Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İzmirde Dr.fahri molaya yaptırdım üst dudağıma Teosyal adlı dolgu maddesinden enjekte edildi.kalıcılığı 15 ay.1 ay oldu bana kalırsa 15 ay gideceğe benzemiyor ama hoşuma gitti uyuşturucu bir krem 15 dk kalıyor dudakta sonra 5 dk.buz tedavisi uygulandıktan sonra iğneler saplanıyorben dayanıklıydım dayanabilene arı sokması gibi birşey fiyatıda 700tl.
aa bu cok guzel olmus yaaa...cok dogal ve super... meganin dudaklarindn daha guzel.. angelina ve adrinanin dudaklarina benzemis..hemde ust dudak onceki halinde baya inceymis.. ben boyle sekil verilmesini istiorm...nerde bu dr .. kaca yapti ve hangi marka dolgu uyguladi..suanki dolgunlugu nasil dudaklarinin...cok merak ettim... cok begendim.. super... kivrimli sexi bi havasi olmus..10 numara
sadece ust dudaga mi yapildi...altta hic yokmu bisey...
Canım gecmıs olsun,bu risk hepimiz icin var.Inanır mısın hic ama hic tepki gostermedım ve hiç sasırmadım..
Gayet normal..
Oyle cok var ki boyle vaka,hem nette okuduklarım hemde gunluk hayatta gorduklerımden soyleyebılıyorum bunu..
Evet inecek şişlerin,benim karsılastıklarım cok daha kotulerıydı..Ve sonrasında zafer senin olacak :)
Oncesi ve sonrası fotolar beklıyoruz :))))
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm sakın kımsenın canını sıkmasına ızın verme,bu bir komplikasyon ve gececeeekkkkkkkkkkkkk
sende bize oncesı sonrası fotolar koyacaksın olumunekankayizsmile
bu şişlikler 8 gün falan sürecek bu arada hayırlı olsun kontur de yapılmış sanırım 8 gün sonra eminim 2.ci dolguyuda isteyeceksin bence gayet hoş bu normal haftaya bak sen:)