• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

aaay canım benimmmm çok tatlısın :1hug:

benimde oyle cnm bir de saçlarımı dümdüz pırasa gibi yaptıgımda yüzüm dahada uzun görünüyor seninde oyle mi akannehir cnm bize havalı modeller çok iyi gider
örnegin boyle

canm benm benmde öle :( allahtan doğal dalgalı biraz .ama dümdüz yapınca daha uzun görünüo liv tylerında öle . benim 3 sene önce kahkül yapmıştım önlerime harika gitmişti ama rüzgarlı havalarda uyuz oluyodum bide düzgünleştircem die helak oluyodum yaaaa ne günlerdi onlar anlatsam ölürsün gülmekten.kaydirigubbakcemile3. saçlarım suan belime yakın kat falan yok bu sıçaklarda napıcamı düşünüorum:)biraz uçlarını katlatsammı kii

tatlım benimde şu an belime yakın bir de hepsi aynı boyda akannehir katlı kestirmeyi düşünüyorum kırıklarımı aldırmak için her kuafore gittigimde gel artık katlı keselim hepsi aynı boyda olmaz diyor akannehir

katlı kestirirsek belki saçlarımız dahada havalı görünür hemde krepe yapmak daha kolay olur gibi opuyorumnanaktan

tatlım benimde şu an belime yakın bir de hepsi aynı boyda akannehir katlı kestirmeyi düşünüyorum kırıklarımı aldırmak için her kuafore gittigimde gel artık katlı keselim hepsi aynı boyda olmaz diyor akannehir

katlı kestirirsek belki saçlarımız dahada havalı görünür hemde krepe yapmak daha kolay olur gibi opuyorumnanaktan

canm benden tavsiye sakın usturayla katlatma valla çok kötü oluyoo:) benm saçlarım biraz dalgalı olduğundan bikere usturayla kestirdim beğenmedim saçlarım sık olmadığı halde acayip kabarık oldu kuaförü elimden zor aldılar sempatiksalakcinni.en kötüsü canm saç uzayınca dipleri kafama yapışıo hergün saç yıkıorum dipleri havalı dursun die:)sırnaşık şey.sendede ölemi?

livcim krepe ne?

canm benden tavsiye sakın usturayla katlatma valla çok kötü oluyoo:) benm saçlarım biraz dalgalı olduğundan bikere usturayla kestirdim beğenmedim saçlarım sık olmadığı halde acayip kabarık oldu kuaförü elimden zor aldılar sempatiksalakcinni.en kötüsü canm saç uzayınca dipleri kafama yapışıo hergün saç yıkıorum dipleri havalı dursun die:)sırnaşık şey.sendede ölemi?

hadi ya o zaman usturadan uzak durmak lazım :roflol:
tatlım benim saçlar çabuk yağlandıgı için her gün yıkamak zorunda kalıyorum 2. günde bir yıkadıgımda senin dedigin gibi dipleri kafama yapışıyor =)

tatlım krepe saçları kabartmak için yapılan bir işlem opuyorumnanaktanburadan nasıl yapıldığına bak isteresen

http://www.uzmantv.com/saca-krepe-nasil-yapilir

ya burdaki fotoları görünce iyice moralim bozuluyo :(
bankadan kredi mi çeksem şu ameliyat için =)

hadi ya o zaman usturadan uzak durmak lazım :roflol:
tatlım benim saçlar çabuk yağlandıgı için her gün yıkamak zorunda kalıyorum 2. günde bir yıkadıgımda senin dedigin gibi dipleri kafama yapışıyor =)

tatlım krepe saçları kabartmak için yapılan bir işlem opuyorumnanaktanburadan nasıl yapıldığına bak isteresen

http://www.uzmantv.com/saca-krepe-nasil-yapilir

kizlar ayni sorun bende de var yuzum uzun ince saclarim dumduz benm bi de :( cabuk da yaglanir aynen hergun yikiorm sacim boya oldugu halde hemen soner saclarim :( bi ara ben de surekli krepe yapiordum ama yipratio aslinda dikkatli yapmak lazim. dalgali yapsam da durmuo benm saclar da ah ahhh nese simdi dudak yuzunden bi bunalima girdim bi de sacim yuzunden girmeyim unutiyim ciksin aklimdan hemen sempatiksalakcinni

