Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım enerjıne bayıldım oncelıkle onu soylemelıyım :)))
ben senden dolgu fotolarını paylaşmanı rıca etsem nasıl olur :))
Ediyorum. Tam bir ay oldu hala aynisi gibi hic bir degisiklik yok. Aynaya bakmaktan cok hoslaniyorum. Onceden ust dudagim hic yoktu. Yaslilarin dudaklari gibiydi. Simdi inanin super. Yuz seklimi degistirdiArkadaslar ne yaptirsam diye hic dusunmeyin yaptirin gitsin zaten gecici. Ben kesin olunceye kadar hep yaptircam .
resim net cıkacak mı bılemıyorum ama bu resım dolgudan hemen sonra cekıldı.bu dolgudan sonra..yapıldığı noktaları en iyi gösteren bu resim.
arkadaşlar bende kalıcı yaptırmak ıstıyorum ıkı de bırde ugrasmak ıstemıorum dudaklarım ınce ne kadar kotu olabılırkı yanı en azından en kötü halı bıle suaankınden ıyı olur emınım..ankarada dewlet hastanesınde kalıcı yaptrmak ıstıorum bılenler warmı?bu arada nerdeyse butun unluler de az da olsa dudak dolgusu war yok dıyen yalan soyluyo hepsının dudagında kalıcı gecıcı ws bı mudahale war denılenlerın aksıne çok hoş bı goruntu ama hıssı merak edıyorum sert yumusak nası oluo acaba?
ben gelıorum kızlar bekleyın valla benı bu ay ıcınde :)))