- Konu Sahibi emellce
- #1.441
evet canım ysın cok kucukmus,biraz daha sabret derım bende :)
:)buarada sen ne zaman yaptrmayı düşünüosn ilk geçici sonra kalıcı düşünüodn sanırım dün okudm baya bi bu konuyu:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım ysın cok kucukmus,biraz daha sabret derım bende :)
ben de funny gibi cerahi istiyorum
dolguya cesaret edemiyorum bazıları kötü oluyo
tuonela'nın süper olmuş ama ben şanssızımdır
funny (rol modelim) memnun kalmadığını söylüyo halbuki gayet fark etmiş eskiye oranla
tek belimi büken maddi yönü
benim dudaklarım çok incee((
inş hepimiz hayal ettiğimiz dudaklara kavuşuruz
cnm beniim yaaa çok saooolllll ilk yüklediim resimde 2li olanda evet zaten kendi dudak halim war ipincecik olarakevet farketti ama cnm ya ben biraz daha olsun istiodum
işalla cnm istediin gibi olurrrr paranıda biriktirirsin cnm benim takma kafana :)) kredi çek :)
bak canım ne yazmıs bir dr sitesinde:
Dudağın kırmızı ve beyaz kısımlarının birleşim çizgisi olan dudak kontürü en yaygın dolgu işlemi yapılan bölgedir. Bu alana enjekte edilen dolgu maddeleri fazla hacim kazandırmamakla birlikte dudağın daha belirgin ve daha şekilli görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu bölgeye dik olan kırışıklıklar bu işlem sonucunda başarıyla tedavi edilir.
Direk dudak dokusuna yapılacak dudak dolgunlaştırma işlemi ile dudağa hacim kazandırılması ve bunun sonucu olarak dudakların bir miktar öne doğru çıkarak belirginleşmesi sağlanır.
bak canım ne yazmıs bir dr sitesinde:
Dudağın kırmızı ve beyaz kısımlarının birleşim çizgisi olan dudak kontürü en yaygın dolgu işlemi yapılan bölgedir. Bu alana enjekte edilen dolgu maddeleri fazla hacim kazandırmamakla birlikte dudağın daha belirgin ve daha şekilli görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu bölgeye dik olan kırışıklıklar bu işlem sonucunda başarıyla tedavi edilir.
Direk dudak dokusuna yapılacak dudak dolgunlaştırma işlemi ile dudağa hacim kazandırılması ve bunun sonucu olarak dudakların bir miktar öne doğru çıkarak belirginleşmesi sağlanır.
aslında tatlım benim istediğimde bu , yüzümde fazla radikal bi degişim istemiorum ..aslında tabiki dolgun dudak isterim ama bence o ancak zaten kendi dudagın biraz varsa mümkün olur .. cok ince dudagı cok dolgun göstermeye calısınca bence batıyo .. o yüzden diorum söyle kontürü biraz belirign olsun yeter .. aza kanaat yanii boshayallersmile
mesela ben diimi bambam :))))))) :1rolleyes:
mesela ben diimi bambam :))))))) :1rolleyes:
:))))) canııım beniiiiimmmmmm :1hug: demin gene o yolladığın resmine batım süper walla kalıcı makyajı düşünmüo diiliim doktora gittimde sorcam bakiim cerrahi yaptırdım ya bi sorun olurmu falan die bi sorcambakim:)