Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Berry sildim canımBen de 2-3 kere yeşil çay içtim ondan şüpheleniyorumzaten hızlı niye yaptım diye yedim bitirdim kendimi
biz evet yetisemiyoruz bu duruma bir 3 ay en azından yeter sanıyordum ama arzumun dediği gibi idare edemicem idare edemicemm
hala duruyor tepede semsert hissediliyor ama olmaz ki canım böyle azalmış hali beni üzüyor
herşey biryana o kadar acıyı boşuna mı çektim ben:26:belki surgiderm zaten çabuk eriyendense 6-12 ay yazmış biryerde surgiderm için ama yok bu fena bir durum
Berry sildim canım![]()
Güzellik bundan sonrası için benim kafamı kurcalıyan, başka bir maddeyi sıktırırsak alerji yapıp ,yapmayacağı.
Sen ne kadar sıktırmak istiyorsun ? Yarım tüp flnsa 1/4 lüğünü paylaşasak birisini buluruz :)3 müz gideriz yaptırmaya yani
doğru aslında hep surgiderm kullanıldı,juvaderm bundan sonra alerji yapar mı,ben aslında ne kadar çok sıktırırsam o kadar iyi diye düşünüyorum,çünkü artık yer etsin bir süre idare etsin istiyorum,evdeyken sürekli ayna elimde indi mi acaba diye sürekli kontrol ediyorum fena bir durum yani![]()
kızlar bende izmirdeyim ve dudak dolgusu düşünüyorum yarım yarım bölüşebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim
Ay muhtesemmmmm tek kelimeyle :) cok sexy .![]()
yine 1'er cc mi kullanıldı canım ? bu arada doktorun gercekten cok düzgün yapıyor bu işi..
Karamel kuzucum gel sende 1/4 yaptır bizimle .Bezelye tanesi kadar birşey zaten çeyrek tüp .Hadi katıl bize yawrummmm.![]()
Bahara daha çok var.
İnanamıyorum arzum yağ mı enjekte edildi .Ayyyyyyyyy yeni görüyorum .
Ücreti ne kadardı ? Kalıcı mı oluyormuş böyle ?
bende teşekkür ederim canımarzumcum canım ii dilekleirn için cok cok tesekkür ederim diğer topiktede yazdım ama belki görmezsin diye burayada yaziim dedim tatlım.
bu aralar o konuya sarmıştım ondan başka yere bakmıodum canım sende dudaklara yeniden dolgu yaptırmışsınn
baya baya güzel olmuş bu kez
sanada cok cok gecmiş olsun tatlım
inşlaah uzun dayanır şekerimbize dolgu yetişmiyor yoksa
bende bahar gibi düşünüyorum maritsayla bakalım
güle güle kulan şekerimmm![]()
Karamel kuzucum gel sende 1/4 yaptır bizimle .Bezelye tanesi kadar birşey zaten çeyrek tüp .Hadi katıl bize yawrummmm.![]()
Bahara daha çok var.
İnanamıyorum arzum yağ mı enjekte edildi .Ayyyyyyyyy yeni görüyorum .
Ücreti ne kadardı ? Kalıcı mı oluyormuş böyle ?