• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlarrr nabersiniz:) resim ekleyim dedim, bu sefer yakın cekim degilde yüzle olan oranı bilmem indi mi bana biraz inmiş gibi geliyor birde siz bakın bakalım:) Dudakta yeni favori renklerimden biri mac see sheer var:)

Son düzenleme:
Porselen bebegım benım :nazar:

valla birtanem hic inmiş gelmıyor gozume,objektif misin indi derken acaba ? yoksa herkes iner iner diyor dıyemı ındı dıyorsun

çok doğal tuanela hoş olmuş rica etsem yaptırmadan önceki halinin fotolarını koyarmısın

Porselen bebegım benım :nazar:

valla birtanem hic inmiş gelmıyor gozume,objektif misin indi derken acaba ? yoksa herkes iner iner diyor dıyemı ındı dıyorsun

hii canım benim tesekkürler güzel yorumuna :)) dısarıdan bakan biri indigini anlamaz bence ama o ilk kalkıklıgı gitmiş gibi geliyor bana belkide sertlikler gittigindendir:)) alıstım ya dudagımın burnuna degmesine hehe:))boshayallersmile

çok doğal tuanela hoş olmuş rica etsem yaptırmadan önceki halinin fotolarını koyarmısın

Canım daha önceki sayfalara sanırım önceki halimi koymustum:( ordan bakabilir misin desem umarım kabalık etmiş olmam cünkü su an elimdeki eski dudak resmi nerde cidden bilmiyorum:))) :çok üzgünüm:

Canım daha önceki sayfalara sanırım önceki halimi koymustum:( ordan bakabilir misin desem umarım kabalık etmiş olmam cünkü su an elimdeki eski dudak resmi nerde cidden bilmiyorum:))) :çok üzgünüm:

hayır canım ne kabalığı bakıyım ben önceki sayfalara umarım bulurum:2: bide tatlım nerede yaptırdın fiyatı nekadar ve nekadar süre kalıcılığı çok soru sordum kusura bakma canımzemuszemus

hayır canım ne kabalığı bakıyım ben önceki sayfalara umarım bulurum:2: bide tatlım nerede yaptırdın fiyatı nekadar ve nekadar süre kalıcılığı çok soru sordum kusura bakma canımzemuszemus

yok canım ne demek :) ben sadullah karun'a yaptırdım, fiyat 250 euro tl olarak 500 civarında birsey yapiyor. maddenin adı: puragen yaptiralı neredeyse 2 ay olacak halen cok fazla erime olmadı:)hihoyyyt

hosgeldınn tuonelaaaa :)...walla gelişini cokguzel bellı ettırdın saç..burun..dudaklar hepsı cokguzel...bu fotoda senı angelına benzettım:)

Venuscum hosbuldukkk:))) Tesekkürler her zamanki gibi güzel yorumuna:)) Angelina kim ben kim canım ya hihi sacımı yeni kestirdim uzun zamandan sonra ilk kez kahkül denedim daha makas izi var daha biraz anormal duruyor yakında toparlanır sanırım:)) alısmaya calısıyorum bende:))boshayallersmile

Kızlarrr nabersiniz:) resim ekleyim dedim, bu sefer yakın cekim degilde yüzle olan oranı bilmem indi mi bana biraz inmiş gibi geliyor birde siz bakın bakalım:) Dudakta yeni favori renklerimden biri mac see sheer var:)

:nazar::nazar:bebegım ck guzelsın maasallh yha
ınmıs gıbı gelmedı banada cnmŞeniz

Venuscum hosbuldukkk:))) Tesekkürler her zamanki gibi güzel yorumuna:)) Angelina kim ben kim canım ya hihi sacımı yeni kestirdim uzun zamandan sonra ilk kez kahkül denedim daha makas izi var daha biraz anormal duruyor yakında toparlanır sanırım:)) alısmaya calısıyorum bende:))boshayallersmile

cnm ya ınan sen daha guzelsın junıor angelına:) gule gule kullan yenı sacını cok hoş olmus deıgısıklıkler ıyı gelır ınsana:)

Ne kadar güzel ve doğal duruyor:1shok::1shok::1shok:

Dolgu kalıcı mı? Nerde ve ne kadara yaptırdın gibi sıkıcı sorularım olacak:roflol::roflol::roflol:

donutcum haifa wehbe die bi arap hatun var biliyor musun:))) kıro demeyin ama onun dudaklarını cok begeniyorummm:))))kaydirigubbakcemile2

kuşum yapma..bu kadını bın kez cebınden cıkarırısın sen..gozler lens..
dudakların ozel bır yanı yok ki.nesini begendin bakem pamuk prensesim benim

haifa21600x1200.jpg

kuşum yapma..bu kadını bın kez cebınden cıkarırısın sen..gozler lens..
dudakların ozel bır yanı yok ki.nesini begendin bakem pamuk prensesim benim

haifa21600x1200.jpg

kıs bazı fotolarda kötü ama, kliplerde filan dudakları cok tatlıı üşenmedim izledim :))
ne bileyim dolgusu cok hoş geldi gözüme:))boshayallersmile

Back
X