• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ben yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.
İzlemeye alırsan beni albüm var,somum görebilirsin :KK66:
Bende yağ dolgusu yaptırdım inanılmaz şişti ve morardı 10 günde geçti şişliği sonrasın da 3 ay sonra yaptırmamışım gibi eski haline döndü :(

Merhabalar
Kadınlar klübünde yeniyim bu ilk mesajım. Yakın zamanda göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim . Buradan yaptığım araştırmalar sonucunda ayşegül sivri ye karar verdim . Doktora ve takılacak olan silikona en doğru nasıl karar verebilirim. Doktorda Karar verme sebebim olumlu yorumlar ve görsellerinde yaptığı işleri genel olarak doğal bulmam.. sizce bunlar yeterli mi
. Boy 165 kilo 49

Merhabalar
Kadınlar klübünde yeniyim bu ilk mesajım. Yakın zamanda göğüs büyütme ameliyatı olmaya karar verdim . Buradan yaptığım araştırmalar sonucunda ayşegül sivri ye karar verdim . Doktora ve takılacak olan silikona en doğru nasıl karar verebilirim. Doktorda Karar verme sebebim olumlu yorumlar ve görsellerinde yaptığı işleri genel olarak doğal bulmam.. sizce bunlar yeterli mi
. Boy 165 kilo 49
Tatlım dudak dolgusu konusu burası. Yanlış konuya yazmışsın ;)

Çok özür dilerim ikisini de olmak istiyorum bu yüzden karıştırdım sanırım teşekkür ederim

Ben yağ dolgusundan çok memnun kaldım. Tekrarlattıkça kalıcılığı artıyor hem. Tavsiye ederim.
İzlemeye alırsan beni albüm var,somum görebilirsin :KK66:
Tekrarlatmak gerekiyor işte. İşlem tekrarladıkça kalıcılık artıyor..
Çok şişti ve morardı yüzüm 10 gün öyle çıkamadım biryere . Sende de oldu mu şişme morarma

Çok şişti ve morardı yüzüm 10 gün öyle çıkamadım biryere . Sende de oldu mu şişme morarma
Biraz şişti tabi ama morarma olmadı.. İğne damara gelince morarma oluyormuş.. Senin ondan morarmıştır,yoksa morarma olmaz ..

Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,

ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?

bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Ben üst dudağıma yaptırdım dudaklarım güzel ince değil ben içten koydurdum dudak çizgisine kontür şeklinde koydurmadım. Hem doğal bir görüntü oluyor hemde profilden hafif ördeksi bir çekicilik kayıyor yüze. Kimse anlamadı inanılmaz doğal

Kızlar iki hafta önce dudak dolgusu yaptırdım ilk önce yarım cc kullanıldı tam bir hafta sonra da geri kalan yarım cc kullanıldı dudak çizgilerine ve içten fakat ilk hafta iç kısımda şişlik oldu iki yerde top gibi dışardan gözükmüyor ikinci hafta kalanı yaptırmaya gittiğimde geçmemişti kalan yapıldıktan sonra şişlik biraz daha büyüdü we bugün 3. Gün hala duruyor ikiside ... neden böyle birşey olur ?

Kızlar iki hafta önce dudak dolgusu yaptırdım ilk önce yarım cc kullanıldı tam bir hafta sonra da geri kalan yarım cc kullanıldı dudak çizgilerine ve içten fakat ilk hafta iç kısımda şişlik oldu iki yerde top gibi dışardan gözükmüyor ikinci hafta kalanı yaptırmaya gittiğimde geçmemişti kalan yapıldıktan sonra şişlik biraz daha büyüdü we bugün 3. Gün hala duruyor ikiside ... neden böyle birşey olur ?
BENce geçicek bana da o tarz şeyler olmuştu

İzmir'de dudak dolgusu fiyatları ortalama olarak nedir? Bende üst dudağı incegillerdenim://

Arkadasim 15 gun once yaptirdi dudak dolgusu 15 gundur ördek gibi geziyor...2 dozluk yaptirmisti..hic istedigi gibi olmadi..kendiside bin pisman oldu..ama arastirdigimiza gore dr onemli cunku dolguyu nereye sıkarsa orasi sisiyor..tecrubeli ve isini iyi bilen bir dr.a yaptirmak lazim..bende onun sonucuna gore yaptircaktim ama simdi asla o kadar eziyete degmez..agrisi acisi bir tarafa..

BENce geçicek bana da o tarz şeyler olmuştu
biraz küçüldüler sadece .... bu arada dudaklarım çok ince değildi juvaderm 1 cc yapıldı ama çok az bir fark oluştu hatta arkadaşımda ayın yere yaptırdı onunda neredeyse eski hali gibi 1 cc bu kadar az mı etki ediyor :KK61:

Tatlım Merhaba,

biraz küçüldüler sadece .... bu arada dudaklarım çok ince değildi juvaderm 1 cc yapıldı ama çok az bir fark oluştu hatta arkadaşımda ayın yere yaptırdı onunda neredeyse eski hali gibi 1 cc bu kadar az mı etki ediyor :KK61:

Ben daha önce aynı şekilde dudak dolgusu yaptırmıştım 1 cc fakat üç ay ya kaldı ya kalmadı ve görünen kısmı çok çok yapay geldi bana. Teosyel kiss i denedim ve kalın granüllü olduğu için çok memnun kaldım ve uzun ömürlü oldu.

Nacizane onu tavsiye edebilirim. Açıkçası bir önceki doktorum tarafından markası söylenmeden yapılmıştı ve 650 tl civarında idi. (1cc) şimdi aynı dr restalyne i önerdi ama kararsızım.

Teosyelin 1 cc sini sıkı bir pazarlıkla :) 800 e yaptırdım en son. (istanbulda)

Bunun dışında fotolarımı yükleyeceğim grubu biraz daha aktif kullanmaya başlıyım, forum kullanımını iyic anlıyım :)

İzmir'de dudak dolgusu fiyatları ortalama olarak nedir? Bende üst dudağı incegillerdenim://
Juvederm i zorlasan 800 tl civarına bulursun fakat şu an dolar eurodan sanırım 1200 1400 civarı fiyatlar duyuyorum, bence çok çok fazla.
Teosyel kiss için de yine 1300 1500 duyuyorum daha kalıcı gibi geldi bana kullandığım keşfettiğim kadaryla.

Bir de restalyne i duydum onun da yine 1 cc si 800 tl civarında ama gerçekten prp gibi birkaç tedavi alınırsa birim maaliyeti çok rahat 650 tl ye düşebilir bu iki markanın (juve ve rest.)

Teosyeli az doktor kullanıyor ben arkadaşmdan duyup istek yapıp getirtmiştim çünkü.

Juvederm i zorlasan 800 tl civarına bulursun fakat şu an dolar eurodan sanırım 1200 1400 civarı fiyatlar duyuyorum, bence çok çok fazla.
Teosyel kiss için de yine 1300 1500 duyuyorum daha kalıcı gibi geldi bana kullandığım keşfettiğim kadaryla.

Bir de restalyne i duydum onun da yine 1 cc si 800 tl civarında ama gerçekten prp gibi birkaç tedavi alınırsa birim maaliyeti çok rahat 650 tl ye düşebilir bu iki markanın (juve ve rest.)

Teosyeli az doktor kullanıyor ben arkadaşmdan duyup istek yapıp getirtmiştim çünkü.

Bu arada direk konuya girmişim kusura bakma :)

IMG_8816.webp

Arkadaşlar bende 1cc yaptırdım ama pek dolgun olmadı gibi nasıl olmuş sizce

Back
X