• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Tuonela su findikzade deki senin doktorun telini tekrar yazabilirmişim bana rica etsem ..,bendeki dolguyu gotursem uygulamayı kaça yapar acaba.

yazarım tabi canım 212-631 52 52 :) uygulamayı yapar mı ne kadara yapar bilmiyorum birebir konuş kendisiyle istersen:):1ninca:

ha orda paraylaaa yazıorr :)))) tamam :)
canım bu ınsan fızyolojısı ıle alakalı bır durum,olmayınca olmuor ıste

funnycim hizliresim yaz google a ilk cıkan siteye upload et fotonu sonrada orda forum3 yazan yerin altındaki linki copyleyip buraya yapiştir olacaktır, ben cörek otunu baska yerlerde denemistim psikolojikman işe yaradı ama yapmaktan sıkıldım,:)

ya ööle yaptım ama resim çoookkkk büyük çıktı anlaşılcak gibi değillll :(((( bide imageshock tan deniim

funnycim cok seker duruyor dudagın sekli:))) bakalım çörekotunun etkisi ne olacak? takipteyim:))

saollll canımcıımmmmm bakalım sonuçta bi zararı olmıcak denemekte fayda war :)))) nasılsa herşeyi denedim :)

:( operasyon zor tabi cnm neler çektiimi bi ben bilirim yani :( ama şöle sölim bende hiç yooktu dudak şimdi normal bi dudak oldu yani bişe yapılmış gibi diil gerçi içinde bi dolgu maddesi yok ama insan azcık şişsin istio tabi :)

İnsanın istemesinin sonu yok degil mi Funnycim :) ameliyytan once su kadar yeter bu kadarı yeter falan deriz,sonrasında biraz daha biraz daha diye durumu zorlarız:))) Cok doyumsuz seylerız ya,bende kesınlıkle doyumsuzum :)))

Kizlar yeni dolgulu dudaklarimin resimlerini ekledim.Yorumlarinizi bekliyorum......

İnsanın istemesinin sonu yok degil mi Funnycim :) ameliyytan once su kadar yeter bu kadarı yeter falan deriz,sonrasında biraz daha biraz daha diye durumu zorlarız:))) Cok doyumsuz seylerız ya,bende kesınlıkle doyumsuzum :)))

ay cnm kesinlikle doyumsuzum ben sahsen ne gorsem o sekilde istiorm kotu bi huy valla :((

Kizlar yeni dolgulu dudaklarimin resimlerini ekledim.Yorumlarinizi bekliyorum......

cnm ozel album mu ben de gormek isterim merak ediorm :) talep gonderdim sana eklersen sevinirim. cok tesekuur simdiden kaydirigubbakcemile4

Kızlar bende merak ediyorum işlem sonrası resimlerinizi. Beni arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Benim dudaklarımda biraz orantısızlık var kolay bi çözümü var mı acaba bilmiyorumkismile

Arkadaşlık davetimi kabul ettiğin için teşekkürler...
Resmine baktım çok doğal görünüyor, eski hali çok net olmadığı için eski haliyle tam kıyaslayamadım ama güzel olmuş yerimseniben

canım talep gonderdım bende,sabırsızlık ıcınde beklıyorum acıkcası :))))

ay cnm kesinlikle doyumsuzum ben sahsen ne gorsem o sekilde istiorm kotu bi huy valla :((

cnm ozel album mu ben de gormek isterim merak ediorm :) talep gonderdim sana eklersen sevinirim. cok tesekuur simdiden kaydirigubbakcemile4

ben bu sefer doutzen dudagı ıstıorum bambamcım :)))) elımde fotosu ıle gıdecegım :))

ha buarada doutzen dudaklar da ayyuka cıktı,ordek gıbı uzamıs :))

Kızlar bende merak ediyorum işlem sonrası resimlerinizi. Beni arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Benim dudaklarımda biraz orantısızlık var kolay bi çözümü var mı acaba bilmiyorumkismile

bole durumlar vardı nette canım,gayet guzel dolgu ıle dengelı hale getırıyorlar

hahahahahahahahhaahhah yooookkkkkk donutuum yookkkkk :) sonu yok olmıcakta :DDDDdelikafadulden

Funnycım lenslı fotolarını gordum,ay kafamda cok guzel bır yuz canlandı :)) yuzunu cok merak ettım kuzucum ya

canım talep gonderdım bende,sabırsızlık ıcınde beklıyorum acıkcası :))))

ben bu sefer doutzen dudagı ıstıorum bambamcım :)))) elımde fotosu ıle gıdecegım :))

ha buarada doutzen dudaklar da ayyuka cıktı,ordek gıbı uzamıs :))

bole durumlar vardı nette canım,gayet guzel dolgu ıle dengelı hale getırıyorlar

hehheh evt donutcim kesin dolgu var doutzende de bence senin ekledigin fotolarda cok belli :)

Bambamcım bana geldiler,annemın evıne kacıp gıtmek ve dolgu yaptırmak ıstıorum :))))

Back
X