Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar,uzun zamandır yazamadım buraya.Son durumlardan haberdar etmek istedim sizi.Dudaklarımdaki ödem geçti artık.Konuşmam,yemek yemem,su içmem,ıslık çalmam bile normale döndü :)) Sonuçtan gayet memnunum.Dolgu düşünen arkadaşlara yağ dolgusunu öneriyorum ben.Biliyorsunuz daha ôncede hyalüronik asit enjekte edilmişti ama yağ dolgusu bambaşka gerçektende ve sonuç daha dolgun,muntazam,kusursuz bence ;) Dudaklarımın dolgudan önceki halini,hyalüronik asit enjekte edildikten sonraki hali ve yağ dolgusu işlemimden sonraki halini ekliyorum...Değişimi sizde görün ve karar verin...

canım ben de geçen yıl hyalüronik asitle dolgu yaptırmıştım şu an pek bir şey kalmadı ama nerdeyse 1 yıl dayandı, erimesi için dua ediyordum kimse beğenmemişti,bir dr arkadaşım yapamamışlar demişti :( yağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar? senin dudakların çük güzel olmuş,nerde kime ve ne kadara yaptırdın?

eshotcan şok oldum süper yaptırmışşsın fiyat çok ii sonuçtan memnun musun peki:52:
birde adam acaba bi tüpü 2 kişi veya 3 kişiye böler mi?

canım ben de geçen yıl hyalüronik asitle dolgu yaptırmıştım şu an pek bir şey kalmadı ama nerdeyse 1 yıl dayandı, erimesi için dua ediyordum kimse beğenmemişti,bir dr arkadaşım yapamamışlar demişti :( yağ dolgusunun kalıcılığı ne kadar? senin dudakların çük güzel olmuş,nerde kime ve ne kadara yaptırdın?

Valla bir yıl dayandıysa iyi dayanmış yinede :31: Benim bir iki ay dayandı diyebilirim yani :50: Bu işlemin iyi,usta ellerde yapılması gerek.Yoksa kötü sonuçlar alınabilir tabi..Dudagın belli bir bölgesinde topaklanma,dudak asimetrisi gibi şikayetler kötü olur...
Yag dolgusunun kalıcılıgının yine kişiden kişiye göre degişen bir durum oldugunu söylemişti doktorum.Ama hyalüronik asite göre daha uzun süre kalırmış :34: Ben Istanbulda Hasan Fındık a yaptırdım dudak dolgumu canım..Arayıp bilgi alabilirsin :34:

bir dolgu buldum çok beyendim tam istediğim
gibi bir kac ayda eriyecek dolguları istemiyordum
yari kalıcı dolgularda bir kısmı eriyor ama bir
kısmıda ömür boyu kalıyormus bu benim aklıma
cok takılmıştı kalan kısım ileride problem
c
çıkarırmı diye o nedenle hayalimde uzun dönem
kalıcı ve sonrasında eriyen bir dolguydu sonunda tesadüfen
buldum dolgunun 1 yıllık 2yıllık 3yıllık 4yıllık formları
var dolgu yarı kalıcı ama tamamen bioemilebilir yanu
tam bu sürelerin sonunda tamamen hiç kalmadan eriyormuş
sizcede güzel özellikleri varmı acaba fiyatıda gayet uygun

Selam, ben foruma yeni üye oldugum için pek aktif kullanıcı değilim sanırım.
Özel Sağlıkta Nezih Karacaya yaptırdım ben. 450tl bir tüp. Markası Juvederm'di.
Kolay gelsin,

Tamam, çok teşekkür ederim. Araştırdım ancak ulaşabileceğim e-mail adresi ya da telefon bulamadım. Onu da yazabilirsen çok makbule geçer :)

Kizlar ben de dudaklarima dolgu yaptirali 2-3 hafta oldu! Local anestezi yaptirdim hic bir aci duymadim morluk ta olmadi sadece 3 gun falan biraz daha sisti dudaklarim.
Benim dudagim onceden cok ince oldugu icin bana bir tup yeterli gibi gelmedi eskisine gore cok cok iyi ancak biraz daha yarim tup kadar daha yaptirirsam tam istedigim gibi olucak.Eger bir tupu paylasmak isteyen biri olursa msj atabilir.

