• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

rosenoirecim:( yazdıkların cok mantıklı ancak cok üzülüyorum su an, büyük bir hevesle yaptirdim hatta maddi imkanlarımı zorlayarak resmen içim acıyor ve su an dudagım hiç yapilmamış gibi geliyor bana:(( sanki yarım cc bile eklenmedi sabahları hafif bir şişlik var gerisi resmen hikaye.. kalan cc sıkılsa en azından istedigim dolgunluk olur hevesimi alırım diyorum.. birde kafamı karistiran birsey var neden sadece üst dudagım şişti alta hiçbirsey olmadı? of allahım napicam ben evet tekrar risk almaktan cok korkuyorum :( daha yanaklarımdaki şişlikler geçmedi ama halen kalanınında yapilmasını istiyorum:(( ikinci sefer aynı reaksiyonu kesin gösterir miyim sence?:(senağlama

tuonelacım selam, dudak konusundaki hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü 2 sene kadar önce ben de aynı şeyleri yaşadım. ben 2007 sonu ve 2008de olmak üzere 2 kere hya. asitle dudak dolgusu yaptırdım ama aynı sende olduğu gibi op. sonrası feci bi şişlik,ardından da dolgun mu değil mi belli olmayan hafif şiş dudaklarla karşılaştım.zaten sadece üst dudağımda çok az bi fark oluştu alt dudağımda hiçbişi değişmedi. ilk yaptırdığım dolgu juviderm 2.si puragendi. puragen hele ilki kadar bile kalıcı olmadı nerdeyse 1 haftada indi dudaklarım. ama ben rötuş fln yaptırmamıştım böyle bir imkanım olduğunu bile bilmiyodum. kalıcı dolgu yaptırsam mı diye çok kafa yordum ama başka bir doktorla görüştüğümde bunun hiç tavsiye edilen bir yöntem olmadığını söyledi ve vazgeçtim bu sevdadan. yalnız kendisi dudaklar için daha uzun kalıcılık vermesi mümkün olan hyaluronic asit ürünlerinin genellikle dudaklar için üretilen, lips,kiss vs gibi uzantıları olan markalar olduğunu söylemişti , teosyal kiss isimli markayı kullanıyomuş kendisi. ama sonuçta onlar da hyaluronic asit içerikli olduğu için kalsa kalsa ne kadar kalıcı olabilir ki diye düşünmüştüm 2 hayal kırıklığı tecrübesinden sonra. yani teosyal kiss denemediim için bişi diyemiycem..
senin fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gerçekten ciddi bir allerjik reaksiyon oluşmuş, evet dudaklar ilk başta çok şişiyor neredeyse doru dürüst konuşamıyosun bile ama kesinlikle senin dudaklarının verdiği tepki farklı. yaptırdğımın akşamına benim de çok şişmişti ve iç kısımlarında morluklar oluşmuştu ama bu derece değildi, hele öyle yanaklara falan yayılan şişlikler olmadı. bence de 2. kez sıktırma aynı dolguyu, zaten sıktırsna bile tekrar şişer ve yine max 2 3 hafta sonra eskisinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, çektiğin sıkıntıyla kalırsın,hem belki bu sefer daha farklı bir tepki verebilir dudakların. ayrıca gördüğüm kadarıyla burnunun kalkıklığı şekli falan maşallah çok güzel:nazar:, ince bile olsa dudakların bu göze batmaz bence:teselli:

