Dudak Dolgusu yaptıranlar

tuonela dudaklarina dolgu mu yaptirdin cnm? Baktim ben 124. sayfaya ne kadar da dogal duruyo!!! Ben dolgulu dudaklarin hep yapay durdugunu düsünürdüm.

kızlarrrrr bahsettıgım bu kalkıklıkkkkkkkkk

estella-warren-1024x768-1595.jpg

tuonela dudaklarina dolgu mu yaptirdin cnm? Baktim ben 124. sayfaya ne kadar da dogal duruyo!!! Ben dolgulu dudaklarin hep yapay durdugunu düsünürdüm.

cok teşekkürler pinaxcım evet baya dogal durdu cektgim acilara degdi hihi :)hihoyyyt

kalkıklık iyide dudak ve diş yapisiyla alakalı fazla sıkıldıgında dısa cıckık dırma ihtimali beni hep korkutuyor..fotolardaki dudak cok güzel o ayrı:)))

evet canım aynen .. köfte dudak olmak istemiorum sadece dogal dolgunlukk a.s :Saruboceq:
sen olurda yaptırırsan ve tecrübeni paylaşırsan cok sevinirm , tabii bende aynı sekilde .. önce iice bi arastırım diorum ..

sevgiler ..

tabi ki de cnm benm paylasmam mi zaten en ufak seyi yaziorm buraya. hepimize fikir oluor herkesin tecrubesi sonucta. ben de aynen kofte dudak deil de tam beren saatin ust dudagi kivaminda bise istiorm cok deil yahu istedimiz aslinda bu kdr mi zor ku :( :gitme: bana doktorum en doal once kesi ile yapip sonra dolgu yapmak dedi. funnyin yontem yani. bu sekilde en azindan dolgu inince gene de bi eskisine gore daha kalkik durucaktir. bunu dusunuorm ben seneye yaz. sanirim dolguyu da yagdan ziyade teosyal tercih edicem. doktor yag da olabilir dedi. 3-4 kereden sonra kalicilik olabiliormus bunyeye gore tabi. ama istemiorm yag alsinlar bi de oranin acisini cekmek var. funnycimden biliorm da o yaptirmisti. hemen de yikti yagi onun bunyesi. belki seneye kadar bi kontur seklinde ust dudagima kalici makyaj denyebilirim. bakalim ne yaparsam yazicam cnm merak etme :) olumunekankayizsmile

bu arada istanbul da teosyal uygulayan güvenilir bir merkez biliyormusunz ?
bu arada bambam2 bana aşagı yukarı bi fiyat verebilirmsn canım :1rolleyes: ayy heycan yaptım şimdi ..

tatlim sana msg atiorm bu konuda :)

valla kızlar benımde derdım dolgunluk degıl..hatta benım dudaklarım ınce degıl..sadece ust dudakta hafıf bır belırgınlık ıstıorum.onu da acıkcası kalıcı dolgu ıle yaptırmak ıstıorum..ugrasmak ıstemıorum..

kendım bızzat koydum o zararı yazısını ama sanıırm ben bır gecıcıden sonra kalıcı dusunebılırım

aynen donutcim yaa bulalim bise off her gun simdi buna takar oldum :( :gitme:

Funny cnm ne diosun ben de kesi dusunuorm. ohaoldumsmile ne kadar zmnda tam gecmisti biliorm dikisler uzun surmustu ama distan hani anormal sisligi gecmesi fln 1 hafta mi 2 hafta miydi canim ya. kesideki tek sorun da zahmetli olusu iste. en doali en kesini ama zahmetli goze alicam sanirim ben de seinn gibi cnmin ici. ne dersin senin fikrini almam lazim!:1rolleyes:

not: tatildeyim kizlar aklimdan cikmayan 2 sey dudak ve lensler ne takintiliyim ya :(

