- Konu Sahibi emellce
- #1.281
tuonela dudaklarina dolgu mu yaptirdin cnm? Baktim ben 124. sayfaya ne kadar da dogal duruyo!!! Ben dolgulu dudaklarin hep yapay durdugunu düsünürdüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuonela dudaklarina dolgu mu yaptirdin cnm? Baktim ben 124. sayfaya ne kadar da dogal duruyo!!! Ben dolgulu dudaklarin hep yapay durdugunu düsünürdüm.
cok teşekkürler pinaxcım evet baya dogal durdu cektgim acilara degdi hihi :)hihoyyyt
evet canım aynen .. köfte dudak olmak istemiorum sadece dogal dolgunlukk a.s :Saruboceq:
sen olurda yaptırırsan ve tecrübeni paylaşırsan cok sevinirm , tabii bende aynı sekilde .. önce iice bi arastırım diorum ..
sevgiler ..
bu arada istanbul da teosyal uygulayan güvenilir bir merkez biliyormusunz ?
bu arada bambam2 bana aşagı yukarı bi fiyat verebilirmsn canım :1rolleyes: ayy heycan yaptım şimdi ..
valla kızlar benımde derdım dolgunluk degıl..hatta benım dudaklarım ınce degıl..sadece ust dudakta hafıf bır belırgınlık ıstıorum.onu da acıkcası kalıcı dolgu ıle yaptırmak ıstıorum..ugrasmak ıstemıorum..
kendım bızzat koydum o zararı yazısını ama sanıırm ben bır gecıcıden sonra kalıcı dusunebılırım
@
@ tuonela , cok begendim bende canım dudakalrın cok güzel olmuş ,hakketen cok dogal .. maşallah diyelim. sayfayı yeni takip etmeye başladıgım için karcırmışım bir cok şeyi .. okuycam hepsini .. ama senden kısaca hangi dolgu kullanıldıgını birde sorun olmazsa fiyat rica etsemm..opuyorumnanaktan ....gerci sen tüm dudak yapmışsın , ben sadece üst dudak kontürü için düşünüyorum .. sanırım benimki daha uyguna gelir ..
cnm bence şimdiki aklım olsa yaptırmam okadar çektiim acıya değmedi cnm çok milimetrik bişe oldu gözle görülenben olsam yaptırmam cnm. ki seninkinide biliorum sende dudak war azcık bişe için hiç uraşma derim bikere inanılmaz acı çekiosun 3 hafta diebilirim ve 1 ay falan olmuştu hala dikişler duruodu yemek zar zor yiosun herkes çorba iç diodu ama çorba çok daha zordu kaşık imkansız
her yemekten sora o irenç gargara konuşman bikere dikişler gidene kadar değişio normal konuşamıosun çnkü dikişler rahatsız. ay cnm benim hevesini kırmak istemem ama okadar acıya deymio ...... derim bide sen burda yaptırıp tekrar yurt dışı yapcaksın bence kesinlikle burda olman lazım gecene kadar allah korusun bişeolur dikişlere falan taa oralarda olcaksın
(( senin yerinde olsan dolgu yaptırırım . şuanda mesela bazen dikişlerim gerilio dudaamı bisüre uzaktan öpücük yaparsın ya öle yapmak durumunda kalıorum gerildii için anca öle rahatlıo.bence dikiş olayına girme derim. ama bu benimki bi teknik sonuçta belki dikişli olarak yapılan başka tekniklerde war belki aynı sonuç olmaz sende ama sonuçta dikişten çekiceein acıları biliosun beni gördün camda falan bence gereksiz be cnm.:uhm:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ıkı sn onceeee dudagını kesı yontemı ıleeee buyuten bırıyle tanıstım!! gencecık kızzzdı,2 hafta olmus.dudagın pembesı tamamen ortadaydı.Zamanla duzelecek dedı.ben lavaboda karsılastım dırek sordum,cunku ınanılmaz belli yeni operasyonlu oldugu.
Utanmadın sordum valla,kesi agız yapıma uygun degılmıs yakısmadı dedı,sesimi cıkaramadım.Dudakları dolgundan zıyade genıslemıs,yani agzı buyumustu..
ya ters cevırmıs dudagı,ama nasıl anlatayım hanı kat yeri agızdan daha buyukmuste yanlarından tasmıs gıbıydı,yanlarda fazlalık var ve buzusmus gibi..
o da agzı kocaman yapmıstı