tuonelacım selam, dudak konusundaki hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum çünkü 2 sene kadar önce ben de aynı şeyleri yaşadım. ben 2007 sonu ve 2008de olmak üzere 2 kere hya. asitle dudak dolgusu yaptırdım ama aynı sende olduğu gibi op. sonrası feci bi şişlik,ardından da dolgun mu değil mi belli olmayan hafif şiş dudaklarla karşılaştım.zaten sadece üst dudağımda çok az bi fark oluştu alt dudağımda hiçbişi değişmedi. ilk yaptırdığım dolgu juviderm 2.si puragendi. puragen hele ilki kadar bile kalıcı olmadı nerdeyse 1 haftada indi dudaklarım. ama ben rötuş fln yaptırmamıştım böyle bir imkanım olduğunu bile bilmiyodum. kalıcı dolgu yaptırsam mı diye çok kafa yordum ama başka bir doktorla görüştüğümde bunun hiç tavsiye edilen bir yöntem olmadığını söyledi ve vazgeçtim bu sevdadan. yalnız kendisi dudaklar için daha uzun kalıcılık vermesi mümkün olan hyaluronic asit ürünlerinin genellikle dudaklar için üretilen, lips,kiss vs gibi uzantıları olan markalar olduğunu söylemişti , teosyal kiss isimli markayı kullanıyomuş kendisi. ama sonuçta onlar da hyaluronic asit içerikli olduğu için kalsa kalsa ne kadar kalıcı olabilir ki diye düşünmüştüm 2 hayal kırıklığı tecrübesinden sonra. yani teosyal kiss denemediim için bişi diyemiycem..
senin fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla gerçekten ciddi bir allerjik reaksiyon oluşmuş, evet dudaklar ilk başta çok şişiyor neredeyse doru dürüst konuşamıyosun bile ama kesinlikle senin dudaklarının verdiği tepki farklı. yaptırdğımın akşamına benim de çok şişmişti ve iç kısımlarında morluklar oluşmuştu ama bu derece değildi, hele öyle yanaklara falan yayılan şişlikler olmadı. bence de 2. kez sıktırma aynı dolguyu, zaten sıktırsna bile tekrar şişer ve yine max 2 3 hafta sonra eskisinden farkı kalmaz diye düşünüyorum, çektiğin sıkıntıyla kalırsın,hem belki bu sefer daha farklı bir tepki verebilir dudakların. ayrıca gördüğüm kadarıyla burnunun kalkıklığı şekli falan maşallah çok güzel:nazar:, ince bile olsa dudakların bu göze batmaz bence:teselli:

Mademoisellecim ne güzel anlatmışsın,tesekkürler, bende sonucun 2-3 haftayı gecmemesindende korkuyorum,ama bu meret herkeste 8 ay kalırken bende neden yokolup gidiyor ki:( halen içimde bir ümit var ya 2.seferde allerji olmazsa diye biliyorum aptal bu kız diyorsunuz:)) hy.asit allerji riski taşımıyor aylarca kalıyorbilmiyorumkismile diye nasıl hevesliydim ya, kalıcı dolgu hiç düşünmedim birsey olur sertleşir filan diye ama başıma gelene bakın su anda dudaklarımda sertlik hissediyorum parmagimla gösterdim: şekil kendi dudaklarımdan neredeyse farksız hatta fark nerede anlamaya calısıyorum aynaya bakıp..doktorla konusacagim yarın hatta görüşmeyede gidecegim son kararımı orada vericem, tek korkum allerjinin abarıp günlerce haftalarca sürmesi ilk seferi 3 günle atlattım:(

Merhaba,

tuonela senin kullandığın ürün Theosyal Kiss miydi? Doktorum o ürünü kullanacak. Açıkçası senin anlattıklarından sonra aşırı korktum,20 gün sonra düğünüm olmasa problem değil ancak yanaklar ve yüz şiş şeklinde mahvolurummafoldumben.Aslında biraz da şans, bünyelerimiz farklı,kimin ne tepki vereceği belli değil, ya bu riski alıcaz ya da vazgeçicez,, bilemiyorumbilmiyorumkismile. Bir arkadaşım Bağdat caddesinde bir merkezde yaptırdı, yanında olduğum için biliyorum, doktor Theosyal Kiss kullandı, uyuşturmadı bile emla krem bile sürmedi. Bir 20dakikalık operasyondan sonra kalktı arkadaşım hiçbirşey hissetmedin mi dedim. Acı sıfır dedi:bbo: Zaten hiç tepki de vermemişti yapılırken,ayrıca ertesi gün biraz şişlik olmuş ve sonra hemen istediği dolgunluğuna kavuştu.Herkesin acı eşiği de farklıdır gerçi, ve onda ne komplikasyon oldu ne de şişlik. Ben ordan cesaret almıştım ama yine de panik bir tip olduğum için işinin ehli birine yaptırim diyordum. Şimdi tuonela nın bu anlattıklarından dolayı çok korkuyorummmCADIARZU

