime yaptırmıstın kuzum ? ben de son zamanlarda dusunmeye basladım .yaptırırsam emre ilhana yaptırırım galiba :26:
arzum sakin soyleme kime yaptirdigini:))
kendi burnu minik mukemmel ordada soyledim ona:)))

arzum sakin soyleme kime yaptirdigini:))
kendi burnu minik mukemmel ordada soyledim ona:)))

Ya bana bu dolgu hic 5 ay durcakmis gibi bile gelmio
:ssz:
sanki bir ay zor dayancak:43:

Canım lokal anestezi kreminden dolayıda o an dudaklarımızda gerginlik vardı .Onun uyuşturucu etkisi gecince sanki dolgu inmiş gibi geldi bana da :40: yarını bir bekleyelim .Bence dozunda gayet guzel oldu gittikçe guzelleşecek dudaklarımız.
Olmadı 6 ay sonra yeniletiriz.

Son düzenleme:
Yalnız kızlar yasemen hanım inanılmaz seker bir bayan :16: çok güler yüzlü.
Ne gördüyse söyledi.Benim bir kaşıma botox yaptırmam gerekiyormuş :5: boynumda yaşıma göre çok kötü durumda durumdaymış .Offffff acil önlem almam lazım :5:

Bu arada biz juvederm uygulatalım diye gittik başka birşey uygulattık .ismini hatırlamıyorum zaten ben heyecandan,korkudan 2 lafı bir araya getiremedim :9::2:

Karamel doktorun dediği gibi ben 30 dk bekleyemedim, ruj sürdüm :( umarım bir sıkıntı yaratamaz.Rujsuz ruh gibiyim,kötü gürünüyorum napayım :(

Son düzenleme:
Yalnız kızlar yasemen hanım inanılmaz seker bir bayan :16: çok güler yüzlü.
Ne gördüyse söyledi.Benim bir kaşıma botox yaptırmam gerekiyormuş :5: boynumda yaşıma göre çok kötü durumda durumdaymış .Offffff acil önlem almam lazım :5:

Bu arada biz juvederm uygulatalım diye gittik başka birşey uygulattık .ismini hatırlamıyorum zaten ben heyecandan,korkudan 2 lafı bir araya getiremedim :9::2:

Karamel doktorun dediği gibi ben 30 dk bekleyemedim, ruj sürdüm :( umarım bir sıkıntı yaratamaz.Rujsuz ruh gibiyim,kötü gürünüyorum napayım :(

Dayanamayıp rujunu sürdün mü:49:süslü izmir fıstığım benim:nazar:nasıl oldu yarım tüp mü uygulattınız ne kadar fiyat aldı,tam tüp ne kadarmış biliyor musunuz ben de yarım tüp yeter diye düşünüyorum ama benim maksat farklı dudak burun arası mesafem kısalsın istiyorum esas amacım bu,dolgunlaşırsa ne ala:49:

Dayanamayıp rujunu sürdün mü:49:süslü izmir fıstığım benim:nazar:nasıl oldu yarım tüp mü uygulattınız ne kadar fiyat aldı,tam tüp ne kadarmış biliyor musunuz ben de yarım tüp yeter diye düşünüyorum ama benim maksat farklı dudak burun arası mesafem kısalsın istiyorum esas amacım bu,dolgunlaşırsa ne ala:49:

Tatlım fiyat bilgilerini özelden yazayım :)
Valla ben çok beğendim naturel ,inanılmaz doğal durdu .İkimizde de öyle radikal bir değişlik oluşmadı.
bizim karamelle dudaklarımız öyle ince değildi yetti bence.Sana bir tüp yeter mi yetmez mi ona doktor karar verebilir tatlım.Ben mesela üst dudak için gittim alt dudağa uygulattım .Üst dudağım zaten kalkıkmış doktor öyle söyledi :44 İnanılmaz şeker bir bayan zaten ,ne görüyorsa söylüyor aaaaay ben çok sevdim.mutlaka en kısa zamanda görünün kızlar.

Son düzenleme:
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :52::52::52:

arzum burnunu ne zaman kime yaptırmıstın kuzum ? ben de son zamanlarda dusunmeye basladım .yaptırırsam emre ilhana yaptırırım galiba :26:

Kızlar karamel ile dolgumuzu yaptırdık :) ben sadece alt dudağıma ,karamelde ust dudağına uygulattı .Ne yazık ki su an ikimizin dudağında morluklar mevcut :( büyük ihtimal bir kac gune kadar gecer .

