Dudak Dolgusu yaptıranlar

arkadaslar dudagimin fotolarini cektim ama buraya yukleyemiyorum boyutu yuksek diyo nasil kucultecem ben onu :( bi bilgisi olan varmi bu konuda? site yoneticisine mesaj attim ama henuz cvp gelmedi

Ben de 2-3 kere yeşil çay içtim ondan şüpheleniyorum:27:zaten hızlı niye yaptım diye yedim bitirdim kendimi:31:biz evet yetisemiyoruz bu duruma bir 3 ay en azından yeter sanıyordum ama arzumun dediği gibi idare edemicem idare edemicemm:52:hala duruyor tepede semsert hissediliyor ama olmaz ki canım böyle azalmış hali beni üzüyor:31:herşey biryana o kadar acıyı boşuna mı çektim ben:26:belki surgiderm zaten çabuk eriyendense 6-12 ay yazmış biryerde surgiderm için ama yok bu fena bir durum
Berry sildim canım :31:
Güzellik bundan sonrası için benim kafamı kurcalıyan, başka bir maddeyi sıktırırsak alerji yapıp ,yapmayacağı.
Sen ne kadar sıktırmak istiyorsun ? Yarım tüp flnsa 1/4 lüğünü paylaşasak birisini buluruz :)3 müz gideriz yaptırmaya yani

Berry sildim canım :31:
Güzellik bundan sonrası için benim kafamı kurcalıyan, başka bir maddeyi sıktırırsak alerji yapıp ,yapmayacağı.
Sen ne kadar sıktırmak istiyorsun ? Yarım tüp flnsa 1/4 lüğünü paylaşasak birisini buluruz :)3 müz gideriz yaptırmaya yani

doğru aslında hep surgiderm kullanıldı,juvaderm bundan sonra alerji yapar mı,ben aslında ne kadar çok sıktırırsam o kadar iyi diye düşünüyorum,çünkü artık yer etsin bir süre idare etsin istiyorum,evdeyken sürekli ayna elimde indi mi acaba diye sürekli kontrol ediyorum fena bir durum yani:31:

doğru aslında hep surgiderm kullanıldı,juvaderm bundan sonra alerji yapar mı,ben aslında ne kadar çok sıktırırsam o kadar iyi diye düşünüyorum,çünkü artık yer etsin bir süre idare etsin istiyorum,evdeyken sürekli ayna elimde indi mi acaba diye sürekli kontrol ediyorum fena bir durum yani:31:

Ben o duruma gelmedim henüz :52: sürekli elimde ayna başka yerlerime bakıp kusur arıyorum :52:

O zaman sen tüp mü yaptıracaksın yoksa yarım fln mı ? Yasemen hanımı mı düşünüyorsun ?

Yaptırmayı düşünenler organize olalım artık diye düşündüm :52:

Yarın benim günüm kızlarrrr :52: Dua edin bana olurmu :34::118::119:

kızlar bende izmirdeyim ve dudak dolgusu düşünüyorum yarım yarım bölüşebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim

kızlar bende izmirdeyim ve dudak dolgusu düşünüyorum yarım yarım bölüşebilecek arkadaşlar varsa iletişime geçelim

Bizde 3. arıyorduk bize katılabilirsin :56: iletişim bilgilerini msj at olur mu ?

Arzuuuuuuuu merakla bekliyoruz yeni halini .

Son düzenleme:
Kızlar işte yeni dudaklarım ;)) Ayrıntılar yarın,müsait degilim şu anda sırf size foto gösterebilmek için girdim foruma.Umarım beğenirsiniz,ben çok beğendim :))

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 57
  • $image.webp
    $image.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 53
  • $image.webp
    $image.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $image.webp
    $image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 60
yine 1'er cc mi kullanıldı canım ? bu arada doktorun gercekten cok düzgün yapıyor bu işi..

yine 1'er cc mi kullanıldı canım ? bu arada doktorun gercekten cok düzgün yapıyor bu işi..

Teşekkür ederim canım.Bu sefer gerçektende daha güzel bir sonuç aldım sanki :) Ama bu seferki işlem farklı oldu.Kızlar ben bu sefer yağ dolgusu yaptırdım dudaklarıma.Ani bir karar değişikliği yaptık son anda anlayacağınız..Ofis ortamındada oluyor bu işlem hastane şartlarındada.Eşim ofiste olmasını istemedi.Hastaneye gittik.Lokal şekilde karın bölgesinden yağ alındı.Toplam 7 cc lik yağ dudaklarıma enjekte edildi.3.5 cc Alt dudağa 3.5 cc üst dudağa.. Tabi zamanla biraz erime olacak.Abartı bir sonuç istemedik çünkü.Ama şu anki görüntüden bile çok memnunum.Bakalım artık sonuçları zamanla birlikte göreceğiz :31:

