Dudak Dolgusu yaptıranlar

hayır ya kontor yapıyorlar,yaptırdım kızlar ben seneler oldu ama yaptırdım yani aynı yere sadece kontor

Birde böyle tipler var :))) dikkat çekmek için bu halde gezenler nasıl yemek yiyor nasıl su içiyor hayret ettim :)) benim allerjik reaksiyondaki halimden bile beter olmuş ve ne yazıkki bu kızın normal hali :D

Ayy bu gercek dudakmi fotosop mü. Nasıl bı kadar büyük dudak olur. Geçici dolgumu neyin nesi nerden buldun bu kızları .kim bunlar.. Dolgu yaptıran varmi bu aralar

Bu megan Fox un boyu enfazl 1 65 bence ..beli çok hoş karnı dummmduzzz

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben boyle dudak ıstıyorum aynen,kalkıkkkk

doutzenkroes3.jpg

kızlarrrrrrrrrrrrrrr ben boyle dudak ıstıyorum aynen,kalkıkkkk

ay cnm benm hahah var ya tahmin ettim senin bunu buraya da ekliceini. inamiorm ya hahhhehehe. dier topige koydun ay ne dedim sahane dudaklar kesin donutcim da begendi cok :lepi:

Bambamcım içimi görüyorsun artık :)))) ah cok sahane ama degil mi?
Angelinanın dudaklarından zıyade boylesı cok daha hosuam gıdıyor benım

Bambamcım içimi görüyorsun artık :)))) ah cok sahane ama degil mi?
Angelinanın dudaklarından zıyade boylesı cok daha hosuam gıdıyor benım

ay hihihi cnm ya bu dudak begenilmez mi sahane az kalir kafamçokkarıştı
bencede angienin dudaklarindan cok cok daha basarili cok duzgun ve sekil olarak da daha guzel.:kedi:

acaba estetık var mı bambamcım

ay galiba yok cnm ya kizin kendi dudaklari cok guzel zaten. belki fotosopla daha bi dolgun yapiorlardir fotolarda fark var ise ama bilmem belki de yaptiriordur. adriananin var mesela eski fotolari ile fark goruluo ama bu kizin hep bu sekilde sanki. arastirmak lazim aslinda kaydirigubbakcemile4

ay baktım bambamcım bulamadım estetık adına bırsey,tuh tuh vallahi cok uzuldum :))))

ay baktım bambamcım bulamadım estetık adına bırsey,tuh tuh vallahi cok uzuldum :))))

hihih ben de bulamadim plasticopedia.com a baktim genelde orada oluor. orda da yok. masalla diyelim super ya ben zaten gelinligimi de bu kizin ustunde gorup begenmistim modelini. kizdan etkilenmisimdir buyuk ihtimalle hahah bayanssulusmile

guzel tasıyor hakıkaten,genelde vucudu guzel olanın yuzu guzel olmaz.Ama bu tabuyu yıkan guzellerden

1.63 canım :) ve 51 kılo.
iyide nerden geldı sımdı aklına :))))

boydan resimlerini gorunce aklıma geldi canımm... ama boyuna baktım sitelerde 1 70 yazıyor meganın.. 1 170 yok bence.. en fazla 65 .. sen nerden biliosn 1 63 oldugunu.. tahmin mi:delphin:

boydan resimlerini gorunce aklıma geldi canımm... ama boyuna baktım sitelerde 1 70 yazıyor meganın.. 1 170 yok bence.. en fazla 65 .. sen nerden biliosn 1 63 oldugunu.. tahmin mi:delphin:

tatlim ben de bakmistim hatta tuonelacimla bakmistik boyu 1.63 :) cou yer yannis yazior bir cok unlunun boyunu atiorlar hehahah.

woouw güzelmiş ... ama bu görüntüyü dolguyla dogal bir görüntü olarak vermek için işin ehline yaptırmak gerek , yada dudak yapısının müsait olması gerek .. yoksa kalkık ama dogal olmayan görüntüler feci oluyoo :(

Back
X