Dudak Dolgusu yaptıranlar

Iki dolgudan ikincisinden daha çok memnun kalmadım nerdeyse 10 günde eski halini aldı şu an bir buçuk ay oldu yaklaşık dudaklarım eskisi gibi diyebilirim dudaklarım fazladan bir kalınlık dolgunluk yok gibi çok sinir bozucu o kadar para verdim yaptırdığıma pişman oldum üstelikde ikincisinde dermotolog doktor alt dudağımın sol alt tarafında hata yaptı oraya fazla dolgu vermiş okısım daha çok şişti oraya ilk günler elimle masaj yaptım sol altttakii hahiften olan şişlik insin diye 10. Günde bir de baktım ki içten sol alt tarafında bir tane baya büyük bir tane de küçük beze var ertesi gün doktora gittim orayı gösterdim doktor önce orayı sıktı sonra geçmeyince dolgu eritici iğne yaptı iğne o bezeyi eritti büyük beze eridi küçük beze hala sol alt dudağının içinde duruyor ,dolgu yaptırdığıma pişmanım dudaklarım hala eskisi gibi bu ikinci dolgu sanki birinci dolgudan kalan ya da kendi dudağımında olan üst dudağımın kalkıklığına dolgunluğunu bile bozdu gibime geliyor

Ben de bir daha yaptırmam,doğal dudak küçük de olsa hepsinden iyidir bence.

ben de bir daha yaptırmam,doğal dudak küçük de olsa hepsinden iyidir bence.
boşuna dünya kadar para veriyorsun benimki sadece ilk gün şişiyor sonra iniyor ve aynı dudakla başbaşayım yani yani altı bir senelikde olsa eski dudağımdan kalın bir dudak göremedim malesef üstelik benim normal dudaklarımlarımda hafiften kalındır ve iki sene önce dolguda yaptırmıştım

boşuna dünya kadar para veriyorsun benimki sadece ilk gün şişiyor sonra iniyor ve aynı dudakla başbaşayım yani yani altı bir senelikde olsa eski dudağımdan kalın bir dudak göremedim malesef üstelik benim normal dudaklarımlarımda hafiften kalındır ve iki sene önce dolguda yaptırmıştım

Ben de anlayamıyorum,o ilk günler olan şişkinlik de arı sokmuş gibi bir şey,hiç güzel bir görüntü değil ki...

Dolgudan sonra çok farklı,güzel,hayal ettigimiz gibi bir sonuç bekliyoruz belkide.Gerçektende istenilen sonuca ulaşılmıyor diye düşünüyorum ve etkisi çok çabuk geçiyor.İLk birkaç gün maymun dudagı gibi bir dudak oluyor zaten.Dudaktan çok etrafı şişiyor çünkü,öyle kalmasından korkuyoruz.Sonra iniyor..eee... ne kaldıki diyoruz :37: İkinci işlemden sonra daha kalıcı bir sonuç veriyor diye duyduk ama yaptıran bazı arkadaşlarda yok öyle diyince kafa karışıyor :44: Bilmedim bende ne yapacagımı..

bi düzgün resim çekmeyi becerebilsem göstericem de nasıl olduğunu :27:

Dolgudan sonra çok farklı,güzel,hayal ettigimiz gibi bir sonuç bekliyoruz belkide.Gerçektende istenilen sonuca ulaşılmıyor diye düşünüyorum ve etkisi çok çabuk geçiyor.İLk birkaç gün maymun dudagı gibi bir dudak oluyor zaten.Dudaktan çok etrafı şişiyor çünkü,öyle kalmasından korkuyoruz.Sonra iniyor..eee... ne kaldıki diyoruz :37: İkinci işlemden sonra daha kalıcı bir sonuç veriyor diye duyduk ama yaptıran bazı arkadaşlarda yok öyle diyince kafa karışıyor :44: Bilmedim bende ne yapacagımı..

yakından çekince ağzım yamuk çıkıyor :27: uzaktan çekince de belli olmuyor :53: cep telefonunu bırakıp kamerayla çekmem lazım galiba

Dudak çekimi zor oluyor evet..Başka birinin düzgün bir makineyle çekmesi gerek :31: Yada normal yüz çekimi yapılmış bir fotonun dudak kısmını kırpmak gerekiyor,direk dudagı çekmeden :34:

ya kızlar bence 2. dolgudan sonra hakkaten daha kalıcı oluo
ben yarım yarım 2 kez uygulattım
hala ilk haftadakı halı gibi amaa tabı o maymun gibi olan ilk görüntü hariç
ay hakkaten ne kötüydü o hali yaaa offfffff aklıma geldi depresyona giriodum böyle kalcak dieee:50:

:44: Allah allah..Neden böyle birşey oluyor acaba..Alerjik bir durummu,normalmi ?? Bir bilginiz olursa yazın lütfen,bende bilgi alırsam yazarım mutlaka :34:
Valla ben de bilmiyorum ki arzum :( birşeyler öğrenirsem ,yazarım buradan .
ay hakkaten ne kötüydü o hali yaaa offfffff aklıma geldi depresyona giriodum böyle kalcak dieee:50:

Whats app dan bir ara fot attttttttt bana :1::2: Benim bir gün ince ,bir gün şiş .Mesela bugun çok ince göründü gözüme üfffffff.

ya ewet yaaa bazen benımde incecik oluo
bazende cok şiş oluo o iki halıde pek güzel durmuyo gibi normal dolgu boyutlarıyla daha iyi: ):21:
ama dolgu sanırım hayatım boyunca periyodik olarak yaptıraacağım estetik haline geldi:1: yarın atiim tatlım whatsuptan foto: )):40:

Maşallah canım :nazar::nazar: O ilk günün akşamını bende unutamıyorum :27: Aman allahım neydi o öyle yahu,konuşamıyordum,yemek yiyemiyordum...333 :9::9::9:

Neyse doktorumda tamam desinde ikinci uygulamayı yaptıracagım bende,ne olursa olsun :34:

Valla ben de bilmiyorum ki arzum :( birşeyler öğrenirsem ,yazarım buradan .

