Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm şunu da sölim sabahları kalkınca süper oluo dudaklarım keşke hep öle kalsa yeter bana :)
ne dogru söylemişsin funny:)) bende sabahları hep allahım nolur böyle kalsa diyorum:)))olumunekankayizsmile
cnm zaten bu dolgunlaştırıcı rujlarda falanda tarçın war hani nası biber yediimizde dudak şişer onun gibi bişe sanırım ben şimdi blistex aldım oda böle yakıo biliosun o dudak çatlamaları falan için dudak için baya iyi gelen bi ürün beslio dudaa oda yakıo viks gibi ama çook diil öle onun içinde aynı şei sölüolardı akşam yatarken sür gün içindede tekrarla azcık dolgunluk verio diolar ama bilmiorum tabi aldım ben evet yakıo ama gün içinde hiç tekrarlamadım. ama dudk için iyi bi ürün diebilirim dolgunluk için bişe diyemicem. şu tarçını bi deniim önce tarçın sorada bu blistex i sürii biri kuruturken öbürü toparlasın bari :)))))
bu önceki halimi , cok güzelmiş .. sonraki hali nasıl acaba ben görmedimde :/
tuonela senın vampir oldugunu dusunmeye baslayacagım kuzum ya,hıc aydınlıkta foton yok mu hatun seninnnnnnn :) ben yaşlı bır kadınım anlamıyorum boyleeeeeeee :)))
buarada kandılınız mubarek olsun kızlarr,Allah bize dolgun kofteeeee dudaklar nasip eglesin.Amin deyin :))))