• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar resim ekledim özellikle dudak çevremi çektiğim resmim yok ama 5 ay öncesi ve dudak dolgusundan sonraki halim.

İzmirde Dr.fahri molaya yaptırdım üst dudağıma Teosyal adlı dolgu maddesinden enjekte edildi.kalıcılığı 15 ay.1 ay oldu bana kalırsa 15 ay gideceğe benzemiyor ama hoşuma gitti uyuşturucu bir krem 15 dk kalıyor dudakta sonra 5 dk.buz tedavisi uygulandıktan sonra iğneler saplanıyor:1: ben dayanıklıydım dayanabilene arı sokması gibi birşey fiyatıda 700tl.

aa bu cok guzel olmus yaaa...cok dogal ve super... meganin dudaklarindn daha guzel.. angelina ve adrinanin dudaklarina benzemis..hemde ust dudak onceki halinde baya inceymis.. ben boyle sekil verilmesini istiorm...nerde bu dr .. kaca yapti ve hangi marka dolgu uyguladi..suanki dolgunlugu nasil dudaklarinin...cok merak ettim... cok begendim.. super... kivrimli sexi bi havasi olmus..10 numara

sadece ust dudaga mi yapildi...altta hic yokmu bisey...

aa bu cok guzel olmus yaaa...cok dogal ve super... meganin dudaklarindn daha guzel.. angelina ve adrinanin dudaklarina benzemis..hemde ust dudak onceki halinde baya inceymis.. ben boyle sekil verilmesini istiorm...nerde bu dr .. kaca yapti ve hangi marka dolgu uyguladi..suanki dolgunlugu nasil dudaklarinin...cok merak ettim... cok begendim.. super... kivrimli sexi bi havasi olmus..10 numara

sadece ust dudaga mi yapildi...altta hic yokmu bisey...

pardon butun sorularimin cevabini yazmissin zaten//// ama sunu tekrar sorcam alt dudakta hic mi yok/// 1 enjektor sadece ustemi kullanildi....bide nasil uyguladi farkedebildinmi.. dudak kenarlarinami ortayami yapti// derinmi yuzeyelmi uyguladi... izmirdeymis bu doktor..facebooktan buldum msj yazdim doktora.... seninki gibi istiyorm bende.. cok guzel kivrim olmus dudaklarindaeyvahedigeldismile

Alt dudakta hiçbişey yok operasyondan önce 6 ay kadar falan cake monsoonun dudak dolgunlaştırıcısını kullanıyordum biraz dolgunluk elde ettim ama üst dudağım bariz inceydi ilk olarak dudak kontur çizgisine 4 iğne yaptı ama o çok acıtıyor sonra dudak içine yapılıyor.ilk hafta yarım enjektör kullanıldı bir hafta sonra yarım kalan teosyalinde enjekte edilmesini istedim tam bir enjektör sadece üst dudağa yapıldı acısına gelince gerçekten ağrılı ama 5 dk.lık birşey değiyor sonucuna.Dr.da gerçekten çok ilgili ve işini mükemmel yapıyor.şimdiden senin dolgunda hayırlı olsunsositososito

ruby avatar resmindeki de senmsin/// eger sensen o resmide albume eklermisin.. buyuk halini gorelim.. burdan anlasilmiyor..dudaginda sertlik veya topklanma oldumu... uygulama yaparken masaj mi yapti dudagina doktor dolgunun dagilmasi icin

Ruby canım yenı fotona baktım,cok guzel olmussss!
Sıra geldı detaylara o zaman :)
Kime nerde yaptırdın ve how much :)))))

ah yazmıssın cnaım benım gormedım,copy paste etmemde bır sakınca yoktur umarım

"Resimlere yorum yapamıyorum yeni olduğum için Dr.fahri mola-Mola estetik teosyal adlı madde kalıcılık 15 ay- ve 700 tl forumada daha detaylı yazdım."

kızlar hepinize merhaba
ruby sen zaten çok güzelsin dudakların da çokşeker görünüyor
yüzünde baska bir dolgu maddesı ya da uygulama var mı canım dudak harıcı?
yanakların cok guzel ve bebeksi bir ifadeye sahip, mahsuru yoksa yasını ogrenebılır mıyım
kendımle kıyaslıycam heheh
teşekkürler

Beğenmenize gerçekten sevindim çok teşekür ederim 21 yaşındayım. bu dolgulu resmimdi birazdan onuda albümüme ekliycem.Dr.umdan ve dudağımın aldığı şekilden çok memnumum o kadar ilgili ki ben hafiften bağırınca kıyamam falan diyordu:)

canım benım sen zaten cok kucukmussun
o zaman yuzunde yanak ya da elmacık kemıgınde dolgu yok dımı ?baskaca bırsey yaptırdın mı?
cılde yonelık
maşallah porselen gıbı

burun ameliyatı oldum bugün tam 1 hafta oldu onun dışında cildime bişey yaptırmadım ama talihsiz bir labioplasti ameliyatı sonucu enfeksiyon kaptım şu sıralar hem burun hem labioplasti enfeksiyonuyla uğraşıyorum ayrıca teşekür ederim :)

labioplastı dudak estetıgı.. dudaklarına ne yapıldı..

yok labioplasti genital estetik:) tüm geçirdiğim operasyonlardan bahsediyordum

Canım gecmıs olsun,bu risk hepimiz icin var.Inanır mısın hic ama hic tepki gostermedım ve hiç sasırmadım..

