Dudak Dolgusu yaptıranlar

O zaman 2 miz çeyrek yaptıyoruz :52: yasemen hanım üçümüzü görünce şaşıracak :52::52:

Bu hafta yaptırsak mı :52: berry için uygundu en son .

Karamel yarım tüpü belki seninle bölüşür .Gerçi karamel ve berry ortak bölüşecektik ama son durum ne bilemiyorum .

Berry mesaj kutunu siler misin canım :30:

Siz 3 kisi mi bolusuyor sunuz ? :) tup kac ml ki?
Bu arada eger siz berry ve karamel ile yaptirmiyacak olursaniz ben 2/3 unu de yaptirsam olur :)

Bu arada eger siz berry ve karamel ile yaptirmiyacak olursaniz ben 2/3 unu de yaptirsam olur :)

Evet ilk defa böyle birşey yapıyoruz .Normalde hep 2 kişi bölüşürdük .
0.8 ml oluyor bir tüp .Çeyrek 0.2 ml denk geliyor işte.

Valla bilemiyorum ki ,daha bizim de tarih netleşmedi zaten .

İzmiriler burada konuşalım biz .

http://www.kadinlarkulubu.com/yuz-e...-dolgu-yaptiranlar-yaptirmayi-dusunler-9.html

Son düzenleme:
paylaşacak birilerini beklemenize gerek yokki..ben bugn gittim sadece üst dudağımı yaptırmak istiyorum dedimm.doktorda o zaman yarım yapmamız yeterli gelir dedi ve yarım yaptı..

paylaşacak birilerini beklemenize gerek yokki..ben bugn gittim sadece üst dudağımı yaptırmak istiyorum dedimm.doktorda o zaman yarım yapmamız yeterli gelir dedi ve yarım yaptı..

Siz nerde yaptirdiniz? genelde cunku siringayi kisi icin aciyorlar cunku onun kisa surede de tuketilmesi gerekiyormus.

Kızlar benimle bir tüpü paylaşıcak olan yok mu....... :)

merhabalar bende düşünüyorum hatta maritsalarla paylaşacaktık fakat onların şu an grubu tam anladığım kadarıyla:) sizinle irtibata geçebiliriz ege sağlık hastanesinde yaptırmıştınız değilmi 450 tl idi fiyatı.bölüşürsek ikimizide fazla zorlamayacaktır

merhabalar bende düşünüyorum hatta maritsalarla paylaşacaktık fakat onların şu an grubu tam anladığım kadarıyla:) sizinle irtibata geçebiliriz ege sağlık hastanesinde yaptırmıştınız değilmi 450 tl idi fiyatı.bölüşürsek ikimizide fazla zorlamayacaktır

Evet :) ben kimseye bulamazsam artik tek basima gidip yaptirmayi dusunuyodum artik artan articakti. ben yeni uye oldugum icin ozel msj atamiyorum siz atabiliyorsaniz eger irtibata gecebiliriz hemen. Bu arada siz ne zaman dusunuyorsunuz?

ya bende çok sıkı bir yazar değilim ne yazıkki 100 msj dolmadı biz en kısa sürede doldurup mesajları telefonlaşalım siz doktorla görüşüp ikimize yapıp yapmayacağını ve net fiyatı gene öğrenebilirseniz mükemmel olur ki sürprizle karşılaşmayalım :)

ya bende çok sıkı bir yazar değilim ne yazıkki 100 msj dolmadı biz en kısa sürede doldurup mesajları telefonlaşalım siz doktorla görüşüp ikimize yapıp yapmayacağını ve net fiyatı gene öğrenebilirseniz mükemmel olur ki sürprizle karşılaşmayalım :)

onun yerine bir fake hesap aldım blueberrymuffin20@hotmail.com burdan siz bana mail gönderirseniz ya da telefon numaranızı rahat rahat konuşabiliriz.

kızlar merhaba tüp dediğiiz ne? dudak dolgusu ise markası ne? bölüşme nasıl oluyor?
nerden aldınız ki?

Kızlar ben kaç gündür yazıştıklarınızı okuyorum beni teselli edicek arkadaslardan haber bekliyorum 2 gün önce dudaklarıma dolgu yaptırdım ama çok pişmanım şiş ve morarıklar var bunlar gecıcek mı? dudağımdaki dolguları hıssedıorum su bile ıcemıorm normale ne zaman dönücek

canım ya öncelikle geçmiş olsun fakat bu konuda hiç bilgim yok ama yaptıran arkadaşlardan okuduğum kadarıyla ilk gün normalmiş doktorunu aradınmı morarması falan sanki çok acemi ellerde yapılmış izlenimi verdi bana ama en doğru şeyi doktorun söyleyecektir heralde

Eshotcan sen resim ekleyebilirim isterseniz demiştin. Önce-sonra olarak ekleyebilir misin zahmet olmazsa? Ben %90 kararlıyım bu doktoru seçeceğim de.. Ön bilgim olsun istiyorum. Eklersen çok sevinirim :)

Back
X