• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.

offffffffffff ne kadar sıkıcısınızz? sizin ne işiniz var ozaman bu topikte.100 msj doldurmayamı calışıosunuzzz:)
:9:

Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamıyordum umarım hepiniz iyisinizdir :) Son birkac sayfayı okudum ve genel olarak bir cevap yazmak istedim.

Sanirim benim yaptirdigim yerde dudak dolgusu yaptirip hiç memnun kalmayan arkadaslar olmus, Cidden üzüldüm ancak unutulmamalıdır ki dudak dolgusu gercekten kisiye göre degisiyor. Kalıcılıgı durusu vs, örnegin bende hiç topaklanma olmamıstı ancak inanılmaz bir şişlik olusmustu, kalıcılıgıda 3.5-4 ay sürdü, su anda ise tamamen eridi diyebilirim. Yani bu kalıcılık bünye ile alakalı bir durum kiminin bünyesi maddeyi tehditkar bularak hemen eritmeye calisiyor :) Bir daha yaptirirsam eger farklı bir madde deneyecegim ki kalıcılıklarını test etme sansım olsun:) :3:

Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamıyordum umarım hepiniz iyisinizdir :) Son birkac sayfayı okudum ve genel olarak bir cevap yazmak istedim.

Sanirim benim yaptirdigim yerde dudak dolgusu yaptirip hiç memnun kalmayan arkadaslar olmus, Cidden üzüldüm ancak unutulmamalıdır ki dudak dolgusu gercekten kisiye göre degisiyor. Kalıcılıgı durusu vs, örnegin bende hiç topaklanma olmamıstı ancak inanılmaz bir şişlik olusmustu, kalıcılıgıda 3.5-4 ay sürdü, su anda ise tamamen eridi diyebilirim. Yani bu kalıcılık bünye ile alakalı bir durum kiminin bünyesi maddeyi tehditkar bularak hemen eritmeye calisiyor :) Bir daha yaptirirsam eger farklı bir madde deneyecegim ki kalıcılıklarını test etme sansım olsun:) :3:

hgdin tuonela:3: geriye hiç bir şey kalmadı mı tamamen eski haline mi döndü:26: yoksa hafifte olsa bi dolgunluk var mı

1 sene önce yaptırdım .hala bi şişkinlik var .ama ilk 5-6 ay daha şiş oluyo:)

Selamlar; ben daha önce dolgu yaptırdım ve gayette memnun kalmıştım. Dolgu yapılınca tek sorun geçici olması yaklaşık 8 ayda dudaklar eski haline geri dönüyor. Bikaç güne kadar ikincisini yaptıracağım.
Dolgu yapıldıktan sonra hissizlik olmuyor. Sadece 2 gün şişlik ve morluk oluyor ancak sosyal hayatınızı engelleyecek türden değil.ayrıca dolguyu aşırı kalın olacak şekilde yaptırmazsanız gayet güzel ve doğal görünüyor.
Şimdiden iyi şanlar umarım memnun kalırsınızç..:82:

offffffffffff ne kadar sıkıcısınızz? sizin ne işiniz var ozaman bu topikte.100 msj doldurmayamı calışıosunuzzz:)

kadinlarin tipleriyle ne kadar alakadar oldugu hakkinda makale yaziyorum da ondan. bunu takip etmenin en guzel yolu da bu gibi forumlar. sanirim onyargili insanlar anlayamaz ya da ezmeye merakli tipler. sen takma kafana. aynaya gec ve zamanini bosa harca. bak bakalim dudagina, gozune. ama dikkat et hepsi ise yarar olsun ona sukret.

arkadaslar birkac aya kadar dudak dolgusu yaptirmayi istiyorum,bana onerebileceginiz yuksek kaliciligi olan yer tavsiye eder misiniz?daha once yag enjeksiyonu yaptirmistim 1000 ytlye 15 gunde eser kalmamisti:(

kadinlarin tipleriyle ne kadar alakadar oldugu hakkinda makale yaziyorum da ondan. bunu takip etmenin en guzel yolu da bu gibi forumlar. sanirim onyargili insanlar anlayamaz ya da ezmeye merakli tipler. sen takma kafana. aynaya gec ve zamanini bosa harca. bak bakalim dudagina, gozune. ama dikkat et hepsi ise yarar olsun ona sukret.

