- Konu Sahibi emellce
- #1.841
hhihihi cnm benm ya al benden de o kdr.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile gulunce seviorm :ecrin_bebek: benm kendimde neden oole oldugu ile iligli dusuncem soole; ust dudagim yeterince disa donuk deil normal dururken. gulerken tamamen donuor ve tum dudagi goruorm o zmn. normalde de o kalinliktaki hali ile dursa cok mutlu olurdum. sanirim dudagim var ama yeterince disa donuk olmadigindan dolgun durmuor. dis yapisi mi agiz yapisi yoksa dudagin kendi sekillenmesinden midir nedir bilemiorm. bir ara acaba dislerimde mi bi deisim dusunsem diordum boole dudagin seklini etkiler fln die. ama dislerim de duzgun ortodontist de cok duzenli demisti sanirim bi mudahele istesem deli misin die bakardi doktor banalülülülülülü duzgun sorunsuz dislere de kiymak istemem kendi dislerim olmasi fikrini seviorm. o yuzden vazgectim. :2: acaba cok etkiler mi disler dudagi yani sormadim da doktora bilmiorm.
nese dudaga odaklanmaya devam zemuszemus bilmiyorumkismile
Ayyy Bambamcım da bendenmiş :))) kaydirigubbakcemile3 Canım sağlıklı dişlerle hiç oynamamak lazım... Biz dediğin giibi dudağa odaklanmaya devam edelim. zemuszemus kaydirigubbakcemile3