• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım enerjıne bayıldım oncelıkle onu soylemelıyım :)))

ben senden dolgu fotolarını paylaşmanı rıca etsem nasıl olur :))

Sağolun kızlar)))) Gerçekten kendinden şarjlı pil gibiyim))))))) Öncesi-sonrası fotoğraf çekmemiştim ama birşeyler ayarlamaya çalışırım.Tabii bi de nasıl foto yükleneceğini bi etüd edeyim))) Hepinize iyi bayramlar kızlar...Not:Bana hergün bayram zaten)))))))

Bu dolgudan sonra..Yapıldığı noktaları en iyi gösteren bu resim.

Eklentiler

• $KİSS KİSS.webp
    $KİSS KİSS.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 70
mytulip mutlu bayramlar canım :))
Foto pek bi flu. Ben pek anlayamadım. Ama yine de paylaştığın için teşekkürlerrrrr opuyorumnanaktan

mytulip canım ya bu foto bellı hıcbırsey yok..
bize rujsuz ve opucuksuz net bir foto daha iyi olur canım ya

Ben bir de bu hatunun dudak dolgusunu çok beğeniyorum yaaa... Evet pek doğal değil ama bence şahane duruyor, çok yakışmış...

Eklentiler

• $elishacuthbert4h[1].webp
    $elishacuthbert4h[1].webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 69

dudak dolgusu yaptirip öncesini ve sonrasini resim olarak görsek süper olurdu... ben cokkk zor cesaret ederim böyle birseye ama görmek isterdim öncesini ve sonrasini..

Ediyorum. Tam bir ay oldu hala aynisi gibi hic bir degisiklik yok. Aynaya bakmaktan cok hoslaniyorum. Onceden ust dudagim hic yoktu. Yaslilarin dudaklari gibiydi. Simdi inanin super. Yuz seklimi degistirdiArkadaslar ne yaptirsam diye hic dusunmeyin yaptirin gitsin zaten gecici. Ben kesin olunceye kadar hep yaptircam .

cok merak etttimmm... resimlerin yokmu.. bende yaptirirsam zaten gecici yaptirirm ... kaliciya okadar cesaret edemem hadi kötü olursaaa.. maliyeti ne bu gecici dolgunun?

Canımcım aradım taradım net bi şi bulamadım.gripten yıkıldım zaten(((( umarım daha iyi bir önce-sonra çalışması yapabilirim.tam iyi olunca doktoruma koşacağım,şööle bi toparlasın beni,çöktüm sanki bu gripten ya da somon dna mı çözüldü yüzümde ne?rossycim mesajına cok sevındım.özelden yazdım sana ama daha 50 ye ulaşamamışım gönderemedim.8-9 ay önce olan dudak dolgusuydu.2 yıl önceki mezolift.ama sanırım hepsini yenilemeliyim.bu grip beni yıkamaz ben onu çiğneyip geçeceğimmmm)))))hepinize sevgiler güzel kızlarrr....

arkadaşlar bende kalıcı yaptırmak ıstıyorum ıkı de bırde ugrasmak ıstemıorum dudaklarım ınce ne kadar kotu olabılırkı yanı en azından en kötü halı bıle suaankınden ıyı olur emınım..ankarada dewlet hastanesınde kalıcı yaptrmak ıstıorum bılenler warmı?bu arada nerdeyse butun unluler de az da olsa dudak dolgusu war yok dıyen yalan soyluyo hepsının dudagında kalıcı gecıcı ws bı mudahale war denılenlerın aksıne çok hoş bı goruntu ama hıssı merak edıyorum sert yumusak nası oluo acaba?

arkadaslar ankarada dudak dlgusuyla ılgılenen warsa bna ulaşsın beraber gdelım bulalım ındırım yaptrabılırız ben kesın yaptrcam

arkadaşlar bende kalıcı yaptırmak ıstıyorum ıkı de bırde ugrasmak ıstemıorum dudaklarım ınce ne kadar kotu olabılırkı yanı en azından en kötü halı bıle suaankınden ıyı olur emınım..ankarada dewlet hastanesınde kalıcı yaptrmak ıstıorum bılenler warmı?bu arada nerdeyse butun unluler de az da olsa dudak dolgusu war yok dıyen yalan soyluyo hepsının dudagında kalıcı gecıcı ws bı mudahale war denılenlerın aksıne çok hoş bı goruntu ama hıssı merak edıyorum sert yumusak nası oluo acaba?

canım kalıcı olmaz,cok zararlı.o yuzden hepımız gecıcı pesındeyız

Back
X