- Konu Sahibi emellce
- #1.161
rosenoirecimyazdıkların cok mantıklı ancak cok üzülüyorum su an, büyük bir hevesle yaptirdim hatta maddi imkanlarımı zorlayarak resmen içim acıyor ve su an dudagım hiç yapilmamış gibi geliyor bana
( sanki yarım cc bile eklenmedi sabahları hafif bir şişlik var gerisi resmen hikaye.. kalan cc sıkılsa en azından istedigim dolgunluk olur hevesimi alırım diyorum.. birde kafamı karistiran birsey var neden sadece üst dudagım şişti alta hiçbirsey olmadı? of allahım napicam ben evet tekrar risk almaktan cok korkuyorum
daha yanaklarımdaki şişlikler geçmedi ama halen kalanınında yapilmasını istiyorum
( ikinci sefer aynı reaksiyonu kesin gösterir miyim sence?
senağlama
tuonelacım selam, dudak konusundaki hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü 2 sene kadar önce ben de aynı şeyleri yaşadım. ben 2007 sonu ve 2008de olmak üzere 2 kere hya. asitle dudak dolgusu yaptırdım ama aynı sende olduğu gibi op. sonrası feci bi şişlik,ardından da dolgun mu değil mi belli olmayan hafif şiş dudaklarla karşılaştım.zaten sadece üst dudağımda çok az bi fark oluştu alt dudağımda hiçbişi değişmedi. ilk yaptırdığım dolgu juviderm 2.si puragendi. puragen hele ilki kadar bile kalıcı olmadı nerdeyse 1 haftada indi dudaklarım. ama ben rötuş fln yaptırmamıştım böyle bir imkanım olduğunu bile bilmiyodum. kalıcı dolgu yaptırsam mı diye çok kafa yordum ama başka bir doktorla görüştüğümde bunun hiç tavsiye edilen bir yöntem olmadığını söyledi ve vazgeçtim bu sevdadan. yalnız kendisi dudaklar için daha uzun kalıcılık vermesi mümkün olan hyaluronic asit ürünlerinin genellikle dudaklar için üretilen, lips,kiss vs gibi uzantıları olan markalar olduğunu söylemişti , teosyal kiss isimli markayı kullanıyomuş kendisi. ama sonuçta onlar da hyaluronic asit içerikli olduğu için kalsa kalsa ne kadar kalıcı olabilir ki diye düşünmüştüm 2 hayal kırıklığı tecrübesinden sonra. yani teosyal kiss denemediim için bişi diyemiycem..
senin fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gerçekten ciddi bir allerjik reaksiyon oluşmuş, evet dudaklar ilk başta çok şişiyor neredeyse doru dürüst konuşamıyosun bile ama kesinlikle senin dudaklarının verdiği tepki farklı. yaptırdğımın akşamına benim de çok şişmişti ve iç kısımlarında morluklar oluşmuştu ama bu derece değildi, hele öyle yanaklara falan yayılan şişlikler olmadı. bence de 2. kez sıktırma aynı dolguyu, zaten sıktırsna bile tekrar şişer ve yine max 2 3 hafta sonra eskisinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, çektiğin sıkıntıyla kalırsın,hem belki bu sefer daha farklı bir tepki verebilir dudakların. ayrıca gördüğüm kadarıyla burnunun kalkıklığı şekli falan maşallah çok güzel