• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

ama bu halı ııyımıss

anaaaa sophiecim :) ya ben bu kiza bayilirim pc de dolu fotosu vardir sempatiksalakcinni
tuonelam bu kiz o kdr estetikli deil hatunun kendi yanaklari fln oole bence. bi tek dudaginda dolgu var eski halleri de bence cok guzel dolguyu abartio bencede disa donuo dudaklari zaten kendi dudak yapisi da ordek gibi olmaya meyilli. ama ben begeniorm ya deisik bi guzelligi var ozellikle profili dehset guzel bi kadin kusursuz profil bence.
sophie_lips_2.jpg

ay sanki kizin kankasiyim da hemen savunmaya gectim ehehuehe ay ne bilem hihiihi

bende begenıorum, makyaj topıgınede koydum bır suru,az sonra ordan atacaklar benı :))))

bende begenıorum, makyaj topıgınede koydum bır suru,az sonra ordan atacaklar benı :))))

ya hemen bakiorm opuyorumnanaktan hihihi. barbie bebek gibi hatun fizigi de tas. burdaki dudaklari cok dolgun ama kaldirmis gibi yuzu. nasil bu kdr dolgun yapio megan gibi dolduruo mu o da surekli yani, cunku eski ust dudagi ile cok buyuk kalinlik farki var. gene mi 2 ay ay da bir hikayesi yaaaaaaa eyvahedigeldismile

smonk113009_02-full.jpg

valla hıc bılemıorum,en guncel meganın dudakları oldugu ıcın ,bırde devamlı taklit cabasında oldugu ıcın onunlaılgılı bılgı ve foto bulmak daha kolay :)

ya hemen bakiorm opuyorumnanaktan hihihi. barbie bebek gibi hatun fizigi de tas. burdaki dudaklari cok dolgun ama kaldirmis gibi yuzu. nasil bu kdr dolgun yapio megan gibi dolduruo mu o da surekli yani, cunku eski ust dudagi ile cok buyuk kalinlik farki var. gene mi 2 ay ay da bir hikayesi yaaaaaaa eyvahedigeldismile

smonk113009_02-full.jpg

eee manken,ben mıyım manken :) olsun tabi taş gibi :)

anaaaa sophiecim :) ya ben bu kiza bayilirim pc de dolu fotosu vardir sempatiksalakcinni
tuonelam bu kiz o kdr estetikli deil hatunun kendi yanaklari fln oole bence. bi tek dudaginda dolgu var eski halleri de bence cok guzel dolguyu abartio bencede disa donuo dudaklari zaten kendi dudak yapisi da ordek gibi olmaya meyilli. ama ben begeniorm ya deisik bi guzelligi var ozellikle profili dehset guzel bi kadin kusursuz profil bence.
sophie_lips_2.jpg

ay sanki kizin kankasiyim da hemen savunmaya gectim ehehuehe ay ne bilem hihiihi

tatlım bana onden bi garip geldi belkide fotoları cok yakın ondandır, en son koyulan boy fotoda hoş çıkmış:))) ne bileyim bana yanakları cok yumuk yumuk geldi ondan düşündüm doldurtmuş mu diye:) mucxolumunekankayizsmile

tatlım bana onden bi garip geldi belkide fotoları cok yakın ondandır, en son koyulan boy fotoda hoş çıkmış:))) ne bileyim bana yanakları cok yumuk yumuk geldi ondan düşündüm doldurtmuş mu diye:) mucxolumunekankayizsmile

evt tatlim onden surati kisik biraz ama ben severim bu tarz surat herkes begenmeye bilio haklisin beyb kaydirigubbakcemile4 yanaklari heidi gibi alpler de kosturuomus kucukken gibi bi izlenim verio bana hep ama kendisi avustralyali. sempatiksalakcinni

valla hıc bılemıorum,en guncel meganın dudakları oldugu ıcın ,bırde devamlı taklit cabasında oldugu ıcın onunlaılgılı bılgı ve foto bulmak daha kolay :)

