Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kusum oncekı sayfaya baktın mııı,ya inmiş bu kızın dudaklar yineee
Kızlarrrrrrrrrrrrr Meganın dunku hali bu! Dudaklar yıne ınmıs!!!
![]()
![]()
ya donutcum hayret ediyorum nasıl bu kadar inmiş birde sürekli yaptiriyor yahu :O, Su bagdat caddesi hakkındaki yoruma gelince bende baktım ve hepsi birbirinden iğrenç olmuş :S bende bu aralar konu dışı olarak kaş kontörüne taktım kafayı dudak içinde sacma sacma fikirler geliştiriyorum yakında içimizden biri kalıcı dudak dolgusu yöntemi bulursa hiççç şaşmam :)))
Bu arada longtime linerda kaş için fiyat sormuştum 1500 tl demişlerdi simdi yarıya düsmüs 750 ye sanırım kampanya var istersen arayıp dudak içinde sor çünkü o da 750 ise sadece bir seferlik dolgu parası 2 3 sene kalacak birşey için değer bence:)
bu meganın kaşları güzleri cok güzel bu arada yaa .. ben dudaklarının simdiki halini begeniorum onun ama ..o daha kalkık ve dolgun istiyo tabii ..haliyle daha seksi oluyo hatun .. ama belliki bu dolgu için ciddi fon ayırmak lazım megan başa cıkamıosa biz napıcaz bilmiorum .. ben en azından bir kere yaptırıp hevesimi alıyım sonra oturayım asagı diorumm :icecream:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ay beraber gıdelımmm karar verdıysen balım ya ?
ay sorma angelcim zaten simdide kaşlara taktım kızın kaşlarını boyayarak cok güzel yapiyorlar ama ben boyayınca böle durmuyoo(( ya bu arada çıkmayan dudak kalemi bulan var mı :) en ucuzundan en pahalılara dek her markayı denedim ya benim dudagımda kalem durmuyor yada kalemlerde bir problem var :)
Kız karar verdimde para :)))kaydirigubbakcemile3
oyle bır kalem yok anacım :) ama nıvea stay on en basarılısı,muhur gıbı yapısıor dudaga :)))
off taksıt falan yok mu acep ?
ben buarada senden ısıklı ortamda yenı pozlar beklıyorum bılgıne :))))))))
aaa asla kırmadın,asla hakkını yıyemem :) nasıl kontor yapmıyorlamıs,gayette yapıyorlardı.Ayrı ayrı fıyatlandırması vardı hatta,eksi köye yeni adet mi getırmısler :)
ya canım evet ya,sumu enjekte edıyorlar ne yapıyorlar anlamadım ben,yada hatun hızlı yasıyor hızlı erıtıyor dolguyu :)))))))))))
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ay beraber gıdelımmm karar verdıysen balım ya ?
sende bır alemsın kusum :) olumunekankayizsmile
boyle kalkık glosslu dudakları sahane benceee
bilmem heralde millet "1250 ye kontor mu olur kardesim" diye tepki verince sırf kontor degill içinide dolduruyoruzz demeye basladılar :))boshayallersmile