o zaman değerli makalenize benden de bir katkı olsun..... Türkiye'de yapılan bir araştırma şunu gösteriyor.....kuaförlere hemen hemen hergün o yada bu sebeple(fön,boya,perma,röfle vss..) para saçan kadınların alt gelir gruplarından oldukları saptanmış!!! yani üst orta ve üst gelir gruplarındaki kadınlar kuaför gereksinmesi denilen şeyi yaşamıyorlar,aşmışlar....çünkü güzel görünmeye çalışmaktan çok daha ciddi işleri ve hobileri var:))çok kesin istatistiklerle kuaför odalarınca yapılmış bir tespit bu..hatta yurtdışında makale olarak yayınlanmış....gelgelelim bu dudaktır,yüzdür,dolgudur,botoxdur,hylorunic asittir vs.... vss......dalgaları da ünlüleri ve görsel iş yapan manken,medya mensubu vs..vs...kimseler hesaba katılmazsa,yine alt gelir grubundan kadınlar çoğunlukla ve genellikle,,,,şöyle ki: manken,medyada görsel iş ve sunum yapan zat-ı muhteremlerin görselliklerini desteklemeleri işleri gereği ve bir tür iş yatırımı fakat diğer kadınların ki çoğunlukla özenti...ve genelllikle bu kadınlar alt ve orta gelir grubundan:) bütçeleri dahilinde ciddi kısıntılar ve biriktirmeler yaparak estetikçilerin yolunu tutan tipler,,,, hani derler ya,, aç yaşıyorum ama camel içiyorm türünden:40:(şahsen vardı benim böyle ünide böyle bir arkadaşım:1:camel'in de 15 sene önceki forsu yok tabi de anlayan anlamıştır heralde makalenize katkımı:23:

slm arkadaşlar bende üst dudağıma istanbulda dolgu yaptırmıştım ama 1.5 ayda söndü ve inanın bana çok iğrenç oldu :25::25: doktor bey yaptı dolgumu bende şimdi kontör yaptırmayı düşünüyorum ankarada önerebileceğiniz birisi varsa yazarsanız sevinirim ayrıca önceden yaptırıp memnun olan varsa yazarsa iyi olur

slm arkadaşlar bende üst dudağıma istanbulda dolgu yaptırmıştım ama 1.5 ayda söndü ve inanın bana çok iğrenç oldu :25::25: doktor bey yaptı dolgumu bende şimdi kontör yaptırmayı düşünüyorum ankarada önerebileceğiniz birisi varsa yazarsanız sevinirim ayrıca önceden yaptırıp memnun olan varsa yazarsa iyi olur

uyan20 gerçekten 1.5 ayda indi demişsin canm sana yağ enjeksiyonumu yaptı doktor çünkü okadar kısa sürede inmesi mümkün değil en kötü 8-9 ay kalıcıdır .şaşırdım doğrusu.kontur bencede yaptır çünkü dudağın üst kısımları birazcık kalkıo ve güzel duruo .eğer çok fazla kontur yaptırırsan üst dudağa ebru şallı gibi burunla dudak aranda şişlik olur cnm . sen yinede bi sor çünkü yaptıran arkadaşlarım var ve çok kontur yaptırdıkları için kötü durdu .tabi senin düşüncen ne bilmiyorum ama tavsiyede buluniyim dedim .inş. bu sefer beğenirsin ve hemen inmez cnm .:12:

ben yaptırdım ve 1 sene 2 ay oldu hala dudaklarımda şişlik var . doktor sana hangi maddeyi kullandı ?çünkü hemen inmesine üzüldüm sonuçta para veriyorsun.umarım bu sefer istediğine ulaşırsın tatlım.

allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.

bencedeee çok güzel söylemişin valla:1:katılıyorum.allaha şükür bi gereksinimim yok allahım herşeyimi tam yaratmış.ama olsada hiç bişey yaptırmazdım zaten.ne gerek varki yılda bir kez onunla uğraşcam.töbee tööbeee:52:

tam gaz estetiğime devam;)bende düşünüyorum ankaradayım artplast estetiği aradım olumlu şeyler söylediler ama yaptıran var mı burda bilmiyorum.1 cc 600 2cc 1000 3cc 1250 tl dediler.

Selam Kızlarr

15 gün önce dudaklarıma dolgu yaptırdım uzuuunca bir gel git in ardından:)) Acaba kötü olur mu çok mu şişer yapay mı olur gibi soruların ardından bir anlık cesaretle gittim yaptırdım. Yaptırmayı düşünenler için öncelikle şunu söyliyim hiç acımıyor dudağınıza krem sürüyorlar ve hiç birşey hissetmiyorsunuz.

Benim üst dudağım alta göre ince olduğundan sadece üst dudağıma dolgu yaptırdım. Doğal gözükmesini istediğim çok fazla enjekte ettirmedim. Hatta dr'um bile şaşırdı en az yaptıran hastam sensin dedi ve kalan 1 tüpü de sonra kullanmak üzere bana verdi:1:
Cuma günü akşam yaptırdım ve pzt işe gittiğimde sadece çok yakınlarım farketti diğer hiç kimse anlamadı.

Ben iyiki yaptırmışım dedim fakat sanırım çok az yaptırdığımdan ilk etkisi 15 günde gitti şimdi çok hafif bir dolgunluk var.

Talihsiz84 bende de kenarlarda yer yer toplar oluştu bunun sebebi gerçekten çin malı dolgu kullanılması mıymış?? Çünkü bende diğer dr lara göre daha düşük fiyatla 400 tl 'ye yaptırmıştım. Bi soru işareti oluştu şimdi kafamda...

Back
X