ya burdaki fotoları görünce iyice moralim bozuluyo :(
bankadan kredi mi çeksem şu ameliyat için =)

yanniz deilsin cnm benm de bozuluo sempatiksalakcinni :gitme:

kizlar ayni sorun bende de var yuzum uzun ince saclarim dumduz benm bi de :( cabuk da yaglanir aynen hergun yikiorm sacim boya oldugu halde hemen soner saclarim :( bi ara ben de surekli krepe yapiordum ama yipratio aslinda dikkatli yapmak lazim. dalgali yapsam da durmuo benm saclar da ah ahhh nese simdi dudak yuzunden bi bunalima girdim bi de sacim yuzunden girmeyim unutiyim ciksin aklimdan hemen sempatiksalakcinni

yanniz deilsin cnm benm de bozuluo sempatiksalakcinni :gitme:

ya sen hiç konuşma yüz hatların yeter zaten;> neyse bu konuyu uzatmıcam aksi yönde fazla ısrar edersen tuzkinin masa firlatan emote'u nu hatirlatirim :)))

hem napicaksiniz sac kabarmış kabarmamış, benimde sacım banyodan sonra aslan yelesi gibi oluyor, altlar hafif dalgalı üstler düz kendim fön cekemiyorum maşa yapsam yine kabarıyo bin cesit sey sürerek ancak yatiştiriyorum en sonunda baş edemeyip köylü güzeli gibi örerek yatiyorum:)) sabah biraz yapişmiş oluyo:) bakın böyle olsanızda sikayet edicektiniz nasıl olsa:))

Bende burdaki resimlere bakınca fenalaşıyorum:=))) ama insan bi bakıma kendimde neleri düzeltebilirim yada güzelleştirebilirim diye düşünüyo:)) e sonra sıralamaya başlıyorum dişler, kaşlar,dudak, saç, baş kıç derken bunalım dakikaları geliyor:))) En iyisi biz simdilik dudaga odaklanalım o bitince hep beraber bi topikte toplanır diger asamaya geceriz :)))opuyorumnanaktan

bir başarılı dolgu daha..bu doktorları bulup ellerinde öpmek ıstıyorum..

keira-knightley-lip-augmentation.jpg

bir başarılı dolgu daha..bu doktorları bulup ellerinde öpmek ıstıyorum..

keira-knightley-lip-augmentation.jpg

evet keira'da da dolgu var ama alta nerdeyse dokundurtmamış cok hafif üst dudaga yaptirtmiş:s of ya az mı olcak cok mu onada karar vermek zor:))akannehir

evet ya cok guzel yapıorlar,dudakların bır ınık bır buyuk gozukmesının nedenıde dolgunun erimesi sanırım.
bu sayede ınsanın kafasını da karıstırıolar :) abartı olmadıgı ıcınde acaba acaba dıyıp duruyoruz :)

ya donutcum sana bişi sorcam benim doktorun elinde juvaderm yokmuş ancak aynı içerik hyoric acid markası farklı dedi fiyatıda uygun ilk olarak deneme amaçlı o maddeden sıktırsam nasıl olur acaba?

Bu arada Meganinda makyajsız hali üst dudagi bahane verdiğimiz ördek dudaklara benzettim bu resimde:)

evet ya cok guzel yapıorlar,dudakların bır ınık bır buyuk gozukmesının nedenıde dolgunun erimesi sanırım.
bu sayede ınsanın kafasını da karıstırıolar :) abartı olmadıgı ıcınde acaba acaba dıyıp duruyoruz :)

donut selam :)

dün gece deli gibi senin, gamze(sanırım :)) ve funyy nin dudak dolgusu hakkında yazışmalarınızı okudum :)
en son 51. sayfada kaldım vallahi.. sizlere sormak istediğim çok şey var bu konuda... bana yardımcı olabilir misinizz? sen yaptırmamıştın en son ama okuduğum kadarıyla.. karar verdin mi yoksa yaptırdın mı bile:)

görüşmek üzere :)

selam tuonela :) hemen ekledim ve burnuna baktımm :) maşallah çok cici olmuş.. kimdi doktorun? benim de var 2 tane fotoğrafım :( 15 günlük ve birşey belli değil daha garip şişliklerim var.. puff..:(

ya donutcum sana bişi sorcam benim doktorun elinde juvaderm yokmuş ancak aynı içerik hyoric acid markası farklı dedi fiyatıda uygun ilk olarak deneme amaçlı o maddeden sıktırsam nasıl olur acaba?