Merhaba,

tuonela senin kullandığın ürün Theosyal Kiss miydi? Doktorum o ürünü kullanacak. Açıkçası senin anlattıklarından sonra aşırı korktum,20 gün sonra düğünüm olmasa problem değil ancak yanaklar ve yüz şiş şeklinde mahvolurummafoldumben.Aslında biraz da şans, bünyelerimiz farklı,kimin ne tepki vereceği belli değil, ya bu riski alıcaz ya da vazgeçicez,, bilemiyorumbilmiyorumkismile. Bir arkadaşım Bağdat caddesinde bir merkezde yaptırdı, yanında olduğum için biliyorum, doktor Theosyal Kiss kullandı, uyuşturmadı bile emla krem bile sürmedi. Bir 20dakikalık operasyondan sonra kalktı arkadaşım hiçbirşey hissetmedin mi dedim. Acı sıfır dedi:bbo: Zaten hiç tepki de vermemişti yapılırken,ayrıca ertesi gün biraz şişlik olmuş ve sonra hemen istediği dolgunluğuna kavuştu.Herkesin acı eşiği de farklıdır gerçi, ve onda ne komplikasyon oldu ne de şişlik. Ben ordan cesaret almıştım ama yine de panik bir tip olduğum için işinin ehli birine yaptırim diyordum. Şimdi tuonela nın bu anlattıklarından dolayı çok korkuyorummmCADIARZU

Canım korkmanı anlıyorum çünkü önünde bir dügün var ancak sana acıklama yapayim: işin ilginci ben cok fazla korkmuyordum hyo.acid içeren maddelere nedense sonsuz bir güvenim vardı, ama su konuda için rahat olsun abartmıyorum ben dünyada görecegin en allerjik insanlardan biriyim..onlarca ilaca maddeye allerjim var büyük ihtimalle bünye meselesi, novalgin bile kullanamam o derece yani:) cocuklugumdan beri tek antibiyotikle bile defalarca hastanelik olmuş biri olarak benim için normal sanırım bu tepkiler:) o nedenle için rahat olsun herkeste aynı tepki olacak diye birsey yok bir cok insan sorunsuz acısız hatta uyuşturmadan hallediyor dudaklarını :) umarım hiçbirsey olmaz ve rahatca halledersin tatlım :):hulya:

not: kullanilan ürün Puragendi.

Merhaba tekrar,
Sonuçları burada foto ile paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar öncesi ve sonrası gibi. Ben kontr degılde daha çok hatsız şişik dudak sevıyorum. Şu resimdekini örnek olarak götürücem Barış Çakır'a. Ayrıca asistanını aradığımda randevu almak için, uygulamayı başkasının yapacağı ile ilgili bir bilgi iletmedi banaCADIARZU. Öyle bir durum söz konusu olmaz umarım..Kızlar sizce resimdeki dudak nasıl. Abartı olmasından da korkuyorum çünkü 24 temmuzda düğünüm var:Saruboceq:

canım bu dudak cok "yapılmış" duruyor bence,ama zaten dr sana uygun olanı yapacaktır.Sanmıyorum fotoyu baz alacagını.Sadece istediginm dolgunlugun mıktarı hakkında bilgi sahibi olabılır.Ben telefonda bilgi aldım canım,bayagı uzun konustuk ve bana boyle soyledıler.Tabiki sen gıttıgınde netleşecektır.

