kizlar ayni sorun bende de var yuzum uzun ince saclarim dumduz benm bi de

cabuk da yaglanir aynen hergun yikiorm sacim boya oldugu halde hemen soner saclarim

bi ara ben de surekli krepe yapiordum ama yipratio aslinda dikkatli yapmak lazim. dalgali yapsam da durmuo benm saclar da ah ahhh nese simdi dudak yuzunden bi bunalima girdim bi de sacim yuzunden girmeyim unutiyim ciksin aklimdan hemen sempatiksalakcinni
yanniz deilsin cnm benm de bozuluo sempatiksalakcinni :gitme:
ya sen hiç konuşma yüz hatların yeter zaten;> neyse bu konuyu uzatmıcam aksi yönde fazla ısrar edersen tuzkinin masa firlatan emote'u nu hatirlatirim :)))
hem napicaksiniz sac kabarmış kabarmamış, benimde sacım banyodan sonra aslan yelesi gibi oluyor, altlar hafif dalgalı üstler düz kendim fön cekemiyorum maşa yapsam yine kabarıyo bin cesit sey sürerek ancak yatiştiriyorum en sonunda baş edemeyip köylü güzeli gibi örerek yatiyorum:)) sabah biraz yapişmiş oluyo:) bakın böyle olsanızda sikayet edicektiniz nasıl olsa:))
Bende burdaki resimlere bakınca fenalaşıyorum:=))) ama insan bi bakıma kendimde neleri düzeltebilirim yada güzelleştirebilirim diye düşünüyo:)) e sonra sıralamaya başlıyorum dişler, kaşlar,dudak, saç, baş kıç derken bunalım dakikaları geliyor:))) En iyisi biz simdilik dudaga odaklanalım o bitince hep beraber bi topikte toplanır diger asamaya geceriz :)))opuyorumnanaktan