Dudak Dolgusu yaptıranlar

Canım international signed secersen kargo ıcın bır mıktar para vereceksın ama kesınlıkle elıne ulasıyor,tonla urun aldım budan.Elıne ulasmayınca para iadesini anında yapıyorlar,sahsen ben kefilim :)

Bu arada tam olarak ne kadar gectı ustunde canım ? Aman aman ınmesın daha dur :)

Dudaklarının hatlı olması cok guzel,cok begendım cok sevdım :)

Ilk fotolarla kıyasla bir fark goremıyorum ben , belkıde o kalkıklıkta odemdı ne dersin kuzum ?

Canım international signed secersen kargo ıcın bır mıktar para vereceksın ama kesınlıkle elıne ulasıyor,tonla urun aldım budan.Elıne ulasmayınca para iadesini anında yapıyorlar,sahsen ben kefilim :)

Bu arada tam olarak ne kadar gectı ustunde canım ? Aman aman ınmesın daha dur :)

Dudaklarının hatlı olması cok guzel,cok begendım cok sevdım :)

Ilk fotolarla kıyasla bir fark goremıyorum ben , belkıde o kalkıklıkta odemdı ne dersin kuzum ?

Canım tesekkürler güzel yorumlarına :)) sanırım temmuz başı gibiydi yaptirdim aşagi yukarı 1 ay oldu, kalkıklık belkide seninde belirttiğin gibi ödemdi çünkü ilk 2 hafta yataktan kalktığımda aynaya bakıp bakıp angelina halt etmiş diyordum haha:)) o derece kalkık duruyordu simdi yine dolgunluk var ama o ilk kalkıklıgı kalmamış:( yinede memnunum en azından dolguyu deneyip görmüş oldum, senin dudak resmini istiyorum ben donutcum ya cidden merak ediyorum sende bir foto koyda sevindir su kızı hadi:)boshayallersmile

Valla keske hep boyle kalsa,temennım boyle kalması.Cunku bence cok dogal ve cok dolgun duruyor canım.Yuzune tam gıdıyor buyuklugu su anda

tuonela yaptırdığın geçici dolgumu canım?

Valla keske hep boyle kalsa,temennım boyle kalması.Cunku bence cok dogal ve cok dolgun duruyor canım.Yuzune tam gıdıyor buyuklugu su anda

saol canım benimde tek temennim o ama geçici oldugundan pek ümidim yok, bu arada senin dudaklara bayıldım söylemeden geçemiycem :))

canım peki normalde nasıl dudakların incemiydi çok doğal duruyor bayıldım valla=)

saol canım benimde tek temennim o ama geçici oldugundan pek ümidim yok, bu arada senin dudaklara bayıldım söylemeden geçemiycem :))

canım ya bende kalacakmıs gıbı bır ızlenım bıraktı senın dudakların.Cunku yoktan var etmemıs dudaklarını,zaten varmıs dudagın.Dogru muyum?

Genelde ınsanlar 2 gunde sondugunu soyluyor,bak senın neredeyse bir ay oldu.

canım peki normalde nasıl dudakların incemiydi çok doğal duruyor bayıldım valla=)

çok teşekkürler canım:) bana 1 cc den az sıkıldı dudagımın pembe alanı vardı baya ama yinede inceydi özellikle kenarları, şimdi daha bşr volümlü oldu ve evet baya doğal durdu dışa cıkık veya yayvan olmadı umarım bu sekilde devam eder:)boshayallersmile

canım ya bende kalacakmıs gıbı bır ızlenım bıraktı senın dudakların.Cunku yoktan var etmemıs dudaklarını,zaten varmıs dudagın.Dogru muyum?

Genelde ınsanlar 2 gunde sondugunu soyluyor,bak senın neredeyse bir ay oldu.

Canım kalır ama işte en fazla birkaç ay daha kalır:) benim eski dudaklarım meganın eskşi haline cok benziyor zaten boyut olarak yani ortaları iyi ancak uc kızımları baya inceydi, bir dahaki sefere tam 1 cc sıktıracagım kararlıyım:)):hulya:

Meganınkınden cok daha ıyı durdugunu soylemem lazım,onun yanları hıc yok gıbı.Seninkiler cok orantılı.
Bakalım yıkım surecı ne kadar olacak balım

kızlar az önce resim cektim elimden geldigince ısıklı yapmaya calıstım donutcum:))

böyle işte hafif kabuk var dudagımda niye bilmem bu arada su freeze 24/ yi nereden alabiliyoıruz bilgi lütfen:)))

valla hala süper canım ... : ) freeze yi boynerlerde bulabilrisn canım .. ben önce tester ını denedim orda öyle aldım ..

Tuonela su findikzade deki senin doktorun telini tekrar yazabilirmişim bana rica etsem ..,bendeki dolguyu gotursem uygulamayı kaça yapar acaba.

canım o çörek otu sanki hormanları harekete geciriyodu ondan büyoyo gögüsler die hatırlıyorum ama ..:roflol:

kızlar bu arada ben su dudak dolgunlaşıtırıcılarından bitek freeze 24/7 den memnun kaldım zaten ödüllü bir ürün .. lip fusion ve sally hanson da denedim ama onlar işe yaramıyo freeze onların yanında baya etkili dudaklar şişiyo ve kabarıyo resmen .. ama tabi ilk sürdüğündeki etki zaman gectikce kayboluyo kötü yanı bu :( ama yinede özel bir yere giderken kurtarıcı olabilir .. ben 80 küsüre almıştım bir yıl oldu ama :icecream:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: olsun bi deniim bakiiim ben :)

Back
X