Whats app dan bir ara fot attttttttt bana :1::2: Benim bir gün ince ,bir gün şiş .Mesela bugun çok ince göründü gözüme üfffffff.

Artık birgün ince,birgün şiş idare edecegiz ne yapalım :27: İLk günkü gibi kalmasından iyidir bence :34:

Maşallah canım :nazar::nazar: O ilk günün akşamını bende unutamıyorum :27: Aman allahım neydi o öyle yahu,konuşamıyordum,yemek yiyemiyordum...333 :9::9::9:

Neyse doktorumda tamam desinde ikinci uygulamayı yaptıracagım bende,ne olursa olsun :34:

canım bence tabiki doktoruda dinle ama dolgunda tamamen erimeden yapsın bence
ama o hafta evde otur:1: çünkü bi hafta abartısız söylüorum dudaklarım 1 metre önde dolaştım alerji gibi bişi dedim bi ark.ımda sormuştu o ne be botoksmu yaptırıosun die: ))
off o hali olmasa ii tabi ama ancak 7-10 günde toplanıo altta dolgu varsa yoksa ilk uygulamamda hhiç ööle bişey olmamıştı:54:

Son düzenleme:

Arzucum yazdıklarına aynen katılıyorum:126:...ve işe yarayıp yaramama olayıda,kişiden kişiye fark eder,bünye meselesi yani... birazda şans...regl dönemlerinde dudaklar biraz daha şişiyor...bayılıyorum o hallerine...:16:

canım bence tabiki doktoruda dinle ama dolgunda tamamen erimeden yapsın bence
ama o hafta evde otur:1: çünkü bi hafta abartısız söylüorum dudaklarım 1 metre önde dolaştım alerji gibi bişi dedim bi ark.ımda sormuştu o ne be botoksmu yaptırıosun die: ))
off o hali olmasa ii tabi ama ancak 7-10 günde toplanıo altta dolgu varsa yoksa ilk uygulamamda hhiç ööle bişey olmamıştı:54:

Canım anlayamadım :44: Altta dolgun varsa 7-10 gün ancak toplanıyor demişsin ama ondan öncede dolguların erimeden yaptır demişsin...:53: Hani ilkinde dolgumuz falan yoktu bir iki güne toparladık..Altta dolgu olunca daha mı uzun sürüyor bu toparlanma işi??

Arzucum yazdıklarına aynen katılıyorum:126:...ve işe yarayıp yaramama olayıda,kişiden kişiye fark eder,bünye meselesi yani... birazda şans...regl dönemlerinde dudaklar biraz daha şişiyor...bayılıyorum o hallerine...:16:

Evetcanım,çok dogru..:34: Kişinin metabolizmasına baglı bir durum birazda.Kimide daha uzun süre kalıyor dolgular kiminde daha kıssa sürüyor örnegin.Doktorum dolgu yapacagı gün bana,Bir anne ve kızına aynı anda aynı dozda dolgu maddesi yaptım,kızının dolgusu 3 ayda gitti ama annenin dolgusu bir sene sonunda bile vardı,demişti..Benim dolgularda bazen bazı bölgeleri şişiyor..Biraz sert vahşi öpüştügüm zamanda dudaklar komple şişiyor :27: Hahahh diyorum dolgular bir görevi oldugunu anladı ve harekete geçtiler diyorum :9: O zman güzel oluyor tabi ama şimdi dolguları şişirecegiz diye adamında cılkınımı çıkaracagım yahu :1: Onunda dudakları morarıyor bu durumda,iş yerinde rezil oluyorum diye bana kızıyor :1:

Ne yapacagımı şaşırmış durumdayım..En iyisi doktorumu sıkıştırmak ve ikinci dolgumu yaptırıp eşimin dudaklarını rahat bırakmak :37:

Bu dolguyla falan olcak is degil. Neticede eriyip gidiyor bu meretler. Benim kizkardesim cok takmisti dudaklarinin inceligine ama bana soyledigi su oldu: abla demet sener gibi silikon koydurmadiktan sonra hepsi gelip gecici verilen paralara yazik. Ama onda da yamulmalar oluyor bazi resimlerinde cok bariz belli oluyor ama genel olarak istenilen dolgunluk saglaniyor sanirim???

Bu dolguyla falan olcak is degil. Neticede eriyip gidiyor bu meretler. Benim kizkardesim cok takmisti dudaklarinin inceligine ama bana soyledigi su oldu: abla demet sener gibi silikon koydurmadiktan sonra hepsi gelip gecici verilen paralara yazik. Ama onda da yamulmalar oluyor bazi resimlerinde cok bariz belli oluyor ama genel olarak istenilen dolgunluk saglaniyor sanirim???

Yanii,sanırım silikon istenilen dolgunlugu saglar diye düşünüyorum ama aslaaaa dudaklarıma silikon koydurmam ben :50: Üstelik böyle silikon dudak sonuçları gördükten sonra :30: ALLAH KORUSUNNN.. $1328716218_59_aysubaceoglu.webp$17202260_1.webp$2_1761.webp

arzum hanımm merhaba ben dudak dolgusu yaptırmak ıstıyorum ama sızın dolgunuz ıyı olmus anladıgım kadarıyla memnunsunuz sanırım bana onerebılecegınız maddı acıdanda zorlamayacak bıyer var mı acabaa ?

Back
X