- Konu Sahibi emellce
sen ne zaman aksıyon alıyorsun şimdi :)
bide bu kadının alt dudagı sosis gibi olmuş:)))
ya canımcım ben haziran sonu gibi ancak o da kesin değil juvaderm yada benzer bi h.asit madde sıktırıcamm işallah, sen?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen ne zaman aksıyon alıyorsun şimdi :)
aynı zamanlar benımde..dr falan bellı mı?
ama bu halı ııyımıss
bende begenıorum, makyaj topıgınede koydum bır suru,az sonra ordan atacaklar benı :))))
ya hemen bakiorm opuyorumnanaktan hihihi. barbie bebek gibi hatun fizigi de tas. burdaki dudaklari cok dolgun ama kaldirmis gibi yuzu. nasil bu kdr dolgun yapio megan gibi dolduruo mu o da surekli yani, cunku eski ust dudagi ile cok buyuk kalinlik farki var. gene mi 2 ay ay da bir hikayesi yaaaaaaa eyvahedigeldismile
![]()
anaaaa sophiecim :) ya ben bu kiza bayilirim pc de dolu fotosu vardir sempatiksalakcinni
tuonelam bu kiz o kdr estetikli deil hatunun kendi yanaklari fln oole bence. bi tek dudaginda dolgu var eski halleri de bence cok guzel dolguyu abartio bencede disa donuo dudaklari zaten kendi dudak yapisi da ordek gibi olmaya meyilli. ama ben begeniorm ya deisik bi guzelligi var ozellikle profili dehset guzel bi kadin kusursuz profil bence.
![]()
ay sanki kizin kankasiyim da hemen savunmaya gectim ehehuehe ay ne bilem hihiihi
tatlım bana onden bi garip geldi belkide fotoları cok yakın ondandır, en son koyulan boy fotoda hoş çıkmış:))) ne bileyim bana yanakları cok yumuk yumuk geldi ondan düşündüm doldurtmuş mu diye:) mucxolumunekankayizsmile
valla hıc bılemıorum,en guncel meganın dudakları oldugu ıcın ,bırde devamlı taklit cabasında oldugu ıcın onunlaılgılı bılgı ve foto bulmak daha kolay :)
bak buda aynı organızasyondan yakından
eee manken,ben mıyım manken :) olsun tabi taş gibi :)
Bence de muhteşem bir güzelliği var.Yüzü zaten doğal olarak dolgun , gözler kocaman ve de dudaklar kalın olunca çok uyumlu görünüyor.Başka bir yüzde abartılı durabilir ama o etli dudaklar ona yakışmış.Ben bu kızı ilk kez "kanlı tepeler" filminde seyrettim .Tek kelimeyle muazzam .anaaaa sophiecim :) ya ben bu kiza bayilirim pc de dolu fotosu vardir sempatiksalakcinni
tuonelam bu kiz o kdr estetikli deil hatunun kendi yanaklari fln oole bence. bi tek dudaginda dolgu var eski halleri de bence cok guzel dolguyu abartio bencede disa donuo dudaklari zaten kendi dudak yapisi da ordek gibi olmaya meyilli. ama ben begeniorm ya deisik bi guzelligi var ozellikle profili dehset guzel bi kadin kusursuz profil bence.
![]()
ay sanki kizin kankasiyim da hemen savunmaya gectim ehehuehe ay ne bilem hihiihi
kızlar sophie nin diger yerlerının estetıklı olduguna emın mısınız?slav kokenlı gıbı duruyor
bence burnu alnı dogal sızce?
var mı eskı fotoları?
bak buda aynı organızasyondan yakından
![]()
Bak şimdi bu fotolara bakınca bu resimdeki dudaklarını ben de beğenmedim.Alt dudak kalınlıktan sarkmış duruyor .Kızlar sizin yüzünüzden bu topiğe takıldım kaldım .Kendi jenerasyonlarımla sohbeti unuttum.Canlarım benim :)))
ne varsa genclerde var :))))) ne yapacaksın yahu oralarda :))
gecen yıl kendım uyguladım dudagıma surgılıps...tamamen erımedı..1 yıl oldu.. dolgunlıuk kaybolmadı....surgılıps aldım yıne 275 tl ye.. bu sefer kendımmı uygulasam dr amı uygulatsam kararsızım...tamamen erımıyor volume kalıyor dudakta gecıcı dolgu yapılınca... 2 ayda bı yaılırsayuz degıl tum kafa dudak olur yani.. aldıgım yerde uygulama ucretı 200tl nerdeyse dolgu kadar.....ıyı yapan ve fıatı uygun doktor bılen varmı.. funny senın dr kaca yaptı ve nerde.. senınkı gecıcı dolgumuydu..............
Bence de muhteşem bir güzelliği var.Yüzü zaten doğal olarak dolgun , gözler kocaman ve de dudaklar kalın olunca çok uyumlu görünüyor.Başka bir yüzde abartılı durabilir ama o etli dudaklar ona yakışmış.Ben bu kızı ilk kez "kanlı tepeler" filminde seyrettim .Tek kelimeyle muazzam .
kızlar sophie nin diger yerlerının estetıklı olduguna emın mısınız?slav kokenlı gıbı duruyor
bence burnu alnı dogal sızce?
var mı eskı fotoları?