Dudak Dolgusu yaptıranlar

valla benım ,ilk yaptırdığım şişlilk çok şükür indi berrycim sende sormuştun burdan sölemiş oldum
ya benım istediğim etli de olması scarlett gibi ama dolguyla ancak rüya sanırım bu
ama yine dolgun önemli olan yapay durmasın tabi
:6:

canım benimki azaldı ama berrylips yazmıştı ya alçak yastıkta yatınca şiş uyanıyorum diye benimki de öyle sabahları daha dolgun gün içinde biraz iniyor ama hala belirgin. ikinci için eylül ortasını bekleyeyim diyorum ben.

İlk günler kendi kendimi biraz gaza getirdim sanırım,ama artık tavsiye etmiyorum ben şahsen arkadaşlar.Az çok ne kadar olursa olsun doğal olmuyor dolayısıyla güzel olmuyor bence.Dudağın kendisinde değil etrafında şişkinlik yaptığı için arı sokmuş görüntüsü oluyor malesef.Şimdiki aklımla yaptırmazdım.Umarım bir an önce eski haline döner.

canım şu arı sokmuş gibi görüntüyüü anlamıorum ben fotograf varmı eklermısınızz:44::44::28:

Bence dudak yapısı ile alakalı ve yapanın marifetine :1: benim dudakları tek bir kişi bile anlamadı :36: ne annem ,ne babam ,ne sevgilim ,ne de arkadaşlarım ... sadece morluğu herkes sordu .

Bence dudak yapısı ile alakalı ve yapanın marifetine :1: benim dudakları tek bir kişi bile anlamadı :36: ne annem ,ne babam ,ne sevgilim ,ne de arkadaşlarım ... sadece morluğu herkes sordu .

kesinlikle katılıyorum yeteneksiz ellerde maymuna dönebiliyo insanlar. ya da dudağına uyacak şekli deil elinde bi fotoğrafla bundan istiyorum diyenlerinde dolgusunun iyi olma sansı az bence :20:

kızlar bende uzun zamandır hem okuyorum hem de araştırıyorum.en iyilerden olduğu sözedilen 5 tane doktora gittim.en başta permalipte düşünüyordum.hem yapılışı kolay hem de geri dönüşü çıkarılması kolay diye ama bir sitede yapılışını ve sonucunu gördüm.lastik gibi bir görünüm veriyor.hiç doğal değil.son gittiğim doktorada söyledim o da öyle durduğunu onayladı.yağ enjeksiyonu yaptıranlar hemen eridiğini söylüyor.ayrıca bir doktor,belki de kendisi yapmadığı için bilmiyorum,yağ enjeksiyonunun eridikçe kiste sebep olabileceğini söyledi.son gittiğim doktor yağ enjeksiyonunun yarısının kalıcı olacağını ancak doku alırsa yüzde doksanının kalıcı olacağını ancak alındığı yerde iz kalacağını söyledi.kalın dudaklı bayanları gördükçe moralim bozuluyor çok kalın istemiyorum ama biraz dolgun olsaydı bari:(kızlar bilgisi olanlar paylaşsınlar lütfen bir doktordan randevu almıştım buradaki bir yorum yüzünden o doktora gitmekten vazgeçtim.bayram tatilini bekliyorum yaptırmak için tabi hala kararsızım:(

kızlar bende uzun zamandır hem okuyorum hem de araştırıyorum.en iyilerden olduğu sözedilen 5 tane doktora gittim.en başta permalipte düşünüyordum.hem yapılışı kolay hem de geri dönüşü çıkarılması kolay diye ama bir sitede yapılışını ve sonucunu gördüm.lastik gibi bir görünüm veriyor.hiç doğal değil.son gittiğim doktorada söyledim o da öyle durduğunu onayladı.yağ enjeksiyonu yaptıranlar hemen eridiğini söylüyor.ayrıca bir doktor,belki de kendisi yapmadığı için bilmiyorum,yağ enjeksiyonunun eridikçe kiste sebep olabileceğini söyledi.son gittiğim doktor yağ enjeksiyonunun yarısının kalıcı olacağını ancak doku alırsa yüzde doksanının kalıcı olacağını ancak alındığı yerde iz kalacağını söyledi.kalın dudaklı bayanları gördükçe moralim bozuluyor çok kalın istemiyorum ama biraz dolgun olsaydı bari:(kızlar bilgisi olanlar paylaşsınlar lütfen bir doktordan randevu almıştım buradaki bir yorum yüzünden o doktora gitmekten vazgeçtim.bayram tatilini bekliyorum yaptırmak için tabi hala kararsızım:(

