Dudak Dolgusu yaptıranlar

ya bende istiyom ama korkuyom trlevizyonlardakini görüyoz öyle olmak istemiyom doğal olsun yeter

Eki Görüntüle 441079
arkadaşlar sizce dudaklarıma bir tüp yeter mi?? arzum senin daha kalındı 2 tüp kullandılar..karamele yarım tüp kullanmış. acaba bir tüp üst dudak bir tüp alt dudak yapsam istediğim sonucu alır mıyım...tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..benim doktorum çözemedi bu işi:))))

Gözlemlediğim kadarıyla sizin gibi burun ameliyatı olanların çoğu, bu dudakla-burun arası mesefe sorununu yaşıyor gibi.:26: Bunun için üst dudağı astırma işlemi varmış.Nasıl yapılır ,görüntüsü nasıl olur bilemeyeceğim araştırın bence.

Dudaklarına bir tüp asla yetmez.Alta 1, üstede 1.5 lazım bence ama o kadar sıktırısanda kötü durabilir.

Son düzenleme:
Canim gercekten dolgun istiyorsan bir alta bir uste sankui:44:
Cunku bnm dudagim ustum senden azcik daha kalndi yarim ancak yetti ki alta yaptrmadim ama altida asdfgh ye sor onunda alti senden daha kalindi yarim tam yetti diyor
aslinda dogallik ve hafif dolgunluk icin yarimsar ha ii sanki

Eki Görüntüle 441079
arkadaşlar sizce dudaklarıma bir tüp yeter mi?? arzum senin daha kalındı 2 tüp kullandılar..karamele yarım tüp kullanmış. acaba bir tüp üst dudak bir tüp alt dudak yapsam istediğim sonucu alır mıyım...tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum..benim doktorum çözemedi bu işi:))))

Gözlemlediğim kadarıyla sizin gibi burun ameliyatı olanların çoğu, bu dudakla-burun arası mesefe sorununu yaşıyor gibi.:26: Bunun için üst dudağı astırma işlemi varmış.Nasıl yapılır ,görüntüsü nasıl olur bilemeyeceğim araştırın bence.

Dudaklarına bir tüp asla yetmez.Alta 1, üstede 1.5 lazım bence ama o kadar sıktırısanda kötü durabilir.

benim mesafeyle ilgili sorunum yok..en azından ben farketmedim..kötü mü duruyor? si de eski ve yeni fotoları yüklerseniz daha çok bilgi sahibi olucam. tabi ödemler inince dudak oturunca yüklersiniz muhtemelen..ben bi cesaret daha doktorumla görüşücem..iki tüp istedğimi belirticem..

Canim gercekten dolgun istiyorsan bir alta bir uste sankui:44:
Cunku bnm dudagim ustum senden azcik daha kalndi yarim ancak yetti ki alta yaptrmadim ama altida asdfgh ye sor onunda alti senden daha kalindi yarim tam yetti diyor
aslinda dogallik ve hafif dolgunluk icin yarimsar ha ii sanki

evet özellikle de kalemle kalınlaştırdıktan sonra ruj sürüyorum çok güzel duruyor..elmacık kemiklerim de çıkık..yüzüme gidiyor dolgun dudak..ama günün ilerleyen saatlerinde ruju emince kalem tek kalınca arada boşluk haliyle rezil oluyorum:)))
çok acıdımı canım yaa..ne hissettiysen onu söyle..olmadı meme estetiğinde anestezideyken yaparım..yok 5 dakikada acısı geçti dersen hiç diğerini beklemeyim...yapayım gitsin

benim mesafeyle ilgili sorunum yok..en azından ben farketmedim..kötü mü duruyor? si de eski ve yeni fotoları yüklerseniz daha çok bilgi sahibi olucam. tabi ödemler inince dudak oturunca yüklersiniz muhtemelen..ben bi cesaret daha doktorumla görüşücem..iki tüp istedğimi belirticem..
Yok öyle kötü durmuyor tabi.
Şu an benim düne göre feci mor zaten :( hatta baya mor.
Neden böyle oldu anladım sanki erimiş gibide hissediyorum .Dudaklarımı büzüştürüp ,ısıramıyorum :( ben sürekli dudaklarımı ısıran bir insandım normalde .Tuhaf birey bu dolgu işi ya yaşamadan kimse bilemez.

