• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

louiseglover.jpg

louiseglover.jpg

işte budurrrrrrrrrrrrrr bahsettıgım kalkıklık budur!

koning bu arada ben senin dudagını cok begendim baktım resimlere .. gayet kıvamında olmuş.. güle güle kullan ...:)

ama cnm bildiim kadarıyla yağ alım işlemi hastane ortamında oluo ve genel anestezi oluo yağ olsa ilk başlarda fena olur ben ağzımı zor açıodum ilk başta kötü gözüküo ve ameliyat şişliğide fazlasıyla oluyo benim ameliyat şişleri inene kadar zaten yağlarda gitmiş oldu :))))

değmez diyosun yani şekerim : ) bana zaten önce yağ aldır sonra dudaga enjekte et nedense daha ürkütücü geliyor , bide kuzenim yaptırmıştı cok kötü olmuştu onun etkisi de var ..ama sanırım ben ilk zamanlarında gördüm şişkinlikte vardı ..sonra almanya ya gittiği için bir kac ay sonraki halini bilmiyorum .. neyse hala fikrim gecici dolgudan yanaa ...:)

değmez diyosun yani şekerim : ) bana zaten önce yağ aldır sonra dudaga enjekte et nedense daha ürkütücü geliyor , bide kuzenim yaptırmıştı cok kötü olmuştu onun etkisi de var ..ama sanırım ben ilk zamanlarında gördüm şişkinlikte vardı ..sonra almanya ya gittiği için bir kac ay sonraki halini bilmiyorum .. neyse hala fikrim gecici dolgudan yanaa ...:)

cnm walla şimdikinden memnunum ama tabi içinde bişe yook ama havaya atcak çok param olsa kesinlikle bütün ünlülerin yaptıı gibi indikçe geçici yaptırırım çünkü yaptır ve çık sorasında ağrı sızı hiçbişe yok çok rahat.

Yag enjeksiyonunu bende baya arastirdim. Bir cok doktorlada gorustum. Hic bir doktor bana yag enjeksiyonunu onermedi. Cunku odem fazla olusuyormus ve cabucak eriyip gidiyormus.
En iyisi Hyalüronik asittir. Gorustugum butun doktorlar oyle soyledi. Internettete cogu yerde oyle yaziyor. Bende Hyalüronik asit yaptirdim. Coooook memnunum. Etkisi gecince yine yaptircam. Eski dudaklarimi bir daha gormek istemiyorum. Kizlar dudaklar insani oyle degistiriyorki anlatamam. Hele ruj surunce acayip guzel oluyor. Darisi yaptirmak isteyenlere.

Ediyorum. Tam bir ay oldu hala aynisi gibi hic bir degisiklik yok. Aynaya bakmaktan cok hoslaniyorum. Onceden ust dudagim hic yoktu. Yaslilarin dudaklari gibiydi. Simdi inanin super. Yuz seklimi degistirdiArkadaslar ne yaptirsam diye hic dusunmeyin yaptirin gitsin zaten gecici. Ben kesin olunceye kadar hep yaptircam .

arkadaşlar teosyal kiss i sakın yaptrmayın 2 haftada indi nerdeyse :olmaz:ki ben kaşındım rosenoire beni uyarmıştı :tomato:

arkadaşlar teosyal kiss i sakın yaptrmayın 2 haftada indi nerdeyse :olmaz:ki ben kaşındım rosenoire beni uyarmıştı :tomato:

Canım olan olmuş artık .Sitede yanlış yönlendirmeler oluyor, bu nedenle tecrübeye güvenilmiyor.Bu her geçici dolgu için geçerli , hiçbiri birkaç haftadan fazla kalmıyor.sokağa atacak paramız yok .Bir kaç hafta içinde asla değmez.İsteyen yaptırsın.Sevgilerimle..

donut makyaj topiğindeki paylaştığın fotolar senin mi senin ise bu topikte ne işin var! şaka bir yana canım müthiş dudakların var ya! bayıldım ya!!.

donut makyaj topiğindeki paylaştığın fotolar senin mi senin ise bu topikte ne işin var! şaka bir yana canım müthiş dudakların var ya! bayıldım ya!!.

heh dimi ya bide dolgu istio yaaaa bal gibi dudakları war tutturmuş dolguda dolgu :D

heh dimi ya bide dolgu istio yaaaa bal gibi dudakları war tutturmuş dolguda dolgu :D

valla ya bal gibi hakikaten.neyini doldurtcan kaldırtcan mis gibi dudak işte:dilcikar:

kızlar doldurtmayacagım zaten ama ben ustu kalkık olsun ıstıyorum derdım o benım :gitme:

kızlar doldurtmayacagım zaten ama ben ustu kalkık olsun ıstıyorum derdım o benım :gitme:

canım tabiki de ne yapmak istediğine karışmak benim haddim değil yanlış anlama sakın.ben sadece hiçbir müdahale gerektiirmeyen muntazam dudakların olduğunu düşünüyorum.:)

yok bırtanem,oyle dusunmedım asla emin ol.
Doutzendaki kalkıklıgı ıstıorum,cok kafaya taktım sanırım

Back
X