cnm bence şimdiki aklım olsa yaptırmam okadar çektiim acıya değmedi cnm çok milimetrik bişe oldu gözle görülen :( ben olsam yaptırmam cnm. ki seninkinide biliorum sende dudak war azcık bişe için hiç uraşma derim bikere inanılmaz acı çekiosun 3 hafta diebilirim ve 1 ay falan olmuştu hala dikişler duruodu yemek zar zor yiosun herkes çorba iç diodu ama çorba çok daha zordu kaşık imkansız:( her yemekten sora o irenç gargara konuşman bikere dikişler gidene kadar değişio normal konuşamıosun çnkü dikişler rahatsız. ay cnm benim hevesini kırmak istemem ama okadar acıya deymio ...... derim bide sen burda yaptırıp tekrar yurt dışı yapcaksın bence kesinlikle burda olman lazım gecene kadar allah korusun bişeolur dikişlere falan taa oralarda olcaksın:((( senin yerinde olsan dolgu yaptırırım . şuanda mesela bazen dikişlerim gerilio dudaamı bisüre uzaktan öpücük yaparsın ya öle yapmak durumunda kalıorum gerildii için anca öle rahatlıo.bence dikiş olayına girme derim. ama bu benimki bi teknik sonuçta belki dikişli olarak yapılan başka tekniklerde war belki aynı sonuç olmaz sende ama sonuçta dikişten çekiceein acıları biliosun beni gördün camda falan bence gereksiz be cnm.:uhm:

kızlar dönüp dolasıp aynı noktaya gelıyoruz maalesef :( sanırım en guzelı Megan gibi yapmak,surekli aralıklar ıle tekralatmak..Bu kız on kez yaptırmıs olsa yine birazı kaldı,o birazi da fena durmuyor hani

@ bambam2 sağol tatlım bekliyorum mesajını .. kaydirigubbakcemile5

@ tuonela , cok begendim bende canım dudakalrın cok güzel olmuş ,hakketen cok dogal .. maşallah diyelim. sayfayı yeni takip etmeye başladıgım için karcırmışım bir cok şeyi .. okuycam hepsini .. ama senden kısaca hangi dolgu kullanıldıgını birde sorun olmazsa fiyat rica etsemm..opuyorumnanaktan ....gerci sen tüm dudak yapmışsın , ben sadece üst dudak kontürü için düşünüyorum .. sanırım benimki daha uyguna gelir ..

@

@ tuonela , cok begendim bende canım dudakalrın cok güzel olmuş ,hakketen cok dogal .. maşallah diyelim. sayfayı yeni takip etmeye başladıgım için karcırmışım bir cok şeyi .. okuycam hepsini .. ama senden kısaca hangi dolgu kullanıldıgını birde sorun olmazsa fiyat rica etsemm..opuyorumnanaktan ....gerci sen tüm dudak yapmışsın , ben sadece üst dudak kontürü için düşünüyorum .. sanırım benimki daha uyguna gelir ..

Canım cok tesekkür ederim güzel yorumuna:)) Ben dolgu olarak Puragen tercih ettim acıkcası hem netteki araştırmalarım hemde fiyat acisindan bana uygun gelen oydu. Bilmiyorum doğrulugunu sadece purageni vücudun yıkması en az 8 ay sürer diye bütün yabancı article'larda okudum bakalım benimki bu denli kalacak mı:)) Birde doktorum o maddeyi kullanıyordu o nedenle düşündüm taşındım en doğrusu ilk seferde bunu denemek dedim:) 250 euro ya yaptirdim. Bu arada alt üst diye fark olmuyor canım zaten 1 cc 'lik sırıngaya para ödüyoruz. Yani istersen o cc den bir damla sıktır yinede aynı para oluyor, aslına bakarsan arasında yüksek fyat farkları yok mesela teosyal yapan başka bir doktor 600 TL demişti, yine juvadermi 700-750 ye yapan yerlerde duydum o nedenle 200 tl filan fark vardır sanırım maddeler arasında. Böyle işte canım başka sorun olursa cevaplarım yaptirirsan resim eklemyi ihmal etme:))hihoyyyt