Usb kablom olmadıgı için fot koyamıyorum şimdi. Karamelde soyler bende bariz bir farklılık yasanmadı .ama karamelizeye feci yakıstı çok ama çok begendim :54: zaten kendiside çok guzel ,fıstık gibi :31: :nazar:

Ya bana bu dolgu hic 5 ay durcakmis gibi bile gelmio
:ssz:
sanki bir ay zor dayancak:43:

Kızlarrr.....Hoşgeldiniz yahuuu... :52: Hadi geçmiş ve hayırlı olsun diyelim..Nasıl geçti,çok acıdımı,ne kadar tuttu fiyat,yarım tüpmü uygulandıı...Ay siz bunların cevabını yazdınızmı yoksa,ben heyecandan okumadım bile :9:
Canım benim burun aceleye gelmişti.O zamanlar çok bilgili degildim,cahildik :26: Kulak burun doktoruna ameliyat olmuştum,,stedigim sonucu tam almadım ama olsun yinede eskiye göre güzel :34:
Emre ilhannnn.... :32: Süper bir seçim olur valla :46::46:
En yakın zamanda foto bekliyoruz,ok.. :34: Bencede bu dolgular en fazla bir ay kalsa iyi yani :19:

Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle:(((
zaten ne gelirse benim basima gelir:(
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:

arkadaşlar herkese merhaba.
istanbulda yaşıyorum ve dudakla burnumun arası çok olmasada mesafe olarak biraz uzun olduğunu düşünüyorum dudaklarımda aşırı ince değil fakat hem o mesafeyi kısaltmak hemde daha dolgun dudaklar istiyorum tüm forumu okuayacak vaktim yok malesef deneyimli birinden özetle hangi dolgu türünü kullanmam gerektiğini ve gittiği bi yer varsa istanbul içi ismi yazabilirses çooook minnettar kalıcam.isim yazmak yasaksa özeldende atabilir.yardımınızı bekliyorummmm:54:

selamm cuma dolgu yaptırdım kontur yaparken o kadar canım yandı ki... sanırım tam uyusmadım cma gece resmen balık oldum dudaklarım şişlikten kavusmadı ama bgn daha azaldı şişlik morluksa dudakta yok üst kısmında var...her aşamasını fotografladım hehe ne de olsa ilk dolgum bu:P ama şimdi siteye eklemeye üşendim. bir deee25 yasındayım ama alnıım kırıştı. botoxtan başka ne yapabilirim ki:S

Kizlaaar, gecmis olsunnn, hadi gozunuz aydin. Ya kizlar, neden resim eklemiyorsunuz ya, benim resimleri goruyorsunuz, siz bir resim eklemiyorsunuz, uyuz oluyorum valla boyle herkezin resimlerini gormek isteyip kendi resmini eklemiyenlere. Artik kim ustune aliniyorsa :1: Bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa kalin dudakkk.

Burun icin Emre Ilhan kesinlikle iyi bir secim, onuda soylemeden yapamiycam...

bir de alt dudagım indi 1 cc kullandılar zaten de bu bana cok gıtmeyecekmiş gb geliyor:( estetık konusunda guru olan bir ablam var aklınıza gelebilecek her operasyonu gecırmiş.:P abartı olsa da bi miktarı doğru:P botox un bana cok ıyı gelecegini soyluyor .. botox hakkında deneyımı olan var mıı

Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle:(((
zaten ne gelirse benim basima gelir:(
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:
yasemin hanım halletti yani,dolgu tekbaşına mesafeyi azalttı mı canım,ben sırf bunun için istiyorum çok meraktayım:31:mesafeye yarım tüp dolgu yetti mi azalmasına:49:

Kizlaaar, gecmis olsunnn, hadi gozunuz aydin. Ya kizlar, neden resim eklemiyorsunuz ya, benim resimleri goruyorsunuz, siz bir resim eklemiyorsunuz, uyuz oluyorum valla boyle herkezin resimlerini gormek isteyip kendi resmini eklemiyenlere. Artik kim ustune aliniyorsa :1: Bende istiyorum yaaaaaaaaaaaaa kalin dudakkk.

Burun icin Emre Ilhan kesinlikle iyi bir secim, onuda soylemeden yapamiycam...

Aşk olsun uyuz mu olduk :43: inan çok üzüldüm bütün listemi temizledim sinirle .Kimsenin fot bakmayacağım artık benim hakkım yokmuş çünkü buna.
Biz zaten arzuna ,sana ,slogana ,sekerleme fln vesaire irtibat halinde olduklarımıza özelden fln atacaktık ki.

İzmirde en uygun nereye yapabiliriz diye araştırdık, soruşturduk, ilgilendik :5: ama uyuz olduk genede , işte feci mrlm bozuldu .Burnumdan geldi dolgu işi.

Son düzenleme:
$IMG_4362 - Kopya (2).webp
arkadaşlar sizce dudaklarıma bir tüp yeter mi?? arzum senin daha kalındı 2 tüp kullandılar..karamele yarım tüp kullanmış. acaba bir tüp üst dudak bir tüp alt dudak yapsam istediğim sonucu alır mıyım...tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..benim doktorum çözemedi bu işi:))))

Eki Görüntüle 441079
arkadaşlar sizce dudaklarıma bir tüp yeter mi?? arzum senin daha kalındı 2 tüp kullandılar..karamele yarım tüp kullanmış. acaba bir tüp üst dudak bir tüp alt dudak yapsam istediğim sonucu alır mıyım...tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..benim doktorum çözemedi bu işi:))))

dediğin gibi 1 tüp üste 1 tüp alta yeter gibi. burnun da çok güzelmiş bu arada :34:

Back
X