Bu arada yapılırken pek acımıyor .

Son düzenleme:
Kizlarrrr selam.
İnanamazsinizz dudagim mosmor ve tenimde oyle:(((
zaten ne gelirse benim basima gelir:(
uygulqma esnasinda oldu
0.1cc yide uygulatamadm dr yanima werdi h.ici bidaha gitcemuygulamaya
asdg ninde dudagi morarmis sende oyle bi durum oldumu arzucum
yaaaa hakkaten yasemin hanim cok tatli
BERRYYY
bnmde dudak burun mesafem inanilmaz 3 km:)yasemin hn onuda hallediyor
daha bnm uygulatcaim birazcik dolgum var
arzuvum bisi sorcam
suanda duudaklarim istedigim gibi
Sonraki hafta mesela dudaklarim yine ilk uygulama gunu gibi kalir ine mi daha
nasil olur sen bilirsin:18:

Canım geçmiş olsuunn...Benimde dudagımın yan kısmı,yani ignenin yapıldıgı yer morarmıştı.Haricen diger yerlerinde moararma olmamıştı.Hatta fotolarıma dikkatli bakarsan görürsün :34: Normal tabiki,sonuçta dudak ince deri ve hassas bir yer.İgneyle içeri kısım yırtılıp ilaç enjekte ediliyor.Popodan igne yapılınca bile bazen morluk oluşuyor :34:
Canım Hasan bey dudak dolgu işlemini bir kez yapmayı dogru buluyor.Rutuş yapmıyor.Dudak şiş,dolgulu haldeyken yapılacak müdahalenin sonradan şekil bozuklugu yaratacagına parmak basıyor ve ancak dolgunun bizimde gittigini hissettigimiz zaman tekrarlayacagını söylüyor..
Malesefki o ilk haftadaki görüntüden çok çok farklı oluyor,öyle kalmıyor ne yazıkki :50:İnecektir büyük bir ihtimal...

arkadaşlar herkese merhaba.
istanbulda yaşıyorum ve dudakla burnumun arası çok olmasada mesafe olarak biraz uzun olduğunu düşünüyorum dudaklarımda aşırı ince değil fakat hem o mesafeyi kısaltmak hemde daha dolgun dudaklar istiyorum tüm forumu okuayacak vaktim yok malesef deneyimli birinden özetle hangi dolgu türünü kullanmam gerektiğini ve gittiği bi yer varsa istanbul içi ismi yazabilirses çooook minnettar kalıcam.isim yazmak yasaksa özeldende atabilir.yardımınızı bekliyorummmm:54:

Canım ben 11 gün önce dudak dolgusu yaptırdım.Doktorum Istanbulda,avrupa yakasında,Şaşkınbakkalda..Hasan Fındık :34:Hyaluronik asit kullanıldı bana,içerigi bu olduktan sonra farklı markalar kullanılmasının bir sakıncası yok.Ayrıca doktorum Kollojen ve kendi vücudundan alınan yag transferiylede dudak büyütme işlemini gerçekleştiriyor..
Problem dogru teshis edildikten sonra dudak kaldırılması, dolgunlastırılması, dudak büyütme, burun-dudak mesafesinin yeniden yapılandırılması, incelmis olan dudagın kırmızı kısmının belirginlestirilmesi, agız köselerinin yeniden olusturulması, alt-üst dudak oranlarının düzeltilmesi cerrahi olarak gerçeklestirilebilir. Bu uygulamaların çogu agız içerisinden yapılacak cerrahi islemlerle olabilecegi gibi, dudagın hacimli görünmesi dolgu maddelerinin kullanımıyla da gerçeklestirilebilir.En iyi kararı doktorunla yapacagın görüşmede ögrenebilirsin.Eger dudak ve burun arasındaki mesafen fazlaysa cerrahi işlem gerçekleştirilebilir...:54:

