Dudak Dolgusu yaptıranlar

evet megan ın boyu kısa ama vücudu cok güzel , kylie minogue' nda öyle degilmi kısacık hatun ama taş gibi .. demek ki hersey boyda bitmiyomuşkaydirigubbakcemile3

megan okadar kısamı kızlar uzun gibi duruyor

evet kızlar gerçektende kısa bu fotolarda da görülceği gibi=)

bu arada o kalkık dudagı bende cok begendimmm, adrianayada nasıl yapiyorlarsa dolguyu kalkık oluyor normalde öyle olmamasına ragmen demekki bunun bir teknigi var, birde dudak yapisiyla alakalıdır sanırım.

ay bohu oole dime ama ben de kisayim 1-2 cm uzunum ondan sadice uhuuuuuuuuuuuuu.

canım benim sen yine 1 2 cm uzunsun ben 1 2 cm kısayım megandan=))ama yani meganın kısa oluşuna şaşırdım bütün fotolarında en az şöle 1 75 gibi durduğu için şaşırdım yoksa tibikide güzel hatun;)

ee tabi fotoların cekim tekniği , topuklu ayakkabı vs derken uzun görünüyolar bide vücut hatları orantılı olunca boy cok dikkat cekmiyo .. bende meganı en az 1.70 sanırdım mesela bide bize sanki yabancılar hep uzun olur gibi geldiği içinnn galiba .. ay nerden geldik biz boy konusuna ayol ..pek bi yorum yaptım:1:naniknanik

zayıflık en buyuk avantajları,ince bacaklar boyu oldugundan uzun gosterıyor.

tuonela canım yaa foto bekleıorum ben :)))))))))))))) catlayacagım meraktan :))

kızlar bnde 2 hafta önce burun ameliyatı oldum bu estetik işi ne belalı işmiş ya şimdide dudak dolgusu istiyorum baya araştırdım:)tuonelayla konuştum burun konusunda yeni olduğum için beklememi söyledi birde doktoruma danışacağım ve yaptıracağım:)hatta hemen yaptırmak istiyorum.doldu hakkında ki görüşlerim şu şekilde:)kalıcı dolguyu asla yaptırmam yüzde 1 lik te olsa yüzüm konusunda risk alamam ki kalıcı riskler söz konusu hiiç gerek yok.evet geçicilere para dayanmaz fakat şuan kullanılabilecek en mantık lı yöntem bu olsa gerek.cerrahi müdahale işini aklımın ucundan dahi geçirmem inanılmaz zor süreçler içeriyor funny 3.haftasında hala tam gülemediğini yazmış ben katiyen göze alamam bir ay doğru dürüst gülememek konuşamamk hadi onları geçtim,acı olarak fazla işkenceli bir operasyonmuş..yani netice olarak geçici dolgu ama hangisi diyerek yine araştırmaya koyuluyorum:):)

Back
X