canım onun markası ne imiş ? cokda bilinmedik bırsey olmasın,bir arastıralım bır soralım?

donut selam :)

dün gece deli gibi senin, gamze(sanırım :)) ve funyy nin dudak dolgusu hakkında yazışmalarınızı okudum :)
en son 51. sayfada kaldım vallahi.. sizlere sormak istediğim çok şey var bu konuda... bana yardımcı olabilir misinizz? sen yaptırmamıştın en son ama okuduğum kadarıyla.. karar verdin mi yoksa yaptırdın mı bile:)

görüşmek üzere :)

canım ben fırsat kolladıgım ıcın henuz yaptıramadım,ama her turlu her sekılde arastırıyorum.Cuma gunu ısten erken cıkıp drumun yanına gıdecegım birde cerrahi yontemler hakkında konusmak ıstıyorum,cunku devamlı dolgu ıle ugrasamam..gozlemledıgım kadarıyla devamlı yınelemek gerekıyor.Cerrahı yonteme basvurmayı dusunuyorum ama cuma gunu fıkırlerım degısırmı bılmıyorum.Cuma aksamı sızlerlede paylasırım , buarada hosgeldın canım aramıza olumunekankayizsmile

selam tuonela :) hemen ekledim ve burnuna baktımm :) maşallah çok cici olmuş.. kimdi doktorun? benim de var 2 tane fotoğrafım :( 15 günlük ve birşey belli değil daha garip şişliklerim var.. puff..:(

tatlım cok tesekkürler bende sana hem yorum yaptım hemde topiğine yazdım:) doktorum sadullah karun, fotografların için endişelenme ben gerekli acıklamayı yaptım:)) daha öyle erken ki moral bozman için:teselli:

tatlım cok tesekkürler bende sana hem yorum yaptım hemde topiğine yazdım:) doktorum sadullah karun, fotografların için endişelenme ben gerekli acıklamayı yaptım:)) daha öyle erken ki moral bozman için:teselli:

Çoook saol canım .. bakıyorum şimdi :) umarım ki dediğin gibi olur ... fındık burun olmam :)

canım ben fırsat kolladıgım ıcın henuz yaptıramadım,ama her turlu her sekılde arastırıyorum.Cuma gunu ısten erken cıkıp drumun yanına gıdecegım birde cerrahi yontemler hakkında konusmak ıstıyorum,cunku devamlı dolgu ıle ugrasamam..gozlemledıgım kadarıyla devamlı yınelemek gerekıyor.Cerrahı yonteme basvurmayı dusunuyorum ama cuma gunu fıkırlerım degısırmı bılmıyorum.Cuma aksamı sızlerlede paylasırım , buarada hosgeldın canım aramıza olumunekankayizsmile[/QUOTE]

Hoşbulduukk canımm :) bence de cerrahi yöntem çok daha mantıklı galiba.. hem daha doğal hem kalıcı hem de örneğimiz var bir tane değil mi;) funyy i sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :)

Çoook saol canım .. bakıyorum şimdi :) umarım ki dediğin gibi olur ... fındık burun olmam :)

canım ben fırsat kolladıgım ıcın henuz yaptıramadım,ama her turlu her sekılde arastırıyorum.Cuma gunu ısten erken cıkıp drumun yanına gıdecegım birde cerrahi yontemler hakkında konusmak ıstıyorum,cunku devamlı dolgu ıle ugrasamam..gozlemledıgım kadarıyla devamlı yınelemek gerekıyor.Cerrahı yonteme basvurmayı dusunuyorum ama cuma gunu fıkırlerım degısırmı bılmıyorum.Cuma aksamı sızlerlede paylasırım , buarada hosgeldın canım aramıza olumunekankayizsmile

Hoşbulduukk canımm :) bence de cerrahi yöntem çok daha mantıklı galiba.. hem daha doğal hem kalıcı hem de örneğimiz var bir tane değil mi;) funyy i sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :)[/QUOTE]

Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))

Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)

Back
X