Ben dahil buradaki herkes kalıcıya karşı :19: bence ilk olarak geçici dolgu ile başla ,sonra yağ enjeksiyonunu düşünebilirsin .

kesinlikle katılıyorum yeteneksiz ellerde maymuna dönebiliyo insanlar. ya da dudağına uyacak şekli deil elinde bi fotoğrafla bundan istiyorum diyenlerinde dolgusunun iyi olma sansı az bence :20:

valla gulsakcım katılıyorum ben ilkini dr.a 2.sini fotoğraftaki kıza göre yaptırdım ama ilki bi ayrıydı ikincisi azzzcık fazla olaymış maymun oluomusum vallaha ıyy of yaaa:31::45:
fotoğrafla gitmeyin kızlar bence gidin dr. abırakın dudakları:45::19:
:23:

war cnm resimlerim hem yağ ile olan var hem dolgu maddesiyle en son da bu cerrahi müdahele war hepsinden var cnm :))) kabul ettm bakarsın :)

funyy nin dudaklarını çok merak ettim hem dolgu ile hem yağ ile olduğunu yazmış.100 mesajım olmadığı için özelden yazamıyorum.funny paylaşırsan benimle çok sevinirimm..herkes çok beğenmiş çok merak ettim kime ve ne yaptırdığını

Bence kendi dudak şeklimize yakın birisini model olarak almalıyız :1: illa ki gostereceksek onu gostermeliyiz .

Mesela bu kızında dudakları bana çok yapay geliyor .Allah affetsin maymun gibi yüz şekli ,agızı fln :1: karamel kızacak ama öyle yaaaaaaaaaaaaaa .

Bir tek Prestij filminde bu kadın hoşuma gitmişti :)

Scarlett-Johansson-4eb30bc8cb8e8.jpg

Son düzenleme:
Bence dudak yapısı ile alakalı ve yapanın marifetine :1: benim dudakları tek bir kişi bile anlamadı :36: ne annem ,ne babam ,ne sevgilim ,ne de arkadaşlarım ... sadece morluğu herkes sordu .[/QUO
maritsa sen kime ve ne yaptırdın özelden yazabilirmisin?hiç kimse anlamadı demişsin benim de istediğim öyle birşey..

Bence dudak yapısı ile alakalı ve yapanın marifetine :1: benim dudakları tek bir kişi bile anlamadı :36: ne annem ,ne babam ,ne sevgilim ,ne de arkadaşlarım ... sadece morluğu herkes sordu .[/QUO
maritsa sen kime ve ne yaptırdın özelden yazabilirmisin?hiç kimse anlamadı demişsin benim de istediğim öyle birşey..

Bizimkiler geçici dolgu .Karamel ve ve dolgumuzu bölüşüktük ,kararında ve hoş oldu .
İzmir de Yasemen hanıma uygulatırdık .
İstiyorsan geçmiş sayfalara bak .Arzu ,ruby ,mina bu arkadaşlarımızın fot.ları var .Onlarınınkide çok doğal duruyor.