Canım muhakkak ki çok iyi niyetle yazmışsın ama tuonela niçin tekrar risk alsın.Kararı kendisi ve en önemlisi doktoru versin bence.Eğer tekrar şişme olasılığı büyükse doktor bu konuda onu bilgilendirecektir.

Canım benım anlamadıgım su bu dolgu zaten alt ve ust dudaga uygulandı.Ust dudak sıstı ama alt dudak gayet saglıklı..Ben alerjıden oldugunu dusunmuyorum bu yuzden

Arkadaşlar,

Yorum ve bilgiler için çok teşekkürler.opuyorumnanaktan Peki birşey öğrenmek istiyorum, alerjik reaksiyon olmadığını varsayarsak normal şartlarda hyo. asit ile yapılacak geçici dolgunun iyileşme süresi ve yan etkileri(şişme-morarma-vs) nedir?Detaylı açıklayabilir misiniz? Yani cumartesi yaptırırsam pazartesi rahatça işe gelmem mümkün mü? Bir de özellikle teosyal kiss kullanan arkadaşlar var ise detaylı yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler.a.s.

Canım onu dr dahil kimse tahmin edemez bence,vucudunun verecegı tepkı dolgudan sonra bellı olur.Bak sevgili Funnynın hıc bır sıslıgı olmadı,hatta az bıraz kızarıklıgı vardı.Sevgili tuenola ise cekıyor sıslıkten :)

sıslık ve odem olması normal.. bende de olmustu.. ama tuonela sen allerjık oldugun ıcın sen de daha fazla olmus..benım fıkrım gerı kalanı da yaptırmandan yana...kararı sen vereceksın...pazartesı 7 45 sabah nerde buluscaz gıdersen.... benım kendıme yaptıgım dolgu da lıp uzantılıydı..surgilips..275 tl ye aldım bu sefer....gecen yıl 300tl ıdı.. suan 285 olmus.. dolara gore degısıo fıatlar ınıs cıkıslı

tuonelacım hya. asidin geçiciliği sadece sana özgü değil, öyle düşünme sakın. 8 ay falan kaldığı kesinlikle doğru değil,ne bende, ne yaptıran diğer arkadaşlarımda, ne de bu forumdaki çoğu insanda 8 ay falan kalmadı hiç. benim ilk yaptırdığım dolgu 2. haftadan sonra hiç anlaşılmaz hale gelmişti. 2.siyse 10 gün bile sürmedi. ne yazık ki bu böyle..doktorlar bunu dudakların çok hareketli bir bölge olmasına bu nedenle de dolguyu hızla eritmesine bağlıyor. vaadedilen uzun kalıcılık sanırım dudak için değil diğer mimik çizgileri vs. için geçerli. o bölgeler dudaklar kadar hareketli olmadığı için belki de. senin içine hiç sinmediğini ve tekrar yaptırmak için çok heveslendiğini biliyorum çok iyi anlıyorum. ama bence yaptırmadan önce doktorunla kesin bir dille konuş, daha önceki enjeksiyonda başına gelenleri anlat,daha beter alerjik reaksiyon gösterme olasılığın var mı sor ona göre yaptır. eğer yoksa enjekte ettir gitsin içinde kalmasın tabi ama eğer böyle bir ihtimal ufacık dahi varsa kesinlikle girişme. megan fox lindsay lohan vs. gibi dudakları dolgulu ünlülerin dolgularının nasıl erimediğini, nasıl bi madde kullanıldığını, ne kdr sıklıkla yaptırdıklarını ve nasıl olup da hiçbir şişlik morluk yaşamadan o gala senin bu set benim gezebildiklerine benim de aklım almıyor. yani mevcut olan dolgular türkiyede de var ve hepsinin yan etkileri sebep oldukları reaksiyonlar bilinirken bu ünlülere nasıl hiçbişi olmuyo bilemiyorum cidden hayret edilesi bir durum.

canım bır ortadan kaybolma sureclerı oluyor ama haklısın bu bır haftayı gecmıyor.Ama emınım su en son estetıklılıyım dıye bagıran hallerını onlarda goz onunde olmadan atlatmak ısterlerdı.Biz hafiflemiş hallerini goruyoruz,onu bile eleştiriyoruz.Demek ki onlarda benzer sureclerden gecıyorlar.

