Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.
Selam arkadaslar, uzun zamandir yazamıyordum umarım hepiniz iyisinizdir :) Son birkac sayfayı okudum ve genel olarak bir cevap yazmak istedim.
Sanirim benim yaptirdigim yerde dudak dolgusu yaptirip hiç memnun kalmayan arkadaslar olmus, Cidden üzüldüm ancak unutulmamalıdır ki dudak dolgusu gercekten kisiye göre degisiyor. Kalıcılıgı durusu vs, örnegin bende hiç topaklanma olmamıstı ancak inanılmaz bir şişlik olusmustu, kalıcılıgıda 3.5-4 ay sürdü, su anda ise tamamen eridi diyebilirim. Yani bu kalıcılık bünye ile alakalı bir durum kiminin bünyesi maddeyi tehditkar bularak hemen eritmeye calisiyor :) Bir daha yaptirirsam eger farklı bir madde deneyecegim ki kalıcılıklarını test etme sansım olsun:)![]()
offffffffffff ne kadar sıkıcısınızz? sizin ne işiniz var ozaman bu topikte.100 msj doldurmayamı calışıosunuzzz:)
kadinlarin tipleriyle ne kadar alakadar oldugu hakkinda makale yaziyorum da ondan. bunu takip etmenin en guzel yolu da bu gibi forumlar. sanirim onyargili insanlar anlayamaz ya da ezmeye merakli tipler. sen takma kafana. aynaya gec ve zamanini bosa harca. bak bakalim dudagina, gozune. ama dikkat et hepsi ise yarar olsun ona sukret.
offffffffffff ne kadar sıkıcısınızz? sizin ne işiniz var ozaman bu topikte.100 msj doldurmayamı calışıosunuzzz:)
kadinlarin tipleriyle ne kadar alakadar oldugu hakkinda makale yaziyorum da ondan. bunu takip etmenin en guzel yolu da bu gibi forumlar. sanirim onyargili insanlar anlayamaz ya da ezmeye merakli tipler. sen takma kafana. aynaya gec ve zamanini bosa harca. bak bakalim dudagina, gozune. ama dikkat et hepsi ise yarar olsun ona sukret.
o zaman değerli makalenize benden de bir katkı olsun..... Türkiye'de yapılan bir araştırma şunu gösteriyor.....kuaförlere hemen hemen hergün o yada bu sebeple(fön,boya,perma,röfle vss..) para saçan kadınların alt gelir gruplarından oldukları saptanmış!!! yani üst orta ve üst gelir gruplarındaki kadınlar kuaför gereksinmesi denilen şeyi yaşamıyorlar,aşmışlar....çünkü güzel görünmeye çalışmaktan çok daha ciddi işleri ve hobileri var:))çok kesin istatistiklerle kuaför odalarınca yapılmış bir tespit bu..hatta yurtdışında makale olarak yayınlanmış....gelgelelim bu dudaktır,yüzdür,dolgudur,botoxdur,hylorunic asittir vs.... vss......dalgaları da ünlüleri ve görsel iş yapan manken,medya mensubu vs..vs...kimseler hesaba katılmazsa,yine alt gelir grubundan kadınlar çoğunlukla ve genellikle,,,,şöyle ki: manken,medyada görsel iş ve sunum yapan zat-ı muhteremlerin görselliklerini desteklemeleri işleri gereği ve bir tür iş yatırımı fakat diğer kadınların ki çoğunlukla özenti...ve genelllikle bu kadınlar alt ve orta gelir grubundan:) bütçeleri dahilinde ciddi kısıntılar ve biriktirmeler yaparak estetikçilerin yolunu tutan tipler,,,, hani derler ya,, aç yaşıyorum ama camel içiyorm türünden(şahsen vardı benim böyle ünide böyle bir arkadaşım
camel'in de 15 sene önceki forsu yok tabi de anlayan anlamıştır heralde makalenize katkımı
![]()
este ankara .gayet memnunum...arkadaslar birkac aya kadar dudak dolgusu yaptirmayi istiyorum,bana onerebileceginiz yuksek kaliciligi olan yer tavsiye eder misiniz?daha once yag enjeksiyonu yaptirmistim 1000 ytlye 15 gunde eser kalmamisti![]()
slm arkadaşlar bende üst dudağıma istanbulda dolgu yaptırmıştım ama 1.5 ayda söndü ve inanın bana çok iğrenç oldudoktor bey yaptı dolgumu bende şimdi kontör yaptırmayı düşünüyorum ankarada önerebileceğiniz birisi varsa yazarsanız sevinirim ayrıca önceden yaptırıp memnun olan varsa yazarsa iyi olur
allah allah gercek tipinden memnun olmayan ne cok bayan varmis. bir dudak dolgusuyla mi bitiyor guzellik acaba? ha burun falan da var dogru. 50 yasinda burnu duzgun ve dudagi dolgun olanlar ayni gorunecek merak etmeyin bayanlar. dusunce estetigi daha onemli.
slm arkadaşlar bende üst dudağıma istanbulda dolgu yaptırmıştım ama 1.5 ayda söndü ve inanın bana çok iğrenç oldudoktor bey yaptı dolgumu bende şimdi kontör yaptırmayı düşünüyorum ankarada önerebileceğiniz birisi varsa yazarsanız sevinirim ayrıca önceden yaptırıp memnun olan varsa yazarsa iyi olur