ehhehe evt bu hatun megan kdr cok pazarrazilere yakalanmio (tercih meselesidir biraz eminim sempatiksalakcinni) en cok spor yaparken goruntuolarlar disarda.
alta da dolgu yaptirio sanirim dudagi cok disa donuk zaten iice cikio aslinda alta pek gerek yokmus. bazi fotolarda cok cikik durmus bazilarinda guzel durmus :sm_confused:
bu fotodaki cok guzel bence dudaklari

ee8b90cd0295fb8d_Sophie_Monk_Birthday.preview.jpg

bak buda aynı organızasyondan yakından

mesela ilk fotoda alt dudak cok doldurulmus duruo. 2. de oole deil ama mimikten olabilir tabi. ama bence alta gereksiz dolduruo bu hatun uste azcik yaptirsa daha hos olcak. ama hepsinde angelina takintisi var yaww :umursamaz: aman bu kdr kusur olur artik geneli guzelde. iste bizi dudaklar cok yakindan ilgilendirio sempatiksalakcinni

kızlar sophie nin diger yerlerının estetıklı olduguna emın mısınız?slav kokenlı gıbı duruyor
bence burnu alnı dogal sızce?
var mı eskı fotoları?

sophie_lips_2.jpg

Bence de muhteşem bir güzelliği var.Yüzü zaten doğal olarak dolgun , gözler kocaman ve de dudaklar kalın olunca çok uyumlu görünüyor.Başka bir yüzde abartılı durabilir ama o etli dudaklar ona yakışmış.Ben bu kızı ilk kez "kanlı tepeler" filminde seyrettim .Tek kelimeyle muazzam .

Bak şimdi bu fotolara bakınca bu resimdeki dudaklarını ben de beğenmedim.Alt dudak kalınlıktan sarkmış duruyor .Kızlar sizin yüzünüzden bu topiğe takıldım kaldım .Kendi jenerasyonlarımla sohbeti unuttum.Canlarım benim :)))

Son düzenleme:
kızlar sophie nin diger yerlerının estetıklı olduguna emın mısınız?slav kokenlı gıbı duruyor
var mı eskı fotoları?

sanırım burnundada bıraz oynama var ..bırde dudaklar

ent-sophie-monk-600x400.jpg

bak buda aynı organızasyondan yakından

68161813.jpg

Bak şimdi bu fotolara bakınca bu resimdeki dudaklarını ben de beğenmedim.Alt dudak kalınlıktan sarkmış duruyor .Kızlar sizin yüzünüzden bu topiğe takıldım kaldım .Kendi jenerasyonlarımla sohbeti unuttum.Canlarım benim :)))

ne varsa genclerde var :))))) ne yapacaksın yahu oralarda :))

gecen yıl kendım uyguladım dudagıma surgılıps...tamamen erımedı..1 yıl oldu.. dolgunlıuk kaybolmadı....surgılıps aldım yıne 275 tl ye.. bu sefer kendımmı uygulasam dr amı uygulatsam kararsızım...tamamen erımıyor volume kalıyor dudakta gecıcı dolgu yapılınca... 2 ayda bı yaılırsayuz degıl tum kafa dudak olur yani.. aldıgım yerde uygulama ucretı 200tl nerdeyse dolgu kadar.....ıyı yapan ve fıatı uygun doktor bılen varmı.. funny senın dr kaca yaptı ve nerde.. senınkı gecıcı dolgumuydu..............

cnm benim doktor biraz tuzlu benimki dolgu diil cerrahi cnm hihoyyyt

Bence de muhteşem bir güzelliği var.Yüzü zaten doğal olarak dolgun , gözler kocaman ve de dudaklar kalın olunca çok uyumlu görünüyor.Başka bir yüzde abartılı durabilir ama o etli dudaklar ona yakışmış.Ben bu kızı ilk kez "kanlı tepeler" filminde seyrettim .Tek kelimeyle muazzam .

var mı eskı fotoları?

bence de cok estetikli deil sadece dudaklarda dolgu var eski fotolarinda da ayni yuzu. bence kesin kuzey avrupali kokeni. ozellikle profili sahane kusursuz elle cizilse bu kdr olmaz yani akannehir ama dudak dolgusunu ozellikle alta cok yaptirio :(

Back
X