Cok sık yaptırdıklarının yanı sıra ben yer yer kalıcı dolguyada gırıstıklerını dusunuyorum.Mesela ust hat ıcın belkı bıraz kalıcı dolgu kullanıyorlar.

Dolgu kokteylleri denen bir tabir var,kalıcılıgını arrtırmak ıcın bir kac dolgu maddesini karıstırıyorlar,bence bunun gibi yonetmleri var

kızlar aklıma bır fıkır geldı toplu gıtsek doktora tum dolgu yaptırmak ısteyenler acaba ındırım alırmıydık:)))
bıraz komık bır fıkır gıbı ama olabılırmı dıye dusundum ben:)

tuonelacım hya. asidin geçiciliği sadece sana özgü değil, öyle düşünme sakın. 8 ay falan kaldığı kesinlikle doğru değil,ne bende, ne yaptıran diğer arkadaşlarımda, ne de bu forumdaki çoğu insanda 8 ay falan kalmadı hiç. benim ilk yaptırdığım dolgu 2. haftadan sonra hiç anlaşılmaz hale gelmişti. 2.siyse 10 gün bile sürmedi. ne yazık ki bu böyle..doktorlar bunu dudakların çok hareketli bir bölge olmasına bu nedenle de dolguyu hızla eritmesine bağlıyor. vaadedilen uzun kalıcılık sanırım dudak için değil diğer mimik çizgileri vs. için geçerli. o bölgeler dudaklar kadar hareketli olmadığı için belki de. senin içine hiç sinmediğini ve tekrar yaptırmak için çok heveslendiğini biliyorum çok iyi anlıyorum. ama bence yaptırmadan önce doktorunla kesin bir dille konuş, daha önceki enjeksiyonda başına gelenleri anlat,daha beter alerjik reaksiyon gösterme olasılığın var mı sor ona göre yaptır. eğer yoksa enjekte ettir gitsin içinde kalmasın tabi ama eğer böyle bir ihtimal ufacık dahi varsa kesinlikle girişme. megan fox lindsay lohan vs. gibi dudakları dolgulu ünlülerin dolgularının nasıl erimediğini, nasıl bi madde kullanıldığını, ne kdr sıklıkla yaptırdıklarını ve nasıl olup da hiçbir şişlik morluk yaşamadan o gala senin bu set benim gezebildiklerine benim de aklım almıyor. yani mevcut olan dolgular türkiyede de var ve hepsinin yan etkileri sebep oldukları reaksiyonlar bilinirken bu ünlülere nasıl hiçbişi olmuyo bilemiyorum cidden hayret edilesi bir durum.

kesinlikle katılıorum cnm sana hiçbirimizde 8 ay kalmadı bile ben ilk yaptırdığımda restylane yaptırmıştım 6 aydemişlerdi 2 ay zor dayandı soora yağ enjete ettrdim 25 gün anca kaldı en son cerrahi müdahele yaptırdım şuanda ilk halimden çok farkım yok war ama tabi içine bişe enjete olmadığından beklediğim gibi değil. ama yaptırdığım hiçbirinde bööle ne şişti ne morardı hiçbişe olmadı en sonuncusu zaten başlı başına bi ameliyat kesilmedik yeri kalmadı dudağımın içten ama ondada ne bi böle şilik tabi şişti ama oda normal olara şişti nede bi morarma. ilk restylane yaptırdığımda yaptırdım ve otobüse binip eve gittim ertesi gün kalktım işe gittim yani cnm bneim bu kesinlikle yapıyla alakası war hassas demekki senin bünyen cnm. cnm çok geçmiş olsun sanada ama üzülme çok çnkü zaten geççek :)
(tuenola bu yazdıklarım senin için cnm ) :)))