Dudaklarina lokal anestezi mi yaptirdin :) sen yag mi enjekte ettirdin :/ neden lokal Ile yaptilar ?
Acitan bir islem degil,ben pek birsey hissetmiyorum yapilirken .

Dudaklarina lokal anestezi mi yaptirdin :) sen yag mi enjekte ettirdin :/ neden lokal Ile yaptilar ?
Acitan bir islem degil,ben pek birsey hissetmiyorum yapilirken .

aynen ;) ben hic dayanamiyorum cunku ve cok korktugum icin direk yaptik. Aslinda ilk once dayanabilirsem yapmicaktik ancak ben dokunmadan bagirmyaa basladigim icin mecbur kaldik :)

Sitesini buldum. E-mail atıyorum. Hadi hayırlısı...

Buldunuz mu? isterseniz telefon nosunu verebilirim ancak ben yeni uye oldugum icin sanirim ozelden msj atamiyorum :/
Bu arada siz yaptirmayi mi dusunuyorsunuz ? Eger olur da paylasmak isterseniz bir tupu ben de yaptirmak istiyorum tekrar haberiniz olsun:)

Buldunuz mu? isterseniz telefon nosunu verebilirim ancak ben yeni uye oldugum icin sanirim ozelden msj atamiyorum :/
Bu arada siz yaptirmayi mi dusunuyorsunuz ? Eger olur da paylasmak isterseniz bir tupu ben de yaptirmak istiyorum tekrar haberiniz olsun:)

Bende yeni üyeyim :D Bu doktor değil mi?

Ana Sayfa

Paylaşmayı gerçekten çok isterim hem fiyattan yana da kârlı olur ancak ben bir doktora sormuştum 1 tüpün yeterli olacağını daha azının yetmeyeceğini söylemişti. Nezih Beye de sorayım eğer yarım yeterli derse tabi ki paylaşabiliriz :)

aynen ;) ben hic dayanamiyorum cunku ve cok korktugum icin direk yaptik. Aslinda ilk once dayanabilirsem yapmicaktik ancak ben dokunmadan bagirmyaa basladigim icin mecbur kaldik :)

Bolusme olayini doktorla konustunuz mu ?
Bunu cok az doktor kabul ediyor :)

Bende yeni üyeyim :D Bu doktor değil mi?

Ana Sayfa

Paylaşmayı gerçekten çok isterim hem fiyattan yana da kârlı olur ancak ben bir doktora sormuştum 1 tüpün yeterli olacağını daha azının yetmeyeceğini söylemişti. Nezih Beye de sorayım eğer yarım yeterli derse tabi ki paylaşabiliriz :)

Evet kendisi doktor hatta dolgu uzerine de ihtisas yapmis biri. Ama siz ilk defa yaptiracaksaniz ve de dudaklariniz ince ise bir anca anca size yeter.

Evet kendisi doktor hatta dolgu uzerine de ihtisas yapmis biri. Ama siz ilk defa yaptiracaksaniz ve de dudaklariniz ince ise bir anca anca size yeter.

Madem konusu açıldı benim kafamı kurcalayan bir şeyler var. Bu dolgunun süresi ne kadar? 6 ay? 1 sene? Ve ikincide süre artıyor mu? Yani daha uzun dayanıyor mu?

Sanirim kabul eder ya, problem cikaricak bi doktor gibi degil :) ben eger birini bulursam kendisinden rica edicem zaten,

Karamel yarım tüpü belki seninle bölüşür .Gerçi karamel ve berry ortak bölüşecektik ama son durum ne bilemiyorum .

Berry mesaj kutunu siler misin canım :30:

bilemedim ki şimdide tırstım yarım tüple yine maymun olmiim çeyrek yeter sanırım şimdilik kararsızım:31:
ama çeyrek şimdilik diyorum yasemen:10:

Back
X