cnm bence şimdiki aklım olsa yaptırmam okadar çektiim acıya değmedi cnm çok milimetrik bişe oldu gözle görülen :( ben olsam yaptırmam cnm. ki seninkinide biliorum sende dudak war azcık bişe için hiç uraşma derim bikere inanılmaz acı çekiosun 3 hafta diebilirim ve 1 ay falan olmuştu hala dikişler duruodu yemek zar zor yiosun herkes çorba iç diodu ama çorba çok daha zordu kaşık imkansız:( her yemekten sora o irenç gargara konuşman bikere dikişler gidene kadar değişio normal konuşamıosun çnkü dikişler rahatsız. ay cnm benim hevesini kırmak istemem ama okadar acıya deymio ...... derim bide sen burda yaptırıp tekrar yurt dışı yapcaksın bence kesinlikle burda olman lazım gecene kadar allah korusun bişeolur dikişlere falan taa oralarda olcaksın:((( senin yerinde olsan dolgu yaptırırım . şuanda mesela bazen dikişlerim gerilio dudaamı bisüre uzaktan öpücük yaparsın ya öle yapmak durumunda kalıorum gerildii için anca öle rahatlıo.bence dikiş olayına girme derim. ama bu benimki bi teknik sonuçta belki dikişli olarak yapılan başka tekniklerde war belki aynı sonuç olmaz sende ama sonuçta dikişten çekiceein acıları biliosun beni gördün camda falan bence gereksiz be cnm.:uhm:

of biliorm bebegim ya iilesme surecini. kiyamam sana o kdr zorlandin. sen beni biliosun dudagimi da o yuzden senin soylediklerin cok onemli hem de tecrube ettin fln. oole mi dersin yaptirmasam mi o zmn. hala gerginlik yapio olmasi kafami kurcaladi benm de sanirim donutin dedigi gibi donup dolasip gene dolguya geliorz. benm de agiz yapim cok dolgu kaldirmicak demekki ben bi kalici makyaj ile pembesini genisletcem sonra da uste azar azar kontur seklinde dolgular yaptirtcam kaderim bu olucak kizlar galiba mirmirmirmir

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıkı sn onceeee dudagını kesı yontemı ıleeee buyuten bırıyle tanıstım!! gencecık kızzzdı,2 hafta olmus.dudagın pembesı tamamen ortadaydı.Zamanla duzelecek dedı.ben lavaboda karsılastım dırek sordum,cunku ınanılmaz belli yeni operasyonlu oldugu.
Utanmadın sordum valla,kesi agız yapıma uygun degılmıs yakısmadı dedı,sesimi cıkaramadım.Dudakları dolgundan zıyade genıslemıs,yani agzı buyumustu..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıkı sn onceeee dudagını kesı yontemı ıleeee buyuten bırıyle tanıstım!! gencecık kızzzdı,2 hafta olmus.dudagın pembesı tamamen ortadaydı.Zamanla duzelecek dedı.ben lavaboda karsılastım dırek sordum,cunku ınanılmaz belli yeni operasyonlu oldugu.
Utanmadın sordum valla,kesi agız yapıma uygun degılmıs yakısmadı dedı,sesimi cıkaramadım.Dudakları dolgundan zıyade genıslemıs,yani agzı buyumustu..

akannehirakannehir enine mi buyumustu yoksa boyuna mi donutcim ay neden doktor yapmis o zmn uygun deilse. funnycim cekti ama sonuc guzel en azindan. ayy nasildi donutcim enine mi buyumustu? eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

ya ters cevırmıs dudagı,ama nasıl anlatayım hanı kat yeri agızdan daha buyukmuste yanlarından tasmıs gıbıydı,yanlarda fazlalık var ve buzusmus gibi..

o da agzı kocaman yapmıstı

ya ters cevırmıs dudagı,ama nasıl anlatayım hanı kat yeri agızdan daha buyukmuste yanlarından tasmıs gıbıydı,yanlarda fazlalık var ve buzusmus gibi..

o da agzı kocaman yapmıstı

anladim sanirim. cnm doktor fazla mi cikarmaya calismis acaba? ben de sanirim vazgectim bu islemden.bilmiyorumkismile

Back
X