maritsa önce geçici düşün demişsin doktorum da öyle dedi..belki kalın dudak yakışmayacak ona bakmak lazım değilmi?gerçi ben az enjekte ettirmek istiyorum..bir de teoman doğan diye bir doktor gördüm ona hiç gitmedim ama uzmantv de dudaklar için hep yağ enjeksiyonu kullandığını yazmış.yaptığı işte tecrubeli olması da önemli..yağ değil de doku enjekte ettiren varmı acaba?ben önce geçiciyi deneyeyim diyorum ama birdaha bayram tatili gibi uzun bir tatilim olmayacak.herseferinde şişlik morluk eve kapanma saklanma çabaları...annem de bir kere yağ yaptır kurtul diyor..kafam çok karışık bakalım

anladım canım..ben istanbuldayım..bir de kalıcı yaptıracaksam,,geçiciyi de aynı doktora yaptırayım ki ne istediğim anlaşılsın.kalıcı dediğim de yüzde yüz kalmıyor ama..pek fotoğraf göremedim ben..megan fox dışında..özeldenmi paylaştınız..daha yeni üye olabildim.uzun zamandır okuyorum burasını ama..

maritsa yasemin hanımın soyadı ne?ne kadara yaptırdınız ve ne kadar sürede eriyor?iki kişi bir dolguyu yaptırınca ne kadara geliyor?

anladım canım..ben istanbuldayım..bir de kalıcı yaptıracaksam,,geçiciyi de aynı doktora yaptırayım ki ne istediğim anlaşılsın.kalıcı dediğim de yüzde yüz kalmıyor ama..pek fotoğraf göremedim ben..megan fox dışında..özeldenmi paylaştınız..daha yeni üye olabildim.uzun zamandır okuyorum burasını ama..

Megan fox da gecici yaptırıyor ki .Bir gün dudaklarına bakıyorsun ince ,diğer gün şiş ve yüzünü saklıyor .:1:

Evet ilk önce geçici yaptır, begenezmezsen yaptırmazsan bir kez daha .Bu arada yağ enjeksiyonunda erimeler asimetrik olabiliyormuş .
Dokuyu Ajda Pekkan fln yaptırıyordur :1: çok uçuk rakamlara yapıldığını dusunuyorum.

Canım gözünden kaçmıştır .Nicedir burdayız biz ,yaşadıklarımızı fln yazdık.

Özel yasemen polikiliğini diye geçiyor ismi .Aaaaaaaaay soyadını hiç bilmiyorum .Seni görmeden fiyat veremez .İzmire yolun düşürse uğra bence.Çok şeker ,ilgili bir kadın.

Son düzenleme:
maritsa,evet doktor da dedi bayrama kadar çok var,,önce geçiciyi düşün dedi..dokuda iz kalıyor deyince fiyatı sormadım ama eylülde birdaha gideceğim..ozaman sorarım dokunun fiyatını da,,o da yüzde 90 kalıcıymış..yağda asimetri olmadığını söyledi..olur da olursa diye sordum,,ozaman sadece hastane masrafı 400-500 e düzeltiriz dedi ama hiç öyle şikayetle gelen olmadı dedi..bir de önce sonra resimleri gösterdi..çok doğal duruyor öyle balon gibi yapmamış çok hoşuma gitti..benim de fotoğrafımı çekecek eylülde tabi sadece dudaklarımın..önce geçici yaptırayım ozaman..kaç ay gidiyor geçici?yağ yaptırana kadar tekrar para biriktirmek gerekecek:(epey maliyetli olacak bu iş biz:(

aslında izmire yolum düşüyor bakalım bıktım doktor doktor gezmekten..sonunda pesedip vazgeçicem..gezdikçe aklım karışıyor..daha önce yazışsaydık birkaç gün önce uğrayabilirdim..neyse hayırlısı daha vakit var..

ay maritsacıım çok güldüm: ))
scarletti beenmedini yazıp karamel kızacak demişsinn:9::38:
kızarmıyım hiç
bende beenmzdım o kadınıda dudakları falan hoşuma gitmeye başladı aslında çokta iri barcelona filmindede:12:
aman ne biliim

nergis
yasemen hanımın soyadı
yasemen fatihi amato diye biliyorum ben
git bence pişman olmazsın en iyilerden

Back
X