Dudak Dolgusu yaptıranlar

cnm şunu da sölim sabahları kalkınca süper oluo dudaklarım keşke hep öle kalsa yeter bana :)

Allah vergısı dolgun dudak olmadıkca ugras dur yani...offf sevmedım ben bu ısı Funnycım ya

ne dogru söylemişsin funny:)) bende sabahları hep allahım nolur böyle kalsa diyorum:)))olumunekankayizsmile

soradan ne die öle olmuolar ya çok konuşmayalım bence ağzımızı açmayalım :)))) gece yatarken bepanten merhem sürün diolar bide dolgunlaştırıomuş doğrumudur acaba sonuçta bi zararı olmaz ama bu dolgular bişe işe yaramıosa bepanten naapsın :))))

bence benapthen bakım yapıyor,nemli oldugu ıcın catlak ve buzulmus durmayı ıcın daha dolgun duruyor sanıyoruz.

ya sabahları ne alaka kızlar anlamadım valla

walla cnm hani dudakları olanların olur genelde kardeşim sabahları bi kalkıo dudaklar şimşiş :))) ama benim hiç öle olmazdı ama bu cerrahiden sora sabahları müthiş oluo ama gün içinde iio :) bende anlamış diilim :)

donutcum bende bilmiyorum ama dolgudan öncede sabahları cok severdim dudaklarımı hep böle kalsa dedigim simdi daha beter seviyorum sabahları bariz 2 kat fazla dolgun oluyorlar hehe:)) bu arada funnycim ben tarçin yaği sürüyordum( dolgudan önce) biraz kuruma yapıyordu nemlendirmezsem ama sabahları ve gün içinde hafif bir dolgunluk saglıyordu sevmiştim yani:)) cok yakıyorrr o ayrı mesele hehe

cnm zaten bu dolgunlaştırıcı rujlarda falanda tarçın war hani nası biber yediimizde dudak şişer onun gibi bişe sanırım ben şimdi blistex aldım oda böle yakıo biliosun o dudak çatlamaları falan için dudak için baya iyi gelen bi ürün beslio dudaa oda yakıo viks gibi ama çook diil öle onun içinde aynı şei sölüolardı akşam yatarken sür gün içindede tekrarla azcık dolgunluk verio diolar ama bilmiorum tabi aldım ben evet yakıo ama gün içinde hiç tekrarlamadım. ama dudk için iyi bi ürün diebilirim dolgunluk için bişe diyemicem. şu tarçını bi deniim önce tarçın sorada bu blistex i sürii biri kuruturken öbürü toparlasın bari :)))))

cnm zaten bu dolgunlaştırıcı rujlarda falanda tarçın war hani nası biber yediimizde dudak şişer onun gibi bişe sanırım ben şimdi blistex aldım oda böle yakıo biliosun o dudak çatlamaları falan için dudak için baya iyi gelen bi ürün beslio dudaa oda yakıo viks gibi ama çook diil öle onun içinde aynı şei sölüolardı akşam yatarken sür gün içindede tekrarla azcık dolgunluk verio diolar ama bilmiorum tabi aldım ben evet yakıo ama gün içinde hiç tekrarlamadım. ama dudk için iyi bi ürün diebilirim dolgunluk için bişe diyemicem. şu tarçını bi deniim önce tarçın sorada bu blistex i sürii biri kuruturken öbürü toparlasın bari :)))))

ya sorma bende herbişeyleri sürüyorum işte bi ara acı biber sürmüştüm of allam o ne şişirmek:D ama kötü yanı dudagın kontürü vs de dudakla beraber şişip kıpkırmızı olmuştu:))) basıma bisey gelicek ama ne zaman bilmem:))):hulya:

Dudak önceki halimide koyuyorum kızlar sizler bakınca silicem heryer resim doldu:)))

Bulabildigim resimlerden (kalemsiz olarak:)) çünkü kalem cektiklerimde dudagın formu anlaşılmıyor :))

cnm ya senin dudaan varmış zaten ne die yaptırdınn :) gayet hoşmuş dudağın

tuonela senın vampir oldugunu dusunmeye baslayacagım kuzum ya,hıc aydınlıkta foton yok mu hatun seninnnnnnn :) ben yaşlı bır kadınım anlamıyorum boyleeeeeeee :)))

buarada kandılınız mubarek olsun kızlarr,Allah bize dolgun kofteeeee dudaklar nasip eglesin.Amin deyin :))))

ben boyle bır ust dudak kalkıklıgı ıstıorum kızlarrrrrrr

estellawarren21.jpg

tuonela senın vampir oldugunu dusunmeye baslayacagım kuzum ya,hıc aydınlıkta foton yok mu hatun seninnnnnnn :) ben yaşlı bır kadınım anlamıyorum boyleeeeeeee :)))

buarada kandılınız mubarek olsun kızlarr,Allah bize dolgun kofteeeee dudaklar nasip eglesin.Amin deyin :))))

kıs valla pek aydınlıkta fotom yok varda hepsi kalemle cercevelemişim saklamışım dudagı:)))) bende herkesin kandilini kutluyorum ve AMİN diyorum :))))hihoyyyt

bu arada istedigin üst dudak kalınlıgını bende istiyorumda işte birdahaki dolgularda nasip olcak artık hihi:)))

bu hatunun dudakları dogal,ben cok begenıyorum..esasen ıstedıgıma aynen bu sekıl ve bu dolgunlukta :)

ben ne kadarı kalacak dudagında onu cok merak edıyorum balım

Back
X