Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım kalıcı derken ,kalıcı dolguya asla gırmeyecegım..belkı kolay cerrahi bir mudahale ama kalıcı dolgu asla :)

o kadar okudun madem konuyu neyi bekledıgımı de okumadın mı :) şikeyt edıorum nerdeyse her mesajımda cnaım ya :)))

:)ayy pardon pardon eşin istemiodu dimi doru:) yaptrınca fotolarını paylaşırsın dimi.umarım sennkide tuonela gibi güzel olur: cnnm:)

ben de funny gibi cerahi istiyorum
dolguya cesaret edemiyorum bazıları kötü oluyo
tuonela'nın süper olmuş ama ben şanssızımdır
funny (rol modelim :D ) memnun kalmadığını söylüyo halbuki gayet fark etmiş eskiye oranla
tek belimi büken maddi yönü
benim dudaklarım çok incee :(((

inş hepimiz hayal ettiğimiz dudaklara kavuşuruz

ben kasınıyorum gıbıme gelıyor kızlar,benım tek derdım aslında ust dudagıma bıraz kalkıklık vermek.Ama kesınlıkle deneyecegım..içimde kalmasın

önümzdeki hafta içi randevm var dr la kızlar o zaman sorarm 3 yıl önce hangi madde kullandığını yazarım buraya

ben de funny gibi cerahi istiyorum
dolguya cesaret edemiyorum bazıları kötü oluyo
tuonela'nın süper olmuş ama ben şanssızımdır
funny (rol modelim :D ) memnun kalmadığını söylüyo halbuki gayet fark etmiş eskiye oranla
tek belimi büken maddi yönü
benim dudaklarım çok incee :(((

inş hepimiz hayal ettiğimiz dudaklara kavuşuruz

cnm beniim yaaa çok saooolllll ilk yüklediim resimde 2li olanda evet zaten kendi dudak halim war ipincecik olarak:D evet farketti ama cnm ya ben biraz daha olsun istiodum :(
işalla cnm istediin gibi olurrrr paranıda biriktirirsin cnm benim takma kafana :)) kredi çek :)

cnm beniim yaaa çok saooolllll ilk yüklediim resimde 2li olanda evet zaten kendi dudak halim war ipincecik olarak:D evet farketti ama cnm ya ben biraz daha olsun istiodum :(
işalla cnm istediin gibi olurrrr paranıda biriktirirsin cnm benim takma kafana :)) kredi çek :)

evet ya kredi olayını düşünüyorum ben ciddi ciddi =)
inşallah canım saoll
biraz daha olsun istiyosan artık dolu yaptırabilirsin doktorun da öyle söylemiş ya zaten
ne kadar süre geçmesi gerekiyor ameliyatta sonra dolgu için?

funny'in dudagını bende beendim ama cesaret edemiorum operasyona : (

kızlar elinizde sadece dudak kontürü için uygulanmış örnek dolgu resimleri varmı yanii komple dolgu diil ..: )

bak canım ne yazmıs bir dr sitesinde:

Dudağın kırmızı ve beyaz kısımlarının birleşim çizgisi olan dudak kontürü en yaygın dolgu işlemi yapılan bölgedir. Bu alana enjekte edilen dolgu maddeleri fazla hacim kazandırmamakla birlikte dudağın daha belirgin ve daha şekilli görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu bölgeye dik olan kırışıklıklar bu işlem sonucunda başarıyla tedavi edilir.

Direk dudak dokusuna yapılacak dudak dolgunlaştırma işlemi ile dudağa hacim kazandırılması ve bunun sonucu olarak dudakların bir miktar öne doğru çıkarak belirginleşmesi sağlanır.

hangısı kuzucum ? dudak kontoru mu?

valla o sırınga acıldıktan sonra ıstersen kontor yaptır ıstersen tumunu bıtırt canım,aynı fıyat :))

Dudağın kırmızı ve beyaz kısımlarının birleşim çizgisi olan dudak kontürü en yaygın dolgu işlemi yapılan bölgedir. Bu alana enjekte edilen dolgu maddeleri fazla hacim kazandırmamakla birlikte dudağın daha belirgin ve daha şekilli görünmesini sağlamaktadır. Ayrıca bu bölgeye dik olan kırışıklıklar bu işlem sonucunda başarıyla tedavi edilir.

Direk dudak dokusuna yapılacak dudak dolgunlaştırma işlemi ile dudağa hacim kazandırılması ve bunun sonucu olarak dudakların bir miktar öne doğru çıkarak belirginleşmesi sağlanır.

aslında tatlım benim istediğimde bu , yüzümde fazla radikal bi degişim istemiorum ..aslında tabiki dolgun dudak isterim ama bence o ancak zaten kendi dudagın biraz varsa mümkün olur .. cok ince dudagı cok dolgun göstermeye calısınca bence batıyo .. o yüzden diorum söyle kontürü biraz belirign olsun yeter .. aza kanaat yanii boshayallersmile

ay super bi paylasim cnmin saol :) boshayallersmile:asigim:

aslında tatlım benim istediğimde bu , yüzümde fazla radikal bi degişim istemiorum ..aslında tabiki dolgun dudak isterim ama bence o ancak zaten kendi dudagın biraz varsa mümkün olur .. cok ince dudagı cok dolgun göstermeye calısınca bence batıyo .. o yüzden diorum söyle kontürü biraz belirign olsun yeter .. aza kanaat yanii boshayallersmile

ay cnm evt kesinlikle herkesin dolgun cok kalin dudaklari olcak die bisi yok. hem ince dudakli olup begendigimiz bi suru hatun da oluor en azindan benm oluor yani yuze ne yakisiorsa o aslinda kaydirigubbakcemile2

:))))) canııım beniiiiimmmmmm :1hug: demin gene o yolladığın resmine batım süper walla kalıcı makyajı düşünmüo diiliim doktora gittimde sorcam bakiim cerrahi yaptırdım ya bi sorun olurmu falan die bi sorcambakim:)

mesela ben diimi bambam :))))))) :1rolleyes:

:))))) canııım beniiiiimmmmmm :1hug: demin gene o yolladığın resmine batım süper walla kalıcı makyajı düşünmüo diiliim doktora gittimde sorcam bakiim cerrahi yaptırdım ya bi sorun olurmu falan die bi sorcambakim:)

:1hug: sen benm cnmsin! hihihi ivit ya bende cok ciddi dusunuorm bu kalici makeup olayini. buyuk ihtimalle yaptircam zaten dolgu da yaptirsam istiordm. zemuszemus iice arastiriyim cumartesi eve donus icin yola cikiorz artik donunce iice bi arastircam. konusuruz zati ;) :1rolleyes:
aa evt sen bi sor bakalim ama sanki yeterli zmn gecmistir gibime gelio benm ama sormadan olmaz tabi. gamyoncuiremsu

Back
X