Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman 2 miz çeyrek yaptıyoruzyasemen hanım üçümüzü görünce şaşıracak
Bu hafta yaptırsak mıberry için uygundu en son .
Karamel yarım tüpü belki seninle bölüşür .Gerçi karamel ve berry ortak bölüşecektik ama son durum ne bilemiyorum .
Berry mesaj kutunu siler misin canım![]()
Karamel yarım tüpü belki seninle bölüşür .Gerçi karamel ve berry ortak bölüşecektik ama son durum ne bilemiyorum .
Berry mesaj kutunu siler misin canım![]()
Siz 3 kisi mi bolusuyor sunuz ? :) tup kac ml ki?
Bu arada eger siz berry ve karamel ile yaptirmiyacak olursaniz ben 2/3 unu de yaptirsam olur :)
paylaşacak birilerini beklemenize gerek yokki..ben bugn gittim sadece üst dudağımı yaptırmak istiyorum dedimm.doktorda o zaman yarım yapmamız yeterli gelir dedi ve yarım yaptı..
Kızlar benimle bir tüpü paylaşıcak olan yok mu....... :)
merhabalar bende düşünüyorum hatta maritsalarla paylaşacaktık fakat onların şu an grubu tam anladığım kadarıyla:) sizinle irtibata geçebiliriz ege sağlık hastanesinde yaptırmıştınız değilmi 450 tl idi fiyatı.bölüşürsek ikimizide fazla zorlamayacaktır
ya bende çok sıkı bir yazar değilim ne yazıkki 100 msj dolmadı biz en kısa sürede doldurup mesajları telefonlaşalım siz doktorla görüşüp ikimize yapıp yapmayacağını ve net fiyatı gene öğrenebilirseniz mükemmel olur ki sürprizle karşılaşmayalım :)
Siz 3 kisi mi bolusuyor sunuz ? :) tup kac ml ki?
Bu arada eger siz berry ve karamel ile yaptirmiyacak olursaniz ben 2/3 unu de yaptirsam olur :)
kızlar merhaba tüp dediğiiz ne? dudak dolgusu ise markası ne? bölüşme nasıl oluyor?
nerden aldınız ki?
Siz nerde yaptirdiniz? genelde cunku siringayi kisi icin aciyorlar cunku onun kisa surede de tuketilmesi gerekiyormus.
onun yerine bir fake hesap aldım blueberrymuffin20@hotmail.com burdan siz bana mail gönderirseniz ya da telefon numaranızı rahat rahat konuşabiliriz.