Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar Megan yine klinikten cıkarken yakalanmış, cüzdan ile dudaklarını kapatması yine dolgu mu yaptirdi acaba sorusunu aklıma getirdi :))

canım bnede bugunku fotolarını gordum,dudaklar aynı..sanırım kızda artık bu refleks oldu :)

ay kusum oncekı sayfaya baktın mııı,ya inmiş bu kızın dudaklar yineee

Birde böyle tipler var :))) dikkat çekmek için bu halde gezenler nasıl yemek yiyor nasıl su içiyor hayret ettim :)) benim allerjik reaksiyondaki halimden bile beter olmuş ve ne yazıkki bu kızın normal hali :D

Kızlarrrrrrrrrrrrr Meganın dunku hali bu! Dudaklar yıne ınmıs!!!

90918869.jpg

62198149.jpg

kuşum bak bu iki foto arasında iki uc gun var.Son koyduklarım düne ait.

07202010.jpg

072020103.jpg

072020105.jpg

0720201014.jpg

0720201015.jpg

ya kuşum ben bir daha longtime linera cok para bayılmayayım dıye piyasa arastımasına girdim.Birileri cok methetti,bakayım dedim.
Şoka girdim!! Bu mu iyi kalıcı makyaj ?? Yada bu kadınların dudakları mı cok kotu ?? anlamadım gitti

Kalc Makyaj badat caddesi aknbakkal

ya donutcum hayret ediyorum nasıl bu kadar inmiş birde sürekli yaptiriyor yahu :O, Su bagdat caddesi hakkındaki yoruma gelince bende baktım ve hepsi birbirinden iğrenç olmuş :S bende bu aralar konu dışı olarak kaş kontörüne taktım kafayı dudak içinde sacma sacma fikirler geliştiriyorum yakında içimizden biri kalıcı dudak dolgusu yöntemi bulursa hiççç şaşmam :)))

Bu arada longtime linerda kaş için fiyat sormuştum 1500 tl demişlerdi simdi yarıya düsmüs 750 ye sanırım kampanya var istersen arayıp dudak içinde sor çünkü o da 750 ise sadece bir seferlik dolgu parası 2 3 sene kalacak birşey için değer bence:)

canım burdakii örnekler cok kötüymüş gercekten .. bazı resimlerde dogal dudaklar güzelken makyaajdan s onra korkunc olmuş .. bazı dudaklar zaten deformeli gibi onlar daha fena olmuş.. hah bu güzel dediim cıkmadıı:sinifsinif:

bu meganın kaşları güzleri cok güzel bu arada yaa .. ben dudaklarının simdiki halini begeniorum onun ama ..o daha kalkık ve dolgun istiyo tabii ..haliyle daha seksi oluyo hatun .. ama belliki bu dolgu için ciddi fon ayırmak lazım megan başa cıkamıosa biz napıcaz bilmiorum .. ben en azından bir kere yaptırıp hevesimi alıyım sonra oturayım asagı diorumm :icecream:

ya donutcum hayret ediyorum nasıl bu kadar inmiş birde sürekli yaptiriyor yahu :O, Su bagdat caddesi hakkındaki yoruma gelince bende baktım ve hepsi birbirinden iğrenç olmuş :S bende bu aralar konu dışı olarak kaş kontörüne taktım kafayı dudak içinde sacma sacma fikirler geliştiriyorum yakında içimizden biri kalıcı dudak dolgusu yöntemi bulursa hiççç şaşmam :)))

ya canım evet ya,sumu enjekte edıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ben,yada hatun hızlı yasıyor hızlı erıtıyor dolguyu :)))))))))))

Bu arada longtime linerda kaş için fiyat sormuştum 1500 tl demişlerdi simdi yarıya düsmüs 750 ye sanırım kampanya var istersen arayıp dudak içinde sor çünkü o da 750 ise sadece bir seferlik dolgu parası 2 3 sene kalacak birşey için değer bence:)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ay beraber gıdelımmm karar verdıysen balım ya ?

bu meganın kaşları güzleri cok güzel bu arada yaa .. ben dudaklarının simdiki halini begeniorum onun ama ..o daha kalkık ve dolgun istiyo tabii ..haliyle daha seksi oluyo hatun .. ama belliki bu dolgu için ciddi fon ayırmak lazım megan başa cıkamıosa biz napıcaz bilmiorum .. ben en azından bir kere yaptırıp hevesimi alıyım sonra oturayım asagı diorumm :icecream:

sende bır alemsın kusum :) olumunekankayizsmile
boyle kalkık glosslu dudakları sahane benceee

ay sorma angelcim zaten simdide kaşlara taktım kızın kaşlarını boyayarak cok güzel yapiyorlar ama ben boyayınca böle durmuyoo:((( ya bu arada çıkmayan dudak kalemi bulan var mı :) en ucuzundan en pahalılara dek her markayı denedim ya benim dudagımda kalem durmuyor yada kalemlerde bir problem var :)

ay sorma angelcim zaten simdide kaşlara taktım kızın kaşlarını boyayarak cok güzel yapiyorlar ama ben boyayınca böle durmuyoo:((( ya bu arada çıkmayan dudak kalemi bulan var mı :) en ucuzundan en pahalılara dek her markayı denedim ya benim dudagımda kalem durmuyor yada kalemlerde bir problem var :)

oyle bır kalem yok anacım :) ama nıvea stay on en basarılısı,muhur gıbı yapısıor dudaga :)))

Kız karar verdimde para :)))kaydirigubbakcemile3

off taksıt falan yok mu acep ?

ben buarada senden ısıklı ortamda yenı pozlar beklıyorum bılgıne :))))))))

oyle bır kalem yok anacım :) ama nıvea stay on en basarılısı,muhur gıbı yapısıor dudaga :)))

off taksıt falan yok mu acep ?

ben buarada senden ısıklı ortamda yenı pozlar beklıyorum bılgıne :))))))))

Canım taksit vardır bence, simdi tekrar aradım dudak için 1250 TL dediler :'< biz sadece kontur yapmiyoruz içinide tamamen istenilen renkte dolguruyoruz dedi ne diyim herşey maddiyata bakıyor:S Resim konusunda seni hiç kırdım mı bugüne dek ::))

aaa asla kırmadın,asla hakkını yıyemem :) nasıl kontor yapmıyorlamıs,gayette yapıyorlardı.Ayrı ayrı fıyatlandırması vardı hatta,eksi köye yeni adet mi getırmısler :)

aaa asla kırmadın,asla hakkını yıyemem :) nasıl kontor yapmıyorlamıs,gayette yapıyorlardı.Ayrı ayrı fıyatlandırması vardı hatta,eksi köye yeni adet mi getırmısler :)

bilmem heralde millet "1250 ye kontor mu olur kardesim" diye tepki verince sırf kontor degill içinide dolduruyoruzz demeye basladılar :))boshayallersmile

ya canım evet ya,sumu enjekte edıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ben,yada hatun hızlı yasıyor hızlı erıtıyor dolguyu :)))))))))))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ay beraber gıdelımmm karar verdıysen balım ya ?

sende bır alemsın kusum :) olumunekankayizsmile
boyle kalkık glosslu dudakları sahane benceee

yok tatlım güzel tabi olmamı : ) ama işte allah vergisi olmayınca böle ugras dur .. demek istedğim bu kızın suan inmiş haldeki dudagı bende olsa neler vermezdim degmez o kadar para harcamaya .. ama tabi megan ın hem para sorunu yok hemde her daim cekici olmak zorundaa : ))

Back
X