Eki Görüntüle 441079

Bence iki tüp kullanılmalı.Benim üst dudaga ikinci tüptende biraz alınarak dolgu yapıldı.Halen içerdeki dolguyu hissediyorum ama mesela 5 gün önceki gibi hissetmiyorum :50: Sanırım benim vücutta çok çabuk atacak bu dolguyu...
Büyük bir beklentiye girmemek lazım malesefki bu işlemde..Aynaya baktıkça küçüldügünü hissettiginiz dudakları görünce üzülüyorsunuz tabi..Baklım,bekleyecegiz artık.. En yakın zamanda yeni foto ekleyecegim.. :34:

Kızlar 11 Duduşlarımın günlük halleri...Ruj yok,sadece parlatıcı var,oda peçeteyle alınmış şekilde ;)) $IMG_0179.webp $IMG_0181.webp

Son düzenleme:
Aman Allahım simetriye bakarmısınız şekliyle şemali tasarım harikası ben şu doktorunu yakından görmeyi çok isterdim yani.

Valla görmeni çok çok çok tavsiye ederim canım...:23::23::34: Benim gibi simetri hastası bir hastaya simetrik bir operasyon yapmazsa başına üşüşecegimi biliyor adam tabi.O yüzden çok dikkatli davranıyor,yaklaşıyor...Tabi her hastasına öyle :34::54:

ayy saol cnm ya hızır gibisin hemen cvplamışsın :) sen indi demişsin ama ne kadar sürelik yaptırdın bir tüp değilmi dudakların gördüğüm kadarıyla şuan güzel bu juvederm senin dediğin içeriktenmi sanırım en iyi olan buymuş :26:

Canım ben 11 gün önce dudak dolgusu yaptırdım.Doktorum Istanbulda,avrupa yakasında,Şaşkınbakkalda..Hasan Fındık :34:Hyaluronik asit kullanıldı bana,içerigi bu olduktan sonra farklı markalar kullanılmasının bir sakıncası yok.Ayrıca doktorum Kollojen ve kendi vücudundan alınan yag transferiylede dudak büyütme işlemini gerçekleştiriyor..
Problem dogru teshis edildikten sonra dudak kaldırılması, dolgunlastırılması, dudak büyütme, burun-dudak mesafesinin yeniden yapılandırılması, incelmis olan dudagın kırmızı kısmının belirginlestirilmesi, agız köselerinin yeniden olusturulması, alt-üst dudak oranlarının düzeltilmesi cerrahi olarak gerçeklestirilebilir. Bu uygulamaların çogu agız içerisinden yapılacak cerrahi islemlerle olabilecegi gibi, dudagın hacimli görünmesi dolgu maddelerinin kullanımıyla da gerçeklestirilebilir.En iyi kararı doktorunla yapacagın görüşmede ögrenebilirsin.Eger dudak ve burun arasındaki mesafen fazlaysa cerrahi işlem gerçekleştirilebilir...:54:

ayy saol cnm ya hızır gibisin hemen cvplamışsın :) sen indi demişsin ama ne kadar sürelik yaptırdın bir tüp değilmi dudakların gördüğüm kadarıyla şuan güzel bu juvederm senin dediğin içeriktenmi sanırım en iyi olan buymuş :26:

Canım,tabi ilk birkaç günkü gibi degiller.Daha önceki sayfalara bakarsan başk fotolarımıda göreceksin zaten :34: Bana iki tüp kullanıldı canım.Biri üst dudaga,biri alt dudaga.Evet canım Juvaderm dedigim içerikte :34: En iyisi diye birşey demiyor doktorum.İçerigi aynı olan bütün ürünler aynıdır diyor,sadece firma başka :34:

Back
X