Gayet normal..

Oyle cok var ki boyle vaka,hem nette okuduklarım hemde gunluk hayatta gorduklerımden soyleyebılıyorum bunu..

Evet inecek şişlerin,benim karsılastıklarım cok daha kotulerıydı..Ve sonrasında zafer senin olacak :)

Oncesi ve sonrası fotolar beklıyoruz :))))

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm sakın kımsenın canını sıkmasına ızın verme,bu bir komplikasyon ve gececeeekkkkkkkkkkkkk

sende bize oncesı sonrası fotolar koyacaksın olumunekankayizsmile

Canım gecmıs olsun,bu risk hepimiz icin var.Inanır mısın hic ama hic tepki gostermedım ve hiç sasırmadım..

Gayet normal..

Oyle cok var ki boyle vaka,hem nette okuduklarım hemde gunluk hayatta gorduklerımden soyleyebılıyorum bunu..

Evet inecek şişlerin,benim karsılastıklarım cok daha kotulerıydı..Ve sonrasında zafer senin olacak :)

Oncesi ve sonrası fotolar beklıyoruz :))))

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm sakın kımsenın canını sıkmasına ızın verme,bu bir komplikasyon ve gececeeekkkkkkkkkkkkk

sende bize oncesı sonrası fotolar koyacaksın olumunekankayizsmile

donutcummm hızır gibi yetiştin valla:)) Ben "aman allahım ne olmus sana böyle" gibi tepkiler bekliyordum:)) yandan cok komik hele su an inanılmaz komik görünüyorum, yani amerikalıların dedigi gibi ögle arasında gelen güzellik degilmiş bu:))) en az 2 günde kendime gelirim heralde:)) önce ve sonra ekleyecegim dudak kendine gelir gelmez.

sorum şu: sence rötüşta kalan ccyide sıktırmalı mıyım? dün aksamki halimden sonra nasıl casaret ederim bilmem:)) doktor dogallıktan yana hepsinide sıkarız ama amacımız güzel bir sekil elde etmek tatlı bir dolgunluk vermek diyor, her konuda abartıya karşı saolsun:))

üf bi kurtulsam şu şişliklerden:):kedi:

canım bence sıslikler insin,bir bak senin tatmin ediyormu dolgunlugu..Cunku ben bılıyorum ve emınım kı biz istedigimiz dolgunlugu elde edene kadar rahat durmayacagız..Megan gibi şişirtip duracagız :)))))

Valla kimse kızmasın ama cok dogal duracak dıyede bellı belırsız bir dolgunluk için çekilmez bu kadar acı..Tabiki portlek kocaman kocaman olmayacak ama anlasılmayacak mıkroskobik degısımler ıcınde o ıgneleri dudagıma batırtmam..

Şimdi neden eşimdan gızlı bır aralık bulmak ıstedıgımı anlamısındır :) Ben bılıyorum cunku cok okudum cok arastırdım.Benimkide kesin boyle sısecek bılıyorum.Yaptıran bir kadın dr uma dudaklarım sabah kalktıgımda burnuma yapısmıstı dedı..sen şişliği dusun..Herkesın bunyesı farklı tepkı verıyor.Ben hic sasırmadım sendeki şişliğe..

Su şişlik insin,dolgunluguna bak.Tatmin etmıyorsa bence gerisinide kullandır.Ben ikinci seferde vucudunun bukadar tepki verecegını sanmıyorum acıkcası canım

bu şişlikler 8 gün falan sürecek bu arada hayırlı olsun kontur de yapılmış sanırım 8 gün sonra eminim 2.ci dolguyuda isteyeceksin bence gayet hoş bu normal haftaya bak sen:)

bu şişlikler 8 gün falan sürecek bu arada hayırlı olsun kontur de yapılmış sanırım 8 gün sonra eminim 2.ci dolguyuda isteyeceksin bence gayet hoş bu normal haftaya bak sen:)

Rubycim kontur yapilmadida o kontur gibi duran sey dudagımın üst kısmı öyle cok şiştim ki kontor gibi durdu, su an şişlikler yanaklarıma yayıldı.. ve bu hale sadece yarım cc ile geldim sence normal mi? kalan cc yi sıktırıp sıktırmama arasında gibip geliyorum donutcumda demiş 2.seferde böyle reaksiyon olmaz diye ama bilmiyorum artık:(eyvahedigeldismile

Back
X