arzumcum canım ii dilekleirn için cok cok tesekkür ederim diğer topiktede yazdım ama belki görmezsin diye burayada yaziim dedim tatlım.
bu aralar o konuya sarmıştım ondan başka yere bakmıodum canım sende dudaklara yeniden dolgu yaptırmışsınn :52:
baya baya güzel olmuş bu kez:nazar::52:
sanada cok cok gecmiş olsun tatlım
inşlaah uzun dayanır şekerim:1: bize dolgu yetişmiyor yoksa:9:
bende bahar gibi düşünüyorum maritsayla bakalım:40:
güle güle kulan şekerimmm:21:

Karamel kuzucum gel sende 1/4 yaptır bizimle .Bezelye tanesi kadar birşey zaten çeyrek tüp .Hadi katıl bize yawrummmm.:52:
Bahara daha çok var.

İnanamıyorum arzum yağ mı enjekte edildi .Ayyyyyyyyy yeni görüyorum .
Ücreti ne kadardı ? Kalıcı mı oluyormuş böyle ?

Son düzenleme:
Karamel kuzucum gel sende 1/4 yaptır bizimle .Bezelye tanesi kadar birşey zaten çeyrek tüp .Hadi katıl bize yawrummmm.:52:
Bahara daha çok var.

yawrukuş bilmemki ama şimdi diğer ameliyata da para verdim buara bütcem yetişmez benım kuzum sen beni hiç dahil etme:50:
bende isterim tam orta üste sıktırmayı ama buara cok sıkışık durumdayım şekerler
siz kim kim gidiosunuz bakiiimm:ssz::40:

maritsa ben zaten yarım tüp düşünüyorum yani 3 kişi olacaksaK bir tüp için yeterli zaten.ne zaman düşünüyorsunuz özele yazamadığımı söylemiştim 100 msj yüzünden cvp bekliyorum:)

arzumcum canım ii dilekleirn için cok cok tesekkür ederim diğer topiktede yazdım ama belki görmezsin diye burayada yaziim dedim tatlım.
bu aralar o konuya sarmıştım ondan başka yere bakmıodum canım sende dudaklara yeniden dolgu yaptırmışsınn :52:
baya baya güzel olmuş bu kez:nazar::52:
sanada cok cok gecmiş olsun tatlım
inşlaah uzun dayanır şekerim:1: bize dolgu yetişmiyor yoksa:9:
bende bahar gibi düşünüyorum maritsayla bakalım:40:
güle güle kulan şekerimmm:21:
bende teşekkür ederim canım :16: Evet doktorumu nihayet ikna ettim ve ikinci dolgu işlemini yaptırdım :31: Bu sefer gerçektende daha bir güzel oldu.Diger işlem gibi kalıcılıgının az olucagını sanmıyorum bu sefer.Gidişat öyle gösteriyor hadi hayırlısı :34: Bence Yag dolgusunu sizde araştırın bu sefer.Sonuç bence hyalüronik asitten daha iyi ;) Aklınızda bulunsun canım :54:
Bahara daha çok var.

Evet canım,doktorumla uzun bir konuşma yaptık ve Yag enjeksiyonu yapmaya karar verdik.Doktorumun demesine göre tabi eriyecek,böyle kalmayacak.Her yag işleminden sonra vücut birazını atarmış.Ama zaten hyalüronik asitide çok çabuk ve erken atmıştı zaten..Bunu denedik bu sefer ama sanki bu daha bir güzel,dogal ve dolu dolu oldu.Zaman gösterecek tabi ne kadar kalacagını,nasıl olacagını.Ben buradan sizlerle gelişmeleri paylaşırım hem yorumlarıma hemde fotograflarımla :54: Bugün son halinide eklerim telefondan :34: Ücreti tabi diger işleme göre biraz pahalı oldu.Çünkü karın bölgemden yag çekildi,o yag ayrıştırıldı ve dudagıma öyle enjekte edildi.Ama artık bundan sonra tekrar yaptırmayı düşünürsem kesinlikle yag enjeksiyonu derim ben.Çünkü ikisinin arasındaki fark henüz yeni olmasına ragman gerçektende çok farklı.Dudagımda hiçbir topaklanma falan yok,heryer eşit aynı gibi dümdüz hissediyorum.Neyse dedigim gibi gelişmeleri sizinle paylaşacagım :29: Kızlar bende tavsiye gerçekten tekrar dolgu işlemi düşünüyorsanız yag enjeksiyonunu araştırın bulundugunuz bölgeden :34: Sevgiler...

Back
X