Arkadaşlar,

Yorum ve bilgiler için çok teşekkürler.opuyorumnanaktan Peki birşey öğrenmek istiyorum, alerjik reaksiyon olmadığını varsayarsak normal şartlarda hyo. asit ile yapılacak geçici dolgunun iyileşme süresi ve yan etkileri(şişme-morarma-vs) nedir?Detaylı açıklayabilir misiniz? Yani cumartesi yaptırırsam pazartesi rahatça işe gelmem mümkün mü? Bir de özellikle teosyal kiss kullanan arkadaşlar var ise detaylı yorumlarını bekliyorum. Çok teşekkürler.a.s.
Teosyal kiss rezalet bir dolgu.Kalıcılığı 2 ay bile değil .Ayrıca bir süre sonra korkunç bir reaksiyon ve şişlik yapıyor.Geçici dolguların 1 yıl kaldıkları koca bir yalan .En fazla reaksiyon geçici dolgularda oluyor.Bu sözü tanıdığım bir plastik cerrah söyledi ve kesinlikle doğru .Marka farketmiyor.Çoğu reaksiyon veriyor hiçbiri birkaç haftadan fazla kalmıyor.Kalıyor diyenlere inanmıyorum .Çünkü kalıyor diyenler sık sık yaptırıyor ve insanların yanlış yönlendirilmesine sebep oluyor.Bir daha asla denemek bile istemem.

kizlar bu arada ben bugun doktorumla tekrar gorustum ve yapmamaya karar verdik. ust dudagimda yeterli pembelik yanlarda olmadigi icin yapmak istemedi. pembesi az olan dudakta dolgu basarili ve doal durmuor dior. yapmayi tercih etmior. kalici makyaj ile kontur dusunebilirsin dedi ki benm de onceden beri dusundugum birseydi. Funny nin doktorunun soyledigi seyi dedi kesi ile ust dudak icin pembesini cikaralim sonra az miktarda dolgu eklenip istedigin gibi doal one cikik olmicak sekilde yapilabilir dedi ama suan yaparsak ii olmaz dedi. vazgectim ben de direk dolgudan kizlar. ama bu tamamen benm dudak dis yapimla ilgili herkes icin gecerli deil tabi. paylasiorm sizlerle. ben ilk once bi kalici makyaj ile kontur yaptirmayi dusunuorm boolece makyaj zmnim kisalir tabi dolgunluk veren birsey deil o :) ama belki de beni tatmin ederse kesi ve sonrasinda dolgu olayini dusunmeyebilirim bile. doktor da yuzume cok dolgun kalin bir dudagin olmayacagini soyleyince ben de iice emin oldum. cok az ve doal bir deisim istiorm bakalim. ilerde bisiler yaptirirsam yazarim gene sizlere :)

kızlar aklıma bır fıkır geldı toplu gıtsek doktora tum dolgu yaptırmak ısteyenler acaba ındırım alırmıydık:)))
bıraz komık bır fıkır gıbı ama olabılırmı dıye dusundum ben:)

tuonelayla gıdıcez ben ve donut pazartesı sabah 7 45 te sen de gelebılırsın.. fındıkzade de zaten uygun bu doktorun fıatı.. dahada uygun yapabılır belkıbilmiyorumkismile

tuonelacım cok gecmıs olsun inş sorunu bısekılde halledersın ve ıstedıgın sonucu elde edersın ama ben bıraz farklı bı konuya değinicem burnunnn cok guzel görünüyorr:sm_cool: harıkaa...:1hug:

Venuscum sende olmasan:))) cok tesekkürler dudagım cok korkunç oldu ama indi şimdi şişler :)) dolgu filanda kalmadı zaten:( cok tesekkürler güzel yorumuna:)))hihoyyyt

:1shok:

kesin degil canım gidip gitmeyecegimiz ben yazicam p.tesi